Lista cărților ce vor apărea la Bookfest

Am încercat să adun de la mai multe edituri titlurile cărților ce vor fi disponibile la Bookfest, în așa fel încât am reușit să strâng o listă destul de mărișoară. Bineînțeles, Leda o să aibă cele mai multe titluri în materie de fantasy.

Pentru cei care nu știu, BookFest-ul o să aibă loc între 9 – 13 iunie.

Și fără să mai spun altceva, uitați lista ( dacă mai aveți de adăugat voi vreun volum, îmi spuneți și o să apară pe lista ):

  • Volumul 1 din seria Cărțile Sângelui, de Tanya Huff – la Leda. Aici găsiți câteva informații despre serie.
  • Primele 4 volume din seria Jurnalele Vampirilor, scrise de L.J. Smith: Trezirea, Lupta, Furia, Reuniunea – la Leda.
  • Primele 4 volume din seria Academia Vampirilor, scrise  de Richelle Mead: Academia Vampirilor, Inițierea, Atingerea umbrei ( titlul celui de-al treilea volum, în engleză Shadow Kiss ) și Blood Promise, care nu este încă sigur dacă va fi disponibil la Bookfest, dar care va apărea cu siguranță în luna iunie. Tot la Leda.
  • Primul volum din seria Darkest Powers, scrisă de Kelley Armstrong: The Summoning – la Leda.
  • Never Cry Werewolf, scrisă de Heather Davis – la Leda.
  • Volumul Atingerea mortii, de Charlaine Harris (povestirile cu Sookie) – la Leda. Nu este încă 100% sigur, dar oricum apare în iunie dacă nu la Bookfest.
  • Volumul 2 din seria Femei din Lumea de Dincolo, de Kelley Armstrong: A doua lună plină – la Tritonic. Aici găsiți prologul cărții.
  • Locuri întunecate, scrisă de Gillian Flynn – la Tritonic.
  • Volumul 10 din seria Vampirii Sudului, de Charlaine Harris: Dead in the Family – la Leda.

Lista rămâne deschisă, deoarece astea cu siguranță u sunt absolut toate cărțile fantasy care vor apărea până la BookFest.

Later edit:

  • Swoon, scrisă de Nina Malkin – la Corint Junior (Corinteens)

Later edit:

Am aflat de la Silviu că editura Nemira pregasteste pentru Bookfest cel de-al zecelea volum al seriei Gossip Girl:

I would lie for you de Cecily  von Ziegesar.

Și acum ceva off topic: în curând, la editura Leda va apărea seria Morgaville Vampires ( în toamnă ) și Georgina Kincaid Series (Succubus Series) de Richelle Mead.

39 de gânduri despre „Lista cărților ce vor apărea la Bookfest

  1. am citit ceva despre cartea the summoning pe siteul autoarei si chiar imi place. ma bucur ca o sa apara atat de curand. si never cry werewolf o astept cu toate ca nu sunt o adepta a varcolacilor, mai mult sunt „vampiroaica”, dar imi place povestea, adica ce am citit din sinopsis.

    pana acum puteam sa spun ca editura mea preferata este rao, dar leda chiar ma surprinde. numai carti bune publica in ultimul timp. app, unde o sa aiba loc bookfest`ul? poate vin si eu la bucuresti cu ocazia asta…(eu sunt din craiova:D).

    Apreciază

  2. buna! auziti, am o curiozitate, la bookfest cartile sunt mai ieftine, adica au o reducere? nu ca ar conta foarte mult, dar totusi e criza si e bine sa mai salvam niste banisori:D

    Apreciază

    • Da. O sa fie reduceri. Depinde de carti. De exemplu, la Corint, ultimele aparitii vor avea intre 20-25% reducere, o sa fie si carti la 5, 10 lei. O sa fie o multime de reduceri. Asa e la targurile de carte, altfel nimeni nu ar mai merge.

