Seria Otherworld ( primul volum: Lună Plină ) de Kelley Armstrong

Anul trecut prin aprilie, editura Tritonic a publicat primul volum din seria Otherworld, scrisă de Kelley Armstrong. Lună plină spune povestea singurei femei vârcolac din lume.

Primul volum o are pe Elena ca narator, așa cum știam deja.

Sinopsis:

O cheamă Elena. Este frumoasă, inteligentă și amuzantă. Și cel mai important este vârcolac. Singura femeie vârcolac din lume. Trădată de iubitul ei, un vârcolac, Clay, care o mușcă și o transformă în ceea ce este acum, obligând-o la o viața plină de transformări secrete, Elena părăsește Haita adoptivă incercând sa se acomodeze vieții umane. Latura animalică pe care încearcă din rasputeri să o anuleze este imediat reactivată atunci cand vârcolacul Alfa, șeful Haitei, o chemă să salveze Haita, amenințată de criminali odioși transformați în vârcolaci și care încalcă teritoriul acesteia ucigând oameni nevinovați. Lupta pentru siguranță și dreptate se trasformă în curând într-o luptă pentru sine și cu sine pentru o viață liniștită. Care va fi deznodământul, ce se va alege de Haită și cum va opta Elena să traiască aflați citind romanul scris de Kelley Armstrong.

Văzând că editura Tritonic parcă nu mai scoate odata următorul volum, am decis să scriu câte ceva despre această serie. Poate că dacă îi mai stresăm puțin pe cei de la Tritonic o să publice și următoarele volume. Mie mi-a plăcut foarte mult primul volum și le vreau și pe celelalte. În UK coperțile cărților arată destul de diferit. Primul volum, cu numele de Bitten, a ajuns la noi cu denumirea de Lună plină.

Următorul volum apărut în serie este Stolen. Traducerea titlului ar fi Furată, dar la felul în care s-a schimbat numele primului volum, cine știe ce nume va avea și acesta. Acest volum o are tot pe Elena ca narator, totul se întâmplă în jurul ei.

Sinopsis:

Atunci când o tânără vrăjitoare îi spune Elenei că un grup de oameni îi răpesc pe cei cu puteri supranaturale, Elena ignoră avertizarea. La urma urmei, toată lumea știe că nu există lucruri precum vrăjitoarele. În ceea ce privește gândurile celor supranaturali, ea mai bine nu ar insista asupra acestei posibilități. În curând, cu toate acestea, ea înfruntă adevărul depre lumea ei, atunci când ea este răpită și aruncată într-o celulă – bloc cu vrăjitoare, vrăjitori, semi-demoni și alți vârcolaci. Așa cum în curând descoperă  Eena, înțelegerea cu colegii ei captivi este ultimul lucru pentru care ar trebui să iși facă griji. În această închisoare, monștrii reali au cheile.

Cel de-al treilea volum al seriei este Dime Store Magic, apărut în UK în 2004. Acest volum o are ca narator pe Paige Winterbourne.

Sinopsis:

Liderul unui Coven american, tutorele ficei unei vrăjitoare neagră… nu e stilul de viață la 23 de ani pe care și l-a imaginat Paige Winterbourne pentru ea, și e răzbunarea iadului pe viața ei socială. Dar ea este gata pentru provocare. Când Leah O’Donnell, jumătate demon se întoarce să lupte pentru custodia lui Savannah, Paige este pregătită. Ea nu este atât de pregătită și pentru echipa de supranaturali pe care Leah o aduce cu ea, incluzând și un vrăjitor care pretinde a fi tatăl lui Savannah. Respinsă de prietenii ei, acuzată de vrăjitorie, satanism și crimă… Paige realizează foarte repede că păstrarea lui Savannah ar putea însemna pierderea tuturor celorlalte lucruri. Oare a găsit ea în sfârșit o bătălie în care nu este dispusă să lupte?

Industrial Magic este numele celui de-al patrulea volum al seriei, apărut tot în 2004, având-o ca narator tot pe Paige. În curând o să postez informații și despre restul volumelor. Până în prezent seria are 10 volume, ultimul fiind apărut încă de la sfârșitul anului trecut.

Anunțuri

26 de gânduri despre „Seria Otherworld ( primul volum: Lună Plină ) de Kelley Armstrong

 1. Mi-a placut Luna Plina si chiar ma intrebam cand vor avea de gand sa le scoata si pe urmatoarele.
  Poate asa ii motiv[vam]ezi sa se apuce mai repede sa scoata carti care merita cu tampenii ale unor „dive’ de TV.

  Apreciază

  • Eu am trimis și mail editurii și am postat și un coment pe blog, dar nu m-a băgat nimeni în seamă. Înțeleg că e criză, dar putea să răspundă măcar la email și să îmi spună dacă mai scot sau nu cartea.

   Apreciază

 2. Pingback: O surpriză pe care o așteptăm de foarte mult timp!!! « Sabinna's Angel for a story

 3. Pingback: Dime Store Magic – ”A treia lună plină” – din octombrie la Tritonic « Sabinna's Angel for a story

 4. Ce se mai aude de celelate volume? Adica de Bitten si Stolen stiu ca au aparut, dar restul din seria Women of the otherworld? Nu gasesc nicaieri pe net unde sa spuna daca au aparut in Romania

  Apreciază

  • Nu gasesti informatii pentru ca nu au aparut inca. Drepturile de publicare pentru restul volumelor au fost cumparate de editura Leda, asa ca deocamdata trebuie sa asteptam sa dea drumul editura la publicare.

   Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s