WOOW!!! Tunele 3 În cădere liberă

WOOW, e singurul cuvânt pe care pot să îl spun după ce am terminat de citit cel  al treilea volum al serie Tunele.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu povestea, totul se învârte în jurul lui Will Burrows, un băiat plecat în căutarea tatălui său. Astfel Will și cel mai bun prieten al lui, Chester ajung în subsol printr-un tunel misterios. Aventura continuă și în volumul al doilea.

Așa cum era de așteptat, povestea continuă din momentul în care ei ajung în porul subteran. Chester se trezește și pleacă în căutarea prietenilor lui. După ce îl găsește pe Will și descoperă cât de redusă este gravitația, aceștia o găsesc și pe Eliott grav rănită din cauză că încercase să îi salveze, astfel rupându-și un braț.

Aventura continuă într-un mod neobișnuit. Will mai trebuie să își caute și să își găsească tatăl, să le găsească pe gemenele Rebecca și să se asigure că virusul Dominion este distrus și să caute o cale de ieșire din Por, deși nu știe decât faptul că se află undeva în pământ și că gravitația e mult mai mică. Plecând de pe marginea porului, Will este atacat de păianjeni, dar o femeie apare de nicăieri și îi salvează. Martha, salvatoarea lor îi ajută, îi duce în locul în care locuiește ea și încearcă să îi trateze rănile lui Elliot. Numai că timpul trece și Elliot nu își mai revine. Astfel decizia de a pleca în căutarea unor medicamente ce ar putea să o vindece sau de a rămâne pentru binele ei îi revine lui Will.

Aventura nu este nici pe departe la final deoarece pământul are multe secrete ce așteaptă să fie descoperite. Dr Burrows încă mai trebuie să descifreze ce e scris pe plăcuțele pe care le-a găsit și să încerce să scape de Rebecca și de soldatul Styx.

În același timp la suprafață, Drake și doamna Burrows încearcă să îi înșele pe Styx.

Povestea e genială și acum că am termina volumul 3 mă întreb unde e al patrulea. Abia aștept să apară. Deși se spune că doar Roderick Gordon a scris acest volum mie mi s-a părut la fel ca și celelalte la stil. Poate au lipsit unele detalii la care mă așteptam, dar în rest povestea este superbă și nu pot să spun decât că abia aștept volumul următor și filmul pentru prima carte. Sper că o să apară cât mai curând.

Titlul românesc: Tunele 3 În cădere liberă
Titlul original: Free Fall
Autor: Roderick Gordon & Brian Williams
Editura românească: Corint Junior
Editura originală: Chicken House Ltd
Traducător: Dan Doboș
Pagini: 640
Continuare: Tunnels 4 Closer ( 2010 )

Anunțuri

9 gânduri despre „WOOW!!! Tunele 3 În cădere liberă

 1. Voi doi mi-ați făcut pofta de „Tunele” 🙂 .Sper ca măcar de anul nou sa primesc și eu primul volum dacă de Crăciun o sa vina moșu cu doua cărți din străinătate 😀

  Apreciază

 2. Wow…O_o
  Intradevar, sg cuv care iti poate venii in minte.
  Ador cartile, si am citit ca se vor face filme dupa ele. De-abia astept!!

  Inca nu a aparut cartea a 4-a, desi sper ca nu va mai trebui sa mai astept mult. Capu meu incepe sa o ia razna numai knd se gandeste la posibilitatile continuarii 😀

  Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s