Jurământ de sânge – amânat

Se pare că Jurâmânt de sânge, al patrulea volum al seriei AV a fost amânat din cauza unor mici probleme la predarea traducerii. Acesta va fi disponibil după 15 august, dar dacă l-ați precomandat sau o veți face până la jumătatea lunii următoare veți primi volumul cu o reducere de 30%, adică la doar 34,93 lei.

Ca să vă mai îndulcesc așteptarea, am o mică surpriză pentru voi. Richelle a postat semnele molnija.

Cum vi se par?

First, the promise mark:

And, the zvezda mark, aka „the battle mark” given to those with too many Strigoi kills to count.

50 de gânduri despre „Jurământ de sânge – amânat

  1. Par interesante , dar ma asteptam la ceva mai pentru razboinici , ei sunt niste luptatori , iar Dimitri cum e el 2 pe 2 ,,,haha , ma refer inalt cu muschi , puternic , nu prea l’as vedea cu „foricelele” alea :)) oricum sunt interesante .

    Apreciază

  2. lolz , nu am stiut ca o sa apara si film , acum m’ai dat pe spate :)) , AV este una din cartile mele preferate asa ca filmu este o surpriza , abia astept , ms Sabina de informatie .

    Apreciază

  3. ceva detalii despre cartea a IV-a????a III-a carte m-a tinut in suspans……..cate volune mai sunt?
    …..app de semne….acolo scrie ,,And, the zvezda mark, aka “the battle mark” given to those with too many Strigoi kills to count.”
    …..cuvantul ,,strigoi” exista in engleza? se citeste cam greu pe engleza …

    Apreciază

  4. Multe indicii nu pot sa iti dau, chiar daca le stiu. Rose continua sa il caute pe Dimitri si descopera ceva ce ar putea sa faca totul sa fie ca la inceput, dar nu stie daca e adevar sau minciuna. Oricum volumul o sa fie superb.
    Strigoi nu este un cuvant in limba engleza. Autoarea spunea, din cate imi mai amintesc eu, ca s-a inspirat din legendele romanesti. Cred ca astfel a imprumutat cuvantul strigoi, in plus el apare in text, peste tot, cu litera mare.

    Apreciază

  5. Am citit un pic din volumul 5 da nu tare mult ca nu-s super la engleza si sincer e chiar ciudat am auzit in vol.4 de cv km ca se poate schimba un strigoi din persoana kre o fost la loc dar am vazut j ink o scrisoare scrisa d dimitri kmk la intalnirea urmatoare care se va intampla sigur nu-i vamai da sansa sa alega o va omori…cea ce e chiar nasol chiar j dc e dimitri strigoi totusi parea sa o iubeascaorikm vedem ce se intampla:D

    Apreciază

  6. Stii cumva cand o sa apara la noi vol cinci?
    Sunt atat de curioasa…La finalul fiecarei carti din aceasta serie autoarea ne-a lasat in suspans si cred ca asta-mi place cel mai mult.
    Sunt sigura ca Rose o sa il transforme pe Dimitri la forma lui initiala. Dar ca in toate volumele, o sa aiba parte de obstacole.
    Am inteles ca este si un al saselea volum. Este adevarat?

    Apreciază

    • Volumul 5 o sa apara in octombrie 2010, iar cel de-al saselea, fiind ultimul din serie va fi disponibil de la inceputul lui 2011, deoarece cartea se va lansa in strainatate abia pe 7 decembrie.

      O sa fie o multime de rasturnari de situatie si o sa vezi ce se va intampla cu Rose si Dimitri. Trebuie sa mai ai doar putina rabdare.

