Reuniunea – Jurnalele Vampirilor 4

S-a dat startul la precomandat Jurnalele Vampirilor 4, scris de L.J. Smith.  Reuniunea este tradusă de Mirella Acsente, va apărea între 20 – 25 mai, va avea 288 pagini și dacă o veți precomanda, veți avea o reducere de 25% (veți plăti doar 29,92 lei). Nu mai așteptați și precomandați-o acum de aici.

Sinopsis:

O nouă amenințare s-a ivit în Fell’s Church – un alt spirit dezlănțuit. Bonnie, Meredith și Matt, împreună cu Stefan și Damon, își unesc forțele pentru a înfrânge, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevăzut.

52 de gânduri despre „Reuniunea – Jurnalele Vampirilor 4

  1. Pingback: Lista cărților ce vor apărea la Bookfest « Sabinna's Angel for a story

  2. ms, sabina. stiam ca vor mai fi alte carti in seria jv intoarcerea, si de js, dar nu stiam dak leda va publica aceste carti. am cautat pe site-ul editurii si nu spuneau daca vor continua editarea seriei sau nu. ms MOOLT!!!

    Apreciază

  3. Seria aceasta e grozava. Sper ca e la fel de bine tradusa in romana cum e de bine scrisa in engleza. Am citit toate cartile aparute pana acum in engleza(inclusiv „shadow souls aparut acum vreo luna”) si pot sa spun ca sunt super, chiar extraordinare. Prima data am vazut primul episod din serial, si apoi am citit cartile dar chiar daca diferentele sunt de la cer la pamant, sunt la fel de bune.

    Apreciază

  4. O nouă amenințare s-a ivit în Fell’s Church – un alt spirit dezlănțuit. Bonnie, Meredith și Matt, împreună cu Stefan și Damon, își unesc forțele pentru a înfrânge, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevăzut.

    pai elena nu a murit?o sa reapara?:)

    Apreciază

    • Myru daca ti-as da informatii despre ce i se va intampla Elenei voi strica placerea altora de a citi cartea. Imi pare rau, dar fi sigur ca seria o sa aiba un final fericit. Asa cum am mai spus, autoare a spus ca o sa mai adauge 3 volume pe langa cele 7 care sunt deja. Ai rabdare. Nimeni nu stie exact ce se va intampla cu Elena. Cert e ca ea nu va muri.

      Apreciază

  5. elena va * si dupaia devine vampir. demon i dat lui margaret * lui ca sa il dea elenei ca altfel o * pe elena. si ea a murit inecata

    * imipare rau pt modificarea mesajului, dar cred ca acesta ar fi stricat pofta de citit a unora, totusi am lasat cateva particele pentru cei prea nerabdatori.

    Apreciază

  6. Tocmai am terminat de citit volumul 3…. am ramas uimita de final. Maine ma duc sa imi iau volumul 4 :)) Eu am citit primele 2 volume in limba romana, dar acum sunt in italia si citesc in italiana. In orice limba ar fi traduse, volumele sunt superbe prin felul in care e redata toata actiunea…… Am gasit toate volumele scoase aici in Italia. Le-as lua pe toate o data, dar sunt cam scumpe 😀

    Apreciază

  7. nu mai inteleg..
    elena parca era moarta..
    cum se mai intoarce?
    oricum..fara elena cartea nu prea ar mai avea farmec avand in vedere ca ea este personajul principal..

    Apreciază

  8. Si volumul 4 e foarte dragut. Nu stiu daca e mai tare serialul sau cartea, sincer :)) sunt foarte diferite, dar la fel de interesante! chiar daca nu ar mai fi Elena in actiune, si Bonnie are un rol important. Si Matt imi place!

    Apreciază

    • O sa iti spun pe scurt. Elena e vie din nou si are multe puteri. Sangele ei pulseaza foarte rapid si este irezistibila pentru orice vampir. Stefan incearca sa o tina departe de pericole pentru ca vrea o viata alaturi de ea. Apoi o forta intunecata apare in oras, iar Damon se transforma din vanator in vanat. Noua forta vrea sangele Elenei, dar vrea sa o vada si moarta. Ca atat despre vol 5.

      Apreciază

  9. Ce carti puteti sa imi spuneti ca ar fii bune de citit care sa fie asemanatoare cu Jurnalele Vampirilor de J.L.Smith si Nu plange sub clar de luna de Heather Davis?Aceste carti mi se par fosrte interesante!!Va rog ajutati-ma!

    Apreciază

  10. salut.sabina te rog frumos am o intrebare:”elena o sa se intoarca la viata normala?adica cu matusa judith si bonnie,meredith? mai dureaza ceva pana imi iau volumul 4 si mor de mnerabdare si is uimita de moartea elenei:(

    Apreciază

    • Buna!
      Elena o sa se intoarca. Doar atat. O sa se intorca. Dupa asa experiente, viata Elenei nu mai poate fi exact la fel. In vol 4 unul din personajele mentionate de tine va muri. Vei vedea cand vei citi.

      Apreciază

  11. deci am citit pana acum 3 volume am inteles ca elena o sa se intoarca si am citit ceva cum ca corpul ei a murit nu o sa mai arate la fel?? o sa fie tot vampir sau ceva mai mult??

    Apreciază

    • Nu stiu ce ai citit, dar adevarul e altul. Autoarea a scris 4 volume in 1992 (publicate si la Leda), apoi in 2009 a mai scris inca 3 volume sub denumirea: Intoarcerea si de curand a primit o alta oferta de 3 volume in continuarea seriei, oferta pe care a acceptat-o. Pe langa toate aceste volume, va aparea si o trilogie (3 volume) numita Jurnalele lui Stefan, dar aceste volume nu vor fi scrise de ea, doar povestea va fi supravegeata de ea.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!