Campania pentru publicarea volumelor preferate

M-am hotărât să realizez un fel de campanie pentru a publica volumele/seriile preferate. Astfel voi încerca să adaug în fiecare zi măcar câte o carte/serie. Şi voi puteţi propune cărţi/serii. Eu voi căuta mai multe informaţii, voi pune şi un sinopsis în aşa fel încât lumea să ştie despre ce este vorba în acele cărţi.

Vom supune la vot cărţile/seriile şi voi încerca să conving o editură să publice cartea/seria cu cele mai multe voturi. Cum vi se pare ideea?

Update: O să grupez seriile câte trei într-un poll şi apoi voi face un alt poll pentru cele care vor rămâne în funcţie de voturi.

Pentru mai multe informaţii click:

Jessica Verday – The Hollow

Carrie Jones – Need

Rachel Vincent – The Shifters Series

Câștigătoarea este cartea Give up the Ghost și va fi publicată de editura Leda în ianuarie 2011.

Megan Crewe – Give Up the Ghost

Jennifer Lynn Barnes – Raised by Wolves

Câștigătoarea este seria Mortal Instruments și va fi publicată de la începutul lui 2011 de editura Leda.

Ellen Schreiber – Vampire Kisses

Rachel Vincent – Soul Screamers

Cassandra Clare – Mortal Instruments

Mari Mancusi – Blood Coven

Chloe Neill – Chicagoland Vampires

Câștigătoarea este seria Strange Angels și va fi publicată de editura Leda din 2011.

109 gânduri despre „Campania pentru publicarea volumelor preferate

  1. super idee sper sa reusesti sa convinci o editura sa publice cartea cea mai votata.As vrea sa fac si eu cateva sugestii de cartii The Hollow-Jessica Verday , Once a Witch-Carolyn MacCullough , Nightshade- Andrea Cremer ,Firelight-Sophie Jordan ,Token of Darkness-Amelia Atwater-Rhodes ,seria Black Dagger Brotherhood-J.R. Ward.
    Blogul este super tine-o tot asa.

    Apreciază

  2. Eu cred ca ar trebuii sa faci un nou poll. Pentru ca ieri am votat Soul Scream, iar azi am votat The Hollow si cred ca nu mai o sa scoata nimeni pe niciuna. Sau daca tot faci asta, fa poll-uri mai multe, sau pe rand de exemplu odata pe luna sau la saptamana, ca asa aglomerezi degeaba si nu se ajunge nicaieri, o sa iasa o serie gen aceea cu werecats sau ceva de genu’ care nu se compara cu The soul scream sau The hollow. Whatever.

    Apreciază

  3. mai am si eu o sugestie 😀 The Immortals de Alyson Noel.
    P.S: mi se pare foarte buna ideea asta, Sabina! sper sa reusesti ce ti-ai propus (ar fi o bucurie si pentru noi).

    Apreciază

  4. ink un sfat vreau sa iti dau dak mai poti face pune serii la seriii cele care is aparute un singur volum separat deorece „Give up the gost” e alaturi de doua serii frumose mai ales Need care e laudata mult fanii AMURG……Ar fi bn sa le schimbi dak ai putea de acum

    Apreciază

  5. Pingback: Campania pentru publicarea volumelor preferate « Mikaella15's Blog

    • O editura, Leda, chiar asculta propunerile cititorilor, iar eu avand blog si strangand voturi, tot de la cititori, pot sa propun editurii sa publice o carte/serie. Si e nevoie de cat mai multe voturi. O sa la poll-urile descise pana prin toamna si in functie de cate voturi vor fi, voi vorbi cu cei de la editura sa publice seria.

      Apreciază

  6. Sabina, stii cumva daca editura Triotnic suporta taxele postale? Zilele astea e reducere 35% la toate cartile si as vrea sa-mi comand cateva, dar as vrea sa stiu acest lucru. Scuze de intrebare, nu prea isi are locul aici.

    Apreciază

    • Intamplator stiu. Daca ai o comanda de 35 de lei taxele postale sunt suportate de ei.
      Si eu vreau sa imi comand ceva de la ei, dar ma mai gandesc.
      Nu conteaza unde comentezi, ma bucur ca pot ajuta.

