Leda – ROBERT PATTINSON. BIOGRAFIA NEOFICIALĂ de Virginia Blackburn

Update: Pentru cei care inca nu si-au luat volumul (poate asa va conving):

Dupa atatea serii de succes, editura Leda nu se opreste. Sincer cred ca in acest an este editura care s-a miscat cel mai bine in tiparirea cartilor cat mai repede.  Asa se face ca au reusit sa obtina si drepturile de publicare pentru biografia neoficiala a lui Robert Pattinson, special pentru fanii romani ai acestuia. Norocosii care au comandat cartea de pe site-ul editurii au primit si semn de carte si posterul de mai jos.ROBERT PATTINSON. BIOGRAFIA NEOFICIALĂ de Virginia Blackburn

Biografia celei mai de succes ,,achiziţii” recente a Hollywoodului, un actor faimos pentru rolul lui Edward Cullen din seria Amurg şi rolul lui Cedric Diggory din Harry Potter. • Dezvăluie pentru prima oară adevărata poveste a ascensiunii lui Pattinson la statutul de star, de la copilăria petrecută la Londra şi până în prezent. • Plină cu fotografii seducătoare ale fotogenicului star, inclusiv imagini inedite, special pentru această ediţie. • Darul perfect pentru fanii extrem de îndrăgitei saga Amurg, a lui Stephenie Meyer. Virginia Blackburn este o scriitoare profesionistă care are la activ peste 20 de biografii ale diverselor celebrităţi. Ediţia românească s-a lansa pe 24 iunie, odată cu a doua ediţie englezească. Cartea are formatul mare (15 x 23 cm), este cartonată cu supracopertă, iar pe scoarţă e aceeaşi imagine de pe supracopertă, are 288 de pagini, din care 16 pagini cu fotografii color pe carton lucios, şi costă 44,90 lei, preţ de librărie. A putut  fi precomandată pe site începând cu 9 iunie, la preţul de 33,75 lei, beneficiind astfel de o reducere de 25%!

Reclame

5 gânduri despre „Leda – ROBERT PATTINSON. BIOGRAFIA NEOFICIALĂ de Virginia Blackburn

  1. Nu acesta e posterul cadou! E unul mai fain, formatul e 48×68 cm. Se primeste la cumpararea cartii de pe site-ul editurii sau la achizitionarea ei din DIVERTA, care are exclusivitate de distribuire.

    Apreciază

  2. Pingback: Buy software from our software store - Books Shipped Worldwide

  3. am primit si eu saptamana trecuta cartea , am inceput abia acum sa citesc din ea , sper sa fie interesanta , nu sunt foarte curioasa sa aflu viata lui Robert dar mi’am zis ca merita sa o am in bibleoteca mea , si daca prietena mea spune ceva despre el sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu ea :))

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s