Aleasa – P.C. Cast & Kristin Cast

Update: Am revenit cu o informație așa cum îi spusesem ieri lui Alex. Volumul s-a lansat încă de săptămâna trecută și cine își dorește să o cumpere poate să o facă de pe site-ul editurii. Cartea va apărea cel mai probabil săptămâna viitoare și prin librării.

În ceea ce privește coperta, cred că a fost o greșeală, dar stați liniștiți căci volumul arată ca în imagine:

Se pare că Aleasa va apărea la sfârșitul acestei săptămâni, pe 19 Martie.

Așteptarea a luat sfârșit.

Aleasa, scrisă de P.C. Cast și Kristin Cast are o coperta si poate fi precomadata deja de aici. Cartea are 312 pagini, este cartonata și costa 39.90 lei. Volumul ar trebui să apară spre sfarșitul acestei luni – în cel mai rău caz la începutul lui aprilie.

Cum vi se pare coperta? Eu cred că nu au respectat exact modelul după care sunt realizate celelalte două volume.

Sinopsis:

Forţele răului se pun în mişcare în Casa Nopţii, iar aventurile lui Zoey Redbird iau o întorsătură misterioasă. Cei care păreau că îi sunt prieteni se întorc împotriva ei, iar duşmanii declaraţi îi devin, în mod ciudat, prieteni. Aşa începe partea a treia a seriei, în care calităţile lui Zoey sunt puse la cea mai grea încercare de până acum. Stevie Rae, cea mai bună prietenă a protagonistei, este transformată în zombie şi încearcă din răsputeri să-şi păstreze umanitatea. Zoey nu are nici o idee despre cum o poate ajuta, dar este conştientă că totul trebuie să rămână secret faţă de toţi cei din Casa Nopţii, locul unde încrederea a devenit o calitate rară. Aşa cum rară, dar şi surprinzătoare, este şi situaţia în care se găseşte ea însăşi, aceea de a avea trei iubiţi, lucru care are potenţialul unui adevărat dezastru. Tocmai când pare că lucrurile nu pot fi mai rele de atât, încep să moară vampiri. De-adevăratelea. Curând, Zoey şi prietenii ei vor afla că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi…

57 de gânduri despre „Aleasa – P.C. Cast & Kristin Cast

  1. Iar nu sunt la subiect,daaar….AJUTOR!poate sunt sacaitoare dar cum sa scot un blog de la blogroll?Si acum ceva la subiect:am inceput si eu sa citesc Semnul…Pare ok deocamdata.Ramane de vazut de acum inainte…Si oricum daca acum as fi intr-o librarie nu as iesi fara Aleasa,numai din cauza copertii…Shame on me!

    Apreciază

    • Nu esti sacaitoare. Cand ai vreo nelamurire poti sa ma intrebi. NU ma deranjeaza sa raspund. Dai click la legaturi, apoi la modificare dai click in casuta din fata blogului pe care vrei sa il stergi si apoi dai sterge.

      Apreciază

  2. Pingback: Coperta “Furia”-Jurnalele Vampirilor 3 « My Blog

  3. Pana la urma aleasa a aparut pe 19 martie? Si am vazut la coperta ca este o problema, cel putin din imaginea de pe net, la cifra corespunzatoare seriei scrie 1 , ci nu 3 cum ar trebui, fiind al treilea volum.:-?? Si-a cumparat-o cineva si stie cum e? Eu nu cred ca au putut sa faca o asemenea greseala si sa o publice asa.

    Apreciază

  4. Alex, stii ce, e chiar foarte haios. Nici eu nu observasem greseala. Ai un foarte bun spirit de observatie, bravo. Cartea ar fi trebuit sa apara pe 19 martie, dar se pare ca au amanat-o din nou. Pe site-ul editurii scrie ca e in curs de aparitie (in luna martie). Oricum o sa le trimit un mail sa vad ce se intampla si o sa anunt. anunt.

    Apreciază

    • Npc.
      Incerc sa raspund cat pot de repede.
      Am trimis mail editurii si sper ca maine sa am un raspuns de la ei. Greseala aia e suparatoare. Eu inca sper sa fie doar ceva tehnic si cartile sa apara cu cifra 3.

      Apreciază

    • Nu stiu ce se intampla cu cei de la editura Litera, ca in ultimul timp nu sunt atenti deloc. O sa le trimit un mail sa le spun si de greseala asta, totusi daca te uiti pe site-ul editurii scrie ca Aleasa apare in martie.

      Apreciază

  5. Npc. Ma bucur ca te-ai lamurit. Oricum stai pe aproape caci editura Litera si Leda pregatesc surprize mari. Litera incepe sa se axeze mult pe seriile cu ingeri. O sa lanseze aproximativ in acelasi timp ( vara-toamna 2010 ) doua serii cu ingeri.

    Apreciază

  6. hmm…si eu inca nu am inteles :((…o sa dea drumu la carte o data spre vanzare…sau e mai bine sa o dam comanda ,,,si cand o veni ..o veni,,,si s’a lamurit si cu cifra aia 1 in loc de 3 ,,,ca yo nu mai inteleg nica T.T pls tell me ca pe site scrie tot 3 dec…le’am scris si eu un comment celor de la litera…acu’ tre’ iar sa astept…oks,ms mult de tot !

