Înfruntarea – coperta, prezentarea și primul capitol

Update: Puteti comanda volumul de aici(click).

M-am gândit să vă fac o surpriză… și uitați ce a ieșit.

Coperta este superbă și mă bucur așa de mult că am obținut-o, dacă nu mă înșel prima. Sper să vă placă și vouă la fel de mult.Volumul va fi disponibil după data de 10-15 septembrie atât pe site-ul editurii Litera, cât și în librării. Nu vă mai țin în suspans….

Ba da! vă mai țin încă puțin în suspans, dar vă ofer prezentarea volumului în schimb.

“Am vazut o lume plina de violenta, ura si intuneric. Iar in intuneric erau creaturi atat de ingrozitoare, incat nici nu pot sa spun ce erau. Nici…nici macar nu puteam sa le privesc. Am vazut sfarsitul lumii, a incheiat Afrodita cu glasul stapanit de groaza.”

Marea Preoteasa a Casei Noptii a declarat razboi oamenilor, iar Zoey stie in adancul inimii ei ca acesta este un lucru gresit. Dar o va asculta oare cineva? Viata ei ia o intorsatura periculoasa cand un demon stravechi se trezeste din nou la viata. Aventura continua intr-un volum incredibil de tenebros, care te lasa cu rasuflarea taiata!

P. C. Cast este o premiata autoare de literatura fantastica si paranormal si un profesor indragit. Fiica ei, Kristin Cast, are si ea premii pentru jurnalism, dar si pentru poezie.

Vanduta in milioane de exemplare, seria Casa Noptii se bucura de un urias succes international! Al cincilea volum ne va revela Obsesia.

Așa aflăm și titlul celui de-al cincilea volum al seriei:

Obsesia

Surprizele continuă:

Click aici pentru primul capitol din Înfruntarea.

129 de gânduri despre „Înfruntarea – coperta, prezentarea și primul capitol

  1. Doamne deci nu`mi vine sa creeeed! cat de mult am asteptat cartea astaaaa!
    coperta e superba si de`abia astept sa apara pe site sa o comand!
    multumim sabinna pentru surprizele placute pe care ni le faci! :X

    Apreciază

    • Mie imi plac si cartile, dar la coperta volumului 3, Aleasa, au dat cu batu in balta. Coperta nu e cine stie ce.
      Si eu am ramas foarte uimita si placut impresionata cand am vazut coperta volumului 4. Este pur si simplu superba.

      Apreciază

  2. offf…abia acum am mai putut sa mai intru pe blog , am dat comanda telefonic , nu prea am timp sa intru pe net , abia astept sa primesc volumul , faci o treaba buna Sabina , pwp mai vb

    Apreciază

    • Da. Iti faci cont si alegi acolo ca vrei sa faci parte din clubul Litera si ai la orice comanda 10% reducere si la comenzi de peste 30 lei ai transport gratuit. Volumul cred ca o sa fie 39,99 la fel ca si celelalte volume.

      Apreciază

    • Ar fi trebuit sa ajunga, dar trebuie sa intelegi ca tu ai dat comanda sambata si ca de luni a fost preluata comanda. Oricum, ca sa fii sigura ,daca ai un drum pana la posta intreaba daca este vreun colet pe numele tau.
      Daca nu a ajuns coletul pana acum, cred ca il primesti vineri.
      Mai ai o varianta: da-le un mail celor de la Litera si intreaba daca ti-au pus cartea la posta si cand.

      Apreciază

  3. nu cred nu cred nu cred!!!!. iiuuuupppiii a aparut:X:X:X… toata vara nu am citit nimic ca am asteptata cartea!!… cum apare in Baia Mare o iau:X:X:X:X:X:X:X:X:X,,,, ms mult ca ai postat imaginea:*

    Apreciază

  4. Pingback: Nikon COOLPIX L19 + Nikon COOLPIX L20

  5. pfff deci cum sa incep?:))…. pai mai intai pot sa spun ca m.am uitat toata ziua la coperta asta e absolut suuuuperbaa… am si eu o intrebare… pana la urma cartea apare pe 20 ? sunt foarte nerabdatoare :X:Xador seria :X:X:X

    Apreciază

  6. eu am comandat.o joi si am primit.o vineri, dupa 7 zile :X a meritat asteptarea… ce pot sa spun… coperta e superba si cartea geniala.. sabina sti din intamplare cand apare Obsesia ? ca sunt curioasa sa vad ce se mai intampla :X ador seria

    Apreciază

  7. eu sunt din baia mare si de 2 saptamani merg in fiecare zi la librarie si imi spune ca nu a aparut.. am mers peste tot in oras si nu am gasit-o.. poate apare saptamana asta…. chiar acum am venit din real si nu am vazut-o nici acolo:(.. sper ca saptamana asta sa apara

    Apreciază

  8. cum de apare asa de repede obsesia?va aparea si in librarii in noiembrie,sabb?
    nu m a impresionat f tare coperta..e cam fake! eu am colectia toata de la Waterstone’s si copertile sunt mult mai naturale :X

    Apreciază

  9. am primit si eu sapt trecuta cartea , am terminat de citit si ult. cap. ieri …e 00:40 , alaltaieri , pot spune ca a fost interesant , dar mi s’a parut ca a repetat si o gramada de lucruri inutil , oricum astept sa vad ce ne rezerva urm. capitol , sunt curioasa daca o sa bage fel de fel de chestii ca sa faca volumele mai pline :))))) , anyway oricum ar fi povestea sunt curioasa in continuare si nupot sa o las , creeaza dependenta =))))

    Apreciază

  10. deci nu mai suport:((:((:((.. toata luea termina de citit cartea umai eu nu o am.. au zis cei de la librarie ca cei de la litera u au facut destule exemplaresi de aia nu au sa trimita si in baia mare:((:((

    Apreciază

    • Acum le-am dat un mail, fiindca in celalalt am uitat sa intreb. Oricum, daca te intereseaza, Fallen va aparea tot la Gaudeamus in noiembrie, impreuna cu Hush Hush si va avea coperta originala.
      Sper ca maine o sa imi raspunda la mail si o iti spun ce mi-au spus.

      Apreciază

  11. am terminat si eu cartea… adica am terminato acum ceva timp:) e geniala… am terminato in aceeasi zi in care miam luato adica in ziua cand a aparut… si sincer numai am razbdare sa apara si obsesia, imi puteti spune data exacta??? daca stiti?

    Apreciază

    • Obsesia va aparea la Gaudeamus – cel putin asa au spus cei de la Litera. Eu… sincer nu stiu daca o sa pot merge. Am scoala atunci si stau destul de departe. Daca imi iau carnetul de sofer pana atunci, cine stie poate voi veni.

      Apreciază

    • O poti comanda de pe site-ul editurii si ai prin posta transport gratuit. In plus ai si o reducere de 10% daca esti membru si stii sigur ca primesti volumul inainte sa apara in librarii. Mie mi se pare mai usor asa.

      Apreciază

  12. salut:).. nu ai putea sa pui coperta cu opsesia daca gasesti:D:D:D… acum citesc in sfarsit infruntarea si e wow super:X:X:X.. faci o treaba super buna sabina.. felicitari^:)^.. meriti tot respectul^:)^^:)^…. Iti multumesc pentru tot ceea ce faci:*>:D<:X:!^:)^

    Apreciază

    • Multumesc pentru laude!

      In ceea ce priveste coperta, trebuie sa mai asteptam putin pentru ca cei de la editura mi-au spus ca nu este gata si ca mi-o vor trimite imediat ce o au; asa ca nu iti face griji, imediat ce o am o voi posta pe blog.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!