      Apreciază

    • Pana in prezent la noi in tara s-au publicat doar 9 volume, cel de-al zecelea urmand sa apara luna urmatoare. In strainatate sunt publicate 10 volume, dar autoarea a semnat pentru inca 3 volume. S-ar putea ca si dupa cele 3 volume seria sa mai fie continuata, dar inca nu se stie nimic altceva.

      Apreciază

  3. VA ROG MOOOOOOOOLT SA-MI SPUNETI DACA EDITURA LEDA VA PULBICA SI SERIA JURNALELE VAMPIRILOR: INTOARCEREA (THE VAMPIRE DIRIES: THE RETURN). TREBUIE SA STIU!!!!!!!! VA ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOG!

    Apreciază

  4. buna…va rog si eu ceva… Sa nu uitati de cartea lui Federico Moccia, Tre metri sopra il cielo…Sigur o sa va placa… este foarte frumoasa cartea, eu am citit deja toate cartile lui, dar in spaniola….Si vreau sa-i fac cadou verisoarei mele prima carte… Si nu prea am cum, pt ca nu a aparut deja in romaneste …. 😦 este mare, mare pacat :(… spuneti-mi si mie daca sunt sanse, sau ceva… Va asigur ca toata Spania a inebunit dupa catea asta, si fac deja si filmul in spaniola… Sa ne bucuram si noi macar de cartile lui…. 😡 astep si eu un raspuns… va rog frumos !

    Apreciază

    • Mihaela, eu m-am gandit sa fac un sondaj aici pe blog. In weekend-ul acesta ma voi ocupa de sondaj. O sa propun serii, carti si o sa las persoanele sa le voteze, apoi o sa propun unei edituri volumul/seria cu cele mai multe voturi, poate avem putin noroc si o vor publica. Cum ti se pare??

      Apreciază

  5. Eu tocmai am aflat ca ultimul volum din seria „Vampirii sudului/True blood” se va numi „Dead and gone” . Scrie asta chiar pe setul de carti pe care l-am achizitionat recent,bineinteles din SUA.

    Apreciază

    • Nu stiu ce sa spun. Nu cred. Stiu sigur ca C. Harris a semnat pentru vreo 13 volume doar pana acum si daca ea isi doreste s-au i sa cere, poate sa mai continue.
      Uite ce scrie si pe site-ul ei:
      „Q. Are you finished with the Sookie Stackhouse series? When will the next book come out?

      A. I am not finished with the series. I don’t know how many more books I will write about Sookie. The next one will be out in May.”

      P.S. Uitasem sa iti spun, dar Dead and Gone a aparut deja (chiar si in Romania click http://edituracorint.ro/shop/item.asp?itemid=1623 ).

      Apreciază

  6. BUNA, SABINA. VREAU S TE INTREB DAK POTI AFLA DAK VOR APAREA URMATOARELE CARTI LA NOI IN ROMANIA: JR WARD- COVET,CRAVE (FALLEN ANGELS SERIES), ALEXANDRA ADORNETTO- HALO SERIES (Q INGERI),ABRA EBNER- FEATHER SERIES (Q INGERI), FELICITY HEATON-PROPHECY SERIES, RACHEL HAWTHORNE-DARK GUARDIAN SERIES( Q VARCOLACI),LILITH SAINTCROW-STRANGE ANGELS SERIES. SAU POATE POTI VB U Q EDITURILE DIN TARA NOASTRA S LE SUGEREZI ACESTE SERII. EU L AM IN FORMAT PDF S LE-AM CITIT DEJA S SUNT INTERESANTE; MI-AR PLACEA S APARA S LA NOI, IN ROMANA.

    Apreciază

    • E in genul targului de carte Bookfest, doar ca, cel putin anul trecut a avut loc in pavilionul mare de la ROMEXPO. Vin editurile pur si simplu, sunt lansari de carte, nu stiu ce altceva sa iti spun.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!