Fallen – Lauren Kate + Torment

Așa cum am mai spus, Fallen va fi publicată de editura Litera și va fi disponibilă la târgul de carte Gaudeamus din luna Noiembrie.

Fallen este o serie programată să aibă 4 volume. Cel de-al doilea, Torment, va apărea pe data de 30 septembrie 2010, dar coperta a fost deja dezvăluită. Mie mi se pare absolut superbă. Click să se mărească.

Din câte mai știu eu, al treilea volum ar trebui să se numească Passion și ar trebui să apară pe 14 iunie 2011 și cel de-al patrulea se numeste Rapture și va apărea în primăvara lui 2012.

De curând am aflat că cei de la Disney vor realiza și un film după aceste cărți, cel mai probabil câte unul pentru fiecare volum, dar încă nu au început filmările, așa că nu se știe când va apărea acest film.

Vă las și un trailer drăguț pentru Fallen.

Update: Un nou video cu trailerul cartii.

31 de gânduri despre „Fallen – Lauren Kate + Torment

  1. de-abia astept sa apara cartea asta! cu toate ca nu sunt prea incantata ca va aparea la editura litera pt ca scot urmatoarele volume la un interval de timp foarte mare (cum au facut cu casa noptii, aleasa-infruntarea).
    dar ma rog, nu mai conteaza la ce editura apare conteaza ca apare:D

    app Sabinna voiam sa te intreb ceva…la editura rao se platesc taxele postale? ca as vrea sa imi comand ceva de la ei de pe site…
    multumesc.

    Apreciază

    • Dragilor, suntem foarte des certati de cititori ca volumele din Casa Noptii au aparut la o distanta prea mare. As vrea sa va explic de ce: in momentul in care se cumpara drepturile pentru o serie ni se impun niste termene de publicare; nu putem scoate volumele mai repede chiar daca vrem si putem. Motivul ar fi ca cititorii sa astepte volumele, sa se creeze un „buzz”. va inteleg perfect, ca si eu de multe ori astept cu sufletul la gura continuarile. Dar vreau sa va spun ca v-am pregatit foarte multe carti frumoase pentru 2011, cu vampiri si ingeri, si nu numai, si sper sa ne iertati pentru pauzele lungi. Spor la citit, Cristina

      Apreciază

    • Everlasting din seria Nemuritorii aparut la Rao? La stilul in care le publica, adica primul volum anul trecut si pana acum nu prea sunt vesti despre al doilea, inafara de faptul ca o sa apara in acest an, eu cred ca mai avem de asteptat mult si bine dat fiind faptul ca Everlasting e cel de-al saselea volum.

      Apreciază

  2. pai nu a trecut deja luna martie? m-am uitat pe wikipedia si cartile trebuie sa apara cam asa:Fallen (December 8, 2009)
    Torment (September 28, 2010)
    Passion (June 14, 2011)
    Rapture (Spring 2012)
    avand in vedere ca noi suntem in Romania, o sa ajunga mult mai tarziu pana la aparitia celui de-al doilea volum decat scrie mai sus, dar suntem deja in aprilie 2011 si nu a aparut…..chiar ma calca pe nervi

    Apreciază

  3. si apropo poate cineva sa-mi recomande niste carti in stilul acestei carti?( cu ingeri, dragoste interzisa, triungi al dragostei, lupte intre ingeri pt o muritoare sau tot ce se invarte in jurul secretelor lumii)

    Apreciază

  4. Ce ma amuza in cele 2 videoclipuri este ca apar in special secvente din Vampire Diaries si Skin. :)) (Si din alt serial cu ingeri)
    Am citit doar prima carte si este draguta, pacat ca vrea sa copieze Twilight PREA mult. NU ca NU ar fi MULT mai buna decat Twilight.

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!