      Apreciază

  7. Sabina vroiam sa te intreb ceva….in primul rand eu am cele 4 vol la carte dar in romana…sunt abia la a treia carte insa am citit ceva de genu ca Dimitri se va transf in vampir…deci cate vol sunt in total si a 5-a parte e in romana? adica exista si versiunea in romana?…

    Apreciază

  8. dar daca exista trailre ma gandesc ca ar trebui sa se fi inceput sa se lucreze la film….sau nu stiu…si trailerele care exista sunt ale cartii pt ca recunosc multe momente….deci e superba cartea ,abia ast cartile 5 si 6 dar si filmele sper sa apara

    Apreciază

  9. Ce pacat…abia astept sa vad filmul sa vad cum a vazut si regizorul…sa vad cat de diferita e viziunea lui fata de a mea…mai am de citit cartea 6 dar au fost toate extraordinare mai ales 5…apropo tu cine crezi ca a omorat-o pe tatiana? daca bineinteles ai citit si vol, 5 desi cred ca ai facut-o:D

    Apreciază

  10. Eu ma gandesc ori la ambrose ala sau la mihail….pentru ca mihail la sfarsit s-a schimbat mai ales cand rose l-a intrebat daca el crede ca va fi condamnata iar el a raspuns ,,da sigur”( un prieten nu cred ca ar fi incurajat astfel situatia) si ambrose pentru ca era singurul care se putea apropia de tatiana astfel incat sa o poata omori…..desi nu prea sunt sigura…si mai e fratele vitreg al lissei…..poate ca cineva din Sfat care a votat pentru legea aia cu varsta..adica nu vroia ca tatiana sa spuna ca mai exista cineva in familia dragomirilor astfel incat lissa putea sa voteze impotriva legii…

    Apreciază

  11. acestea nu sunt semnele molnija. adk nu din cate stiu eu. e semnul juramantului si cel al bataliei. dupa descrierea din carte mie acestea mi se par. semnele molnja sunt descrise ca doua fulgere intersecatate intr-un „x”. Intr-o seara, la o petrecere in pijama, m-a pus o colega sa ii desenez pe gat sase semne molnija [ pentru ca atatea avea dimiti in prima carte ] si i-am desenat dupa cum mi-am imaginat eu, insa nu seamana cu vre-unul din astea..
    acum..fiecare cu parerea lui, eu tot cred ca niciunul din cele doua desene nu e semnul molnija.

    Apreciază

    • Laryssaa, toate sunt semne molnija. Si cele pentru cati strigoi au omorat, dar si restul. In carte spune semne molnija peste tot, nu semn molnija. Chestia e ca toate sunt din aceeasi categorie: toate marcheaza ceva in viata unui dhampir. Nu stiu daca m-ai inteles.
      In plus am spus la fiecare pentru ce este.

      Apreciază

  12. Pingback: Academia Vampirilor – tatuaj « Sabinna's Angel for a story

  13. Am citit volumul 6..chiar azi l-am terminat dar nu am fost atenta la o chestie…m-am concentrat mai mult pe rose dimitri lissa adrian si criminal. Ceea ce nu am inteles…pentru ca poate nici nu s-a specificat e loialitatea sau supunerea lui sydney fata de abe…nu cred ca s-a specificat motivul si as vrea sa stiu care e…daca voi ati fost mai atenti va rog sa-mi spuneti..si in legatura cu alt subict: Adrian. Chiar nu prea imi place cum s-a terminat povestea cu el..nu pot spune ca mi-ar fi placut mai mult ca el sa fie cu rose dar ar fi putut sa aiba si el pe cineva ..la jill ma gandeam pentru ca oricum erau destul de apropiati..in fine pentru cat de frumoase au fost cartile finalul chiar nu mi-a placut..era cel asteptat este adevarat dar a fost lipsit de ea magie care a ajutat-o pe autoare sa scrie celelalte carti si sa contureze atat de bine povestea. In fine..pararea mea!

    Apreciază

    • Richelle Mead lucreaza acum la spin-offul seriei Academia Vampirilor. Seria aceea o va avea in prim plan pe Sydney, asa ca o sa aflam mai multe despre ea. In plus, in serie vor aparea si alte personaje din AV precum Adrian si nu numai.

      Apreciază

    • eu stiu ca nu s-a mentionat..de aceea cred ca spin-off`ul este o idee buna pentru ca si relatia dintre lissa si jill este lasata de izbeliste, la fel si sydney, adrian si eddie. chiar si ambrose:)
      si…nu vreau sa te superi acum, dar mie chiar mi-a placut ultimul volum. m-a placut foarte mult cand a fost rose ceruta in casatorie:))

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!