Îngerul Nopții (Hush Hush) de Becca Fitzpatrick la Litera

Un jurământ sacru
Un înger căzut
O dragoste interzisă

Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a îndrăgostit niciodată de vreun băiat, în ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai bună. Dar zâmbetul şăgalnic şi ochii pătrunzători ai lui Patch o atrag mai presus de orice raţiune. Patch pare să se afle oriunde este şi ea şi pare să o cunoască mai bine decât prietena ei cea mai bună, iar Nora nu se poate decide dacă să-i cadă în braţe sau să fugă din calea lui cât mai departe. După o serie de întâmplări înspăimântătoare, tânăra se găseşte prinsă într-un joc al răzbunării unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimbă şi ascund secrete periculoase. În mijlocul unui străvechi conflict între nemuritori şi îngerii căzuţi, Nora trebuie să-şi înfrunte temerile şi să lupte pentru viaţa şi dragostea ei, iar o alegere greşită o poate costa viaţa.

Puteți precomanda volumul de aici.

Îngerul nopţii
Becca Fitzpatrick
Copertă: cartonată
Format: 140 x 210 mm
Număr pagini: 272
Data apariţie: noiembrie 2010
Pret: 39.90 RON
Categorie de vârstă: 14+

 

Surpriză: Primul capitol Ingerul Nopții.

16 gânduri despre „Îngerul Nopții (Hush Hush) de Becca Fitzpatrick la Litera

  1. Supeer! De abia astept sa apara. Am asteptat cartea asta atata timp.:X
    Apropo,astazi mi-au venit cartile”Tristeti de sucub”+poster si „Vampirii din Morganville-Casa de sticla”.
    Sunt super entuziasmata.
    Pupici,Sabina

    Apreciază

  2. Foarte faina cartea!
    Am citit si eu aceasta carte si in engleza (prima data) si in romana si am constatat ca cea din romana are unele pasaje lipsa sau chiar schimba un pic povestea. Cine imi poate si mie explica si mie de ce?

    Apreciază

    • Da, asa e. Iti explic eu care e povestea. Autoarea a scris povestea de multe ori inainte sa o publice si cred ca dintr-o mica greseala, neintelegere la noi a ajuns una dintre variantele scrise probabil inainte de publicare. Asa au aparut diferentele de pasaje, scene, replici.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!