    Apreciază

  7. salut..:D..cartea a aparut pe site sh o puteam comanda..dar in librarii nu a aparut inca..:((..eu nu vreu sa o comand de pe net..:(..nu stitzi cand va aparea si in librarii?..:)…aproape in fiecare zi merg sh intreb de carte..:))..ce`i de acolo deja s`au saturat de mne..va rog frumos sa imi spunetzi si mie cand apare catea si in librarii…>:D<

    Apreciază

    • Problema e ca nimeni nu iti poate spune cu exactitate cand apare cartea in librarii pentru ca asta depinde de librarii si de cat de repede se misca ele. Imi pare rau, dar de ce nu vrei sa o comanzi de pe net?

      Apreciază

  8. hihi,,,eu am comandat acum cartea Academia Vampirilor ,,,si deja am citit destul din ea,,,am primit’o intr’o saptamana adica ieri…dimineata a venit omu cu avizu iar la pranz am si luat’o …haha :)) si eu si prietenul meu consideram ca este o firma serioasa Leda …iti ajunge acasa in perfecta stare cu factura cu tot ce trebuie 🙂 merita sa incerci macar o data 🙂

    Apreciază

  9. hmm…chiar acum mi’am citit si eu mailu…in care zice ca in data de marti 30 martie ora 18:30 editura Litera lanseaza in magazinul diverta Magheru volumele 2 si 3 din seria Casa Noptii TRADAREA SI ALEASA gazdele evenimentului vor fi Mihai Sturzu si Florin Grozea asrtisti HI-Q .
    Pacat azi apare abia la voi in bucuresti…pana apare la noi,,,eu sunt din Constanta ,,,inca cateva zile mai rabdam 🙂

    Apreciază

  10. mai exista si vol 4 …cum se cheama????am inebunit cu volumele!!!! de 4 luni tooot caut vol 3 (aleasa)in librarii….dar am lasat-o balta….am trecut la Jurnalele vampirilor si sper sa pot comanda vol 3…..la SERIILE ASTEA EXISTA VOL 4???

    Apreciază

    • In seria Casa Noptii sunt pana acum vreo 6 sau 7 volume. La noi cel de-al patrulea o sa apara in septembrie. In ceea ce priveste comanda, aceasta ajunge foarte repede, mai ales daca alegi curierul. Ei te vor suna si poti stabili cu ei sa vina ei sa iti aduca cartea spunem la scoala/serviciu, depinde unde esti in momentul in care te suna ei.

      Apreciază

    • Eu mi-am comandat Aleasa si am si primit-o. In ceea ce priveste Furia, Irina trebuie sa intelegi o chestie. Tu ai precomandat cartea. Adica volumul nu exista inca pe piata. Va fi disponibil din 22 aprilie. O sa primesti Furia dupa data de 22 aprilie. Ai inteles?

      Apreciază

  11. salve. astazi mi’a sosit cartea este superba si deja am citit 13 capitole din ea.daca ar fi dupa mine mi’as dori sa nu ma simt obosita nici fizic nici psihic sa o pot termina , imi place tare mult . nu’mi pare rau ca am hotarat sa fac comenzi pe net sau prin telefon. asa fac rost de cartile mele preferate mult mai repede si mai ieftin v’as sfatui sa incercati , pwp la toti si mai vb 🙂

    Apreciază

    • Ma bucur ca ai primit cartea intr-o stare buna, desi in ultimul timp posta romana nu prea are grija de colete. Povestea este superba. Eu am citit-o. O sa pun o recenzie (zilele astea sper, daca mai gasesc putin timp).

      Apreciază

  12. buna! stiu ca ceea ce va urma sa spun nu prea are legatura cu subiectul, dar tocmai am facut o compunere despre zoey redbird (eu ajunsesem in casa noptii si fusesem insemnata dar doar pentru o zi si bla bla..). ma gandeam la un titlu de genul „vampire for one day”, sau „just vampire”…dar nu stiu..mi se par cam lipsite de inspiratie.
    daca stiti vreun titlu mai potrivit si doriti sa ma ajutati, va multumesc mult. (comp am facut`o in engleza)

    Apreciază

  13. Universul „Casa Noptii ” e super. Zoey e o eroina super, care nu are nevoie tot timpul sa fie salvata, ci care e ea o salvatoare. Idilele ei sunt atat de incalcite incat nu mai stii ce sa crezi. Asteptarea pana va aparea numarul 8 al serie va fi crunta.

    Apreciază

  14. Cele mai tari carti de la editura litera Sunt din Seria CASA NOPTII!!!!! Iubesc toate cele 3 volume!!! De aceea as vrea sa spun ca voi vrea sa apara si vol.4INFRUNTAREA!!!!!!!!! Plus ca Erik este cel mai dragut baiat din CASA NOPTII nu credeti???????

    Apreciază

  15. Eu am citit decat „semnul si tradarea” si sunt MINUNATE ! le ador

    Aleasa n-am gasit-o si trebuie s-o comand. As vrea sa aflu ce se va intampla in al 3 volum ( nu am rabdare pana imi ajunge cartea). Ma bucur ca am gasit si ale persoane care sunt interesate de aceste carti.

    Apreciază

    • Pai… se intampla multe. O multime de lucruri. Te-as fi ajutat eu si ti-as fi povestit cate ceva, dar nu prea am timp, mai ales in perioada aceasta, dar poate ca vei primi ajutor din parte altui fan al seriei ce urmareste blogul.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!