La colet!(1)

Am strâns în ultimul timp câteva cărticele și nu am avut suficient timp încât să le prezint, așa că am decis să fac un post pentru ele.

De la Rao mi-am luat Fascinație, volum pe care îl puteți comanda și voi de aici.

A doua lună plină de la Tritonic.

De la Leda am primit  Tristeți de Succub de Richelle Mead și Casa de sticlă de Rachel Caine. În plus am primit și poster cu Georgina Kincaid și două semne de carte, câte unul pentru fiecare  volum. Puteți să vă comandați și voi volumele de aici și aici cu o reducere de 20% din prețul afișat.

Click pe imagini să se mărească.

De la Litera am primit Înfruntarea, volumul al patrulea al seriei Casa Nopții, pe care o puteți comanda de aici la doar 32 lei până pe 14 noiembrie. Grăbiți-vă și prindeți oferta.

Pregătiți-vă pentru concurs. În curând!!

Sponsorizat de editura Leda!!!

36 de gânduri despre „La colet!(1)

  1. nu stiu daca e locul cel mai potrivit sa intreb, dar totusi sabinna ai vreo idee daca mai apare volumul 4 din seria Anita Blake?… sau poti afla?… ca cei de la tritonic nu raspund nici pe blog nici la mail.uri…

    app e suuper tare blogul tau tine.o tot asa :*

    Apreciază

  2. mersi….apropo cum crezi ca asi putea sa aflu ceva de noutatile care apar la targ sau cva de genu la fiecare editura…in special cele fantesy si paranormal romance….sau e prea devreme?…nu stiu eu deja numar zilele pana la targ ….

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!