Vampire Diaries… The Hunters

Am noutăți, direct de la sursă, despre noua serie Vampire Diaries. Aceasta se va numi The Hunters ( Vânătorii ) și va avea 3 volume: Phantom, care ar trebui să fie pe piața americană în vara lui 2011, Moonsong și Eternity.

Se pare că seria Jurnalele lui Stefan are la bază serialul TV, iar acțiunea celor trei volume se va desfășura în timpul Războiului Civil. Autoarea Smith, a precizat pe blogul ei că nu ea este cea care va scrie aceste cărți, dar măcar vor potoli setea fanilor pentru materiale noi marca Vampire Diaries.

29 de gânduri despre „Vampire Diaries… The Hunters

  1. Deabea astept sa apara si in romania:D:D am toate cele 4 carti si am vazut si episoadele si inca le urmaresc:)) sper sa apara cat mai repede in romania:D:D Daca mai ai ceva noutati despre carte , te rog posteaza:D mersi:D:D

    Apreciază

  2. Buna Sabina,
    din nou trebuie sa-ti cer ajutorul. Sunt o maare cititoare a cartilor cu vampiri si nu numai,dar am citit cam tot si acum am ramas fara carti.:(
    Ai cumva vreo carte sa mi-o recomanzi?
    Multumesc mult!

    Apreciază

      • Am 15 ani si am citit destul de multe carti urban fantasy/
        romance paranormal.
        -The vampire diaries(cele 4 volume)
        -Academia Vampirilor(toate cele 4)
        -True blood(toata seria)
        -Casa noptii(cele 4)
        -Nu plange sub clar de luna.
        -Twilight(toata seria + noua si scurta viata a lui bree tanner)
        -Invocarea Fortele raului absolut
        Am citit chiar si seria pentru copii Septimus Heap.:”>
        Si inca cateva carti pe care nu mi le amintesc chiar acum…
        😦

        Apreciază

      • Sincer, nu iti recomand Hotel Transilvania din doua motive. Povestea in sine e destul de draguta, desi mie mi se pare povestea putiin trasa de par. In primul volum, personajul principal, vampirul cunoaste o fata se indragosteste de ea si o transforma in vampir, apoi o paraseste. In volumul doi ell se muta in Florenta unde cunoaste o alta fata de care se indragosteste.
        Al doilea motiv e faptul ca e o serie de peste 20 de volume si nemira nu se grabeste sa o publice prea repede, dat fiind faptul ca pana acum nu au aparut decat 2 volume.
        Oricum e alegerea ta.

        Interviu cu un vampir e o carte superba ( am citit-o si eu ). In plus, s-a realizat si ecranizarea volumului si vreau sa spun ca filmul urmareste cartea indeaproape si e foarte bine realizat, dar iti recomand sa citesti cartea si apoi sa vezi filmul.

        Apreciază

      • Seria Cartile sangelui e frumoasa si merita citita.
        Cu vampiri mai sunt doua carti publicate la noi, dar inca nu le-am citit asa ca nu imi pot da cu parerea, desi una dintre ele o am si e pe lista ‘de citit’.
        Ai putea citi Luna Plina, dar e cu varcolaci. E frumoasa… e ceva gen True Blood la continutul mai ‘deocheat'( stii la ce ma refer ). E frumos ca poti sa o citesti fara sa iti iei si alte continuari, stiu ca editura Tritonic se misca foarte lent in publicarea volumelor.
        O alta serie superba mai e si Fortele Raului Absolut, desi nu are nici o legatura cu vampirii si varcolacii este foarte frumoasa. Mie mi-a lasat o impresie foarte buna.
        Deocamdata poti sa iti precomanzi Vampirii din Morganville de la Leda. O sa apara foarte curand.
        Sper ca iti sunt folositoare informatiile.

        Apreciază

  3. Cu siguranta! Multumesc foarte mult pentru ajutor.
    O sa-mi iau Cartile Sangelui,adica Pretul Sangelui.Luna plina deja o aveam,dar uitasem de ea.
    Mi-am precomandat „Giorgina Kincai-Tristeti de Sucub” de Richelle Mead. Stii ceva mai mult despre aceasta serie?
    Imi pare rau daca te stresez cu atatea intrebari.

    Apreciază

  4. Vampirii din Morganville ti le recomand singura problema e ca pana acum nu au aparut decat doua volume si al treilea apare abea in Februarie si seria are 9 volume in total , in rest e destul de interesanta povestea 🙂

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!