      Apreciază

  7. Buna Sabina tocmai am descoperit blogul tau si mi se pare o idee foarte buna aceasta campanie sper sa reusesti sa convingi o editura. Nu de mult am facut si eu un blog http://simella23.wordpress.com in care scriu despre carti care au aparut in strainatate inca nu am scris despre prea multe carti dar daca vrei poti sa iei cateva titluri poate iti plac si le pui in campanie.
    Si era sa uit foarte frumos e blogul tine tot asa

    Apreciază

  8. buna! nu te am mai vazut pe mess:) iura cu cei incearca sa iei legatura cu cei de la leda sa vezi ce se intampla in legatura cu morganvilles.pe blog nici nu mai raspund….macar sa trimita un anunt ca s-a amanat nu sa stam ca prostii si sa asteptam…la Av4 au anuntat da aici nu vor sa rapunda deloc

    Apreciază

    • Se pare ca au ceva probleme. Acum inca se lucreaza la prima carte si sunt pe cale de-a fi contractate copertile originale. Este o problema faptul ca mai toti occidentalii sunt plecati in vacanta in august. Inchid pur si simplu firma o luna si pleaca toata lumea. Asta le e obiceiul. Asa ca mai avem putin de asteptat. Oricum primele 3 volume vor aparea pana la sfarsitul anului.

      Apreciază

  9. Pingback: Give Up the Ghost de Megan Crewe « Daniella

    • Sincer nu stiu. Azi am fost toata ziua prin oras sa imi fac fisa medicala si toate celelalte ca sa ma inscriu la scoala de soferi. De luni incep orele de curs si o sa am si mai putin timp, dar o sa incerc sa mai adaug unele serii.

      Apreciază

  10. buna sabinna, as vrea sa stiu cand se termina campania pentru publicarea volumelor preferate si cam cand o sa aflam daca intradevar am reusit cu voturile noastre sa convingem o editura. pupici pentru toti cititori si pentru tine papa

    Apreciază

  11. Va spun ce mi-ar place mie tare mult sa publice.Nu stiu daca a propus cineva pana acum…nu am citit toate comentariile… dar mie mi-a placut foarte tare seria „Evernight” de Claudia Gray (mai multe aici: http://www.goodreads.com/book/show/2722413.Evernight ), dar si „Den of Shadows” de Amelia Atwater-Rhodes http://www.goodreads.com/book/show/6483519-the-den-of-shadows-quartet .
    Interesante au mai fost cartile din seria „The Last Vampire” de Christopher Pike… http://www.goodreads.com/book/show/137972.The_Last_Vampire .
    Sper sa va placa.Cine le vrea, le am in engleza, in format pdf.

    Apreciază

  12. Pingback: Trial by Fire (#2) Raised By Wolves de Jennifer Lynn Barnes « Sabinna's Angel for a story

  13. Pai as vrea doar sa propun… ce ziceti de Beautiful Dead? Imi cam place despre ce e vorba si imi pare rau ca Need are asa putine voturi, dar oricum geniala ideea 😀 sau era ceva carte cred ca in curs de aparitie dar imi placea, Anna dressed in blood cred ca se numea… Nu stiu, parerea mea 😀 si cand va aparea aceea noua carte de Kelley Armstrong, ar mai fi o idee sau Bloodspell sau Hex Hall.
    Merci!

    Apreciază

  14. deci..putem face recomandari….frumos
    OKe…pai as putea sa recomand si eu cateva:D
    1. Mercy de Rebecca Lim
    2. Intertwined de Gena Showalter
    3. Bloodspell de Amalie Howard
    4. Blood Singer de Cat Adams
    5. Afterlight de Ellen Jasper
    6. Beauty and the Bastard de David Bridger
    7. Firespell de Chloe Neill
    8. Shattered souls de Mary Lindsly
    9. So shely dy Ty Roth
    10. The demon trapper’s daughter de Jana Oliver
    Si lista ar continua:D
    Dar as mai vrea sa-ti arat site-ul asta: http://vampirebookclub.net/
    Mie sincer imi place… si cred ca ar fi eficient:D
    Oke…astea’s recomandarile mele si vezi tu cum faci:)

    Apreciază

  15. Bun, ma gandesc sa fac si eu niste recomandari 😛 nu conteaza daca sunt, sau nu pe lista, ma gandesc ca poate or fi bune 😛

    1. Sun and Moon, Ice and Snow by Jessica Day George (carte)
    2. Steel by Carrie Vaughn (carte)
    3. Entwined by Heather Dixon (carte)
    4. North of Beautiful by Justina Chen Headley (carte)
    5. Chemical Garden by Lauren DeStefano (serie)

    Preferata mea ar fi prima 😀 Anyway, te-am pwpat :*

    Apreciază

  16. Mda…ieri uitasem cateva carti:D
    1. Pleasure unbound de Larissa Ione
    2. Wolf sings de Vivian Arend
    3. Bad taste in boys de Carrie Harris
    Ieri am uitat sa la mentionez:D
    Sorry…

    Apreciază

    • Da, sigur, dar te rog sa lasi in postare si un link catre pagina de la mine ca sa vad si eu postarea, ok? Mersi ca imprastii vestea, mai ales ca o sa ma reapuc de campanie acum ca am terminat cu Bacul.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!