Spirit Bound de Richelle Mead la Leda – Limitele Spiritului

Update: Titlul volumului a fost stabilit și este:

Limitele

Spiritului

Spirit Bound va putea fi precomandat din data de 10 noiembrie de pe blogul editurii Leda și va fi disponibil din 28 noiembrie.

42 de gânduri despre „Spirit Bound de Richelle Mead la Leda – Limitele Spiritului

  1. Vol 5 … de cand il asteptam !!!!, l-am citit in engleza , dar parca-parca tot nu e ca in romana ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,iar coperta , interesanta , chiar daca mi-ar face o enorma placere sa fie tot dimitri si rose , numai altcumva asezati in pagina , sau , pe coperta e adrian , cu rose ?? sabinna , ma lamuresti u ?

    Apreciază

    • Sincer nu prea am cum sa te lamuresc. Am vorbit cu autoarea si mi-a spus ca ea nu a ales cine sa fie pe coperta, ci ne lasa pe noi sa ne imaginam. Ei i s-au propus copertile si ea a fost de acord. Unii isi doresc sa fie Dimitri, desi altii spun ca seamana mai mult cu Adrian.

      Apreciază

  2. Draguta coperta. Ma asteptam sa o foloseasca pe asta!
    Si eu vreau sa apara mai repede vol 5! 🙂 Insa…..mor de curiozitate sa vad cum decide autoarea sa termine aceasta serie.
    Am vazut cateva imagini in care vorbea despre AV si inteleg ca Rose va fi intreaga si nevatamata la finalul seriei. Deci….ea a scapat! Sa vedem insa cine va face acel sacrificiu final! Si de ce natura va fi acesta.

    Apreciază

  3. deci rose e nevatamata la finalul seriei?atunci cei care se vor sacrifica pot fi dimitri sau adrian.lissa e viitoarea regina asa ca nu pateste nimic,christian probabil devine rege si cel care ii convinge pe moroi sa inceapa sa lupte impotriva strigoilor.asa ca ramane adrian care s-ar putea sa se sacrifice pt ca rose sa traiasca,sau dimitri care ar face acelasi lucru.totusi ar fi nedrept sa moara dimitri si rose sa fie astfel sortita sa traiasca viata mamei ei.adica vesnicul dhampir care isi protejeaza moroiul si nu are parte de iubire sau fericire.mi-ar parea rau sa moara adrian 😦

    Apreciază

    • Nu sunt 100% sigura, insa eu asta am inteles. Nu mai gasesc imaginile acum, ca ti-as fi trimis link-ul. Nu o spune cu atatea cuvinte, dar mie mi se pare ca asta lasa sa se inteleaga.
      Si….nu cred totusi ca Richelle isi omoara personalul principal.
      M-am mai gandit la un sacrificiu…..ce-ar fi daca Rose ar renunta la rolul de gardian al Lissei (care inseamna foarte mult pt ea!), ca sa isi poata trai povestea ei cu Dimitri. Sau…daca Dimitri face asta?! Ar fi un sacrificiu pt oricare dintre ei doi. Prefer sa cred asta momentan. 🙂
      Nu prea as vrea sa ii omoare. Pe nici unul dintre ei!
      CU putin noroc, cu vreo saptamana inainte de aparitia cartii s-ar putea sa avem un capitol sau 2 pe pagina lui Richelle.

      Apreciază

  4. Eu va ofer o alta pastiluta, ca sa aveti ce discuta.
    V-ati gandit ca poate sacrificiul este de natura „sufleteasca”? Poate ca Adrian renunta la iubirea pe care i-o poarte lui Rose atunci cand vede ce este in stare sa faca ea pentru a-l avea inapoi pe Dimitri.

    Apreciază

  5. eu nu cred ca adrian poate inceta sa o iubeasca pe rose doar pt ca rose il iubeste mai mult decat orice pe lume pe dimitri.sa-si sacrifice iubirea pt ca rose sa fie fericita cu dimitri,da.poate am eu o obsesie,dar intotdeauna mi-e teama de ce e mai rau,iar acum mi-a intrat in cap ca sacrificiul suprem,care e si ultimul pe care-l poate face o persoana e moartea.
    sper doar sa nu se sacrifice christian.e preferatul meu,desi ii ador pe rose,dimitri si adrian.
    discutiile astea imi amintesc cat eram de ingrozita cand am citit ca apare creatorul lui eric din vampirii sudului.norocul nostru ar putea fi ca richelle nu e atat de sadica precum charlaine si nu ucide atatea personaje.cel putin sper.

    Apreciază

  6. Sabinna, imi spui si mie daca stii cand va aparea volumul 6 al seriei Academia Vampirilor de Richelle Mead „Ultimul Sacrificiu”?
    Sau „Intoarcerea:Caderea noptii 2”, ultimul volum din seria Jurnalele Vampirilorde L.J. Smith?
    Iti multumesc mult ca ai creat un blog pentru intrebari si raspunsuri despre cartiile preferate ale multora dintre noi.
    Bye Bye
    Astept raspunsul la intrebarea de mai sus.

    Apreciază

  7. app de sacrificiu eu m-am gandit la faza in care rose isi sacrifica iubirea pentru dimitri ca sa o apare p lissa…ar fi posibil si asta…desi ar fi ingrozitor…dar e si un risc ca rose sa se sacrifice pe ea…e o popsibilitate sa moara si ea…desi ar fi nasol

    Apreciază

      • La Multi Ani tuturor!
        Complet de acord, Sabinna! Se misca mai mult decat bine!
        La cum arata Vol 6…..sa il avem la 3 luni dupa ce a aparut in USA….e nemaipomenit!
        Mie mi-a ajuns azi in engleza. Sunt happy!! Trebuia sa o spun din nou! 🙂 Nu ma pot abtine! Si cu autograf de la Richelle! In romana!! 🙂

        Apreciază

  8. Eu abia aştept cartea în română, deşi s-ar putea să încerc să o cumpăr în engleză. Oricum am văzut că s+a comentat mult despre cum se va termina seria şi la ce se referă ultimul sacrificiu . Eu cred că Dimitri se sacrifica pentru Rose… şi la final ea rămâne cu Adrian . Deşi e puţin probabil deoarece iubirea dintre Rose şi Dimitri conturează povestea. Oricum eu aş vrea să rămână cu Adrian 😡 .

    Apreciază

  9. ce sa zic si mie mi-au placut enorm cartile.. de cum au aparut pe piata le-am luat si … le-am devorat nu alta ..:) cred ca impatimitii ca mine stiu despre ce vorbesc.. sa nu ai liniste cand te trezesti dimineata si sa te intrebi ce si cum .. chiar daca te afunzi in treburile de zi cu zi.. iti mai zboara mintea la cartea care e pe noptiera sau pe unde ai lasat-o si abia astepti sa te intorci la ea.. 🙂 mie mi-a placut enorm seria Amurg.. cartea mea preferata ce mai .. am dreptate??ce parere aveti??pupici

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!