În curs de apariție la Rao

Bestia de Alex Flinn

Sunt o bestie. O bestie. Nu chiar un lup sau un urs, o gorilă sau un câine, ci o creatură nouă, oribilă, bipedă cu colţi şi gheare şi păr peste tot. Sunt un monstru. Credeţi că vorbesc de basme? În nici un caz. Totul se întâmplă în New York. Acum. Nu este o diformitate, nu este o boală. Şi voi rămâne aşa pentru totdeauna, distrus, dacă nu reuşesc să rup vraja. Da, vraja, vraja pe care vrăjitoarea din clasa de engleză a aruncat-o asupra mea. De ce m-a transformat într-o bestie care se ascunde ziua şi bântuie noaptea? Am să vă spun. O să vă spun cum am fost Kyle Kingsbury, tipul care şi-ar fi dorit oricine să fie, cu bani, arătos, viaţă perfectă. Şi o să vă mai spun şi cum am devenit…o bestie.

Nr. Pagini: 256

Pret: 29.99 RON Se pare că acest preț era greșit. Cartea poate fi achiziționată la 42,99 RON

Poate fi precomandată de aici.

Aquamarine de Alice Hoffman

Hailey şi Claire îşi petrec ultima vară împreună când descoperă ceva pe fundul unei piscine murdare din clubul Capri. Acolo, în adânc, se află o frumoasă creatură cu limba ascuţită şi inima frântă: o sirenă cu numele de Aquamarine, care şi-a părăsit cele şase surori ca să caute iubirea pe uscat. Aşa va începe o acţiune de salvare a unei fiinţe magice dar şi reale, care se topeşte, literalmente, sub soarele de august. Hailey şi Claire descoperă că viaţa poate lua întorsături neaşteptate, că prietenia este pentru totdeauna şi că magia se găseşte în cele mai ciudate lucruri.

Nr. Pagini: 128

Pret: 29.99 RON

Poate fi precomandată de aici.

Magie dezlănțuită de Cat Weatherill


Întunecată, magică şi palpitantă, noua poveste scrisă de Cat Weatherill ne poartă într-o aventură în care Maria şi fratele ei, Jakob, urmează sunetul unei muzici fermecate, rămânând captivi într-o lume cu magie sălbatică. O lume pe cât de frumoasă, pe atât de crudă. Şi în tot timpul petrecut în această lume, cei doi sunt urmăriţi de o bestie teribilă care are nevoie de ei pentru a scăpa de un blestem vechi de secole. O aventură captivantă şi sălbatică, plină de magie neaşteptată şi de pericole.

Nr. Pagini: 256

Pret: 26.99 RON

Poate fi precomandată de aici.

14 gânduri despre „În curs de apariție la Rao

      • Acum multi ani, cand dadeam si eu comenzi online la ei, asteptam mai bine de doua saptamani sa-mi vina comanda. Si asta pt ca aveam un card de la ei cu marea reducere de 10% :)) Asta in loc sa ma duc frumusel sa-mi cumpar cartile de la librarii. Ma rog, ce sa mai. Or scoate ei carti bune, dar la capitolul distributie, preturi, reduceri, promovare… sunt varza.

        Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!