Căzut din cer – miniserial la AXN

Din 9 august, AXN va difuza un nou serial ( cam mic cei drept ) în doar trei părți. Am fost surprinsă pentru că în rolul principal este Paul Wesley (Stefan în Vampire Diaries). Eu una o să îl urmăresc să văd daca e ceva reușit sau nu.

Fiecare parte (din cele trei) are doua ore.

Sinopsis:

Aaron şi Azazel se luptă cu multă dexteritate şi Puterile sunt silite să se retragă. Înfrânte, Puterile află că şi Camael a fugit şi, cu întoarcerea lui Azazel, nu mai sunt sigure că Aaron e adevăratul lor duşman. Între timp, după ce a evadat, Camael încearcă să dea de Ariel care să-l ajute să-l găsească pe Aaron. În fine, Aaron se întâlneşte cu Aducătorul de Lumină, care-i poate da răspuns la toate întrebările, pentru că el a scris profeţia despre sosirea Salvatorului. Dar când Aducătorul de Lumină se dovedeşte a fi Lucifer, Aaron e tot mai confuz şi mai frustrat şi sare la bătaie. Între timp, Vilma crede că Azazel l-a trădat pe Aaron aducându-l la mânăstire şi intră împreună cu Gabe să-l caute. În plus, reîntâlnindu-se cu Ariel şi aflând că Aaron e cu Azazel, Camael şi Ariel se grăbesc să-l salveze de la o moarte sigură.

Anunțuri

11 gânduri despre „Căzut din cer – miniserial la AXN

  1. ieri l-am vazut pe prima tv si e super serialul…..mini-serialul:D
    imi pare rau ca era interesant si s-a terminat cam brusc..adica..inteleg ka lucifer e mort da…cu aaron ce naiba se intampla:D:D:D:D
    dar oricum..e tare….

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s