Posibila copertă pentru Jurnalele Vampirilor 7

Mă gândeam că în timp ce așteptăm un nou volum Jurnalele Vampirilor sau un nou episod Vampire Diaries am putea să ne imaginăm cum va arăta JV 7.

Mai jos aveți câteva imagini ce ar putea fi folosite drept copertă. Vouă care vă place mai mult?

Această imagine are mai multe șanse, dat fiind faptul că pe coperta volumului 6 se află Elena & Damon.

Mie sincer imi place foarte mult această imagine, deși cred că nu are prea multe șanse să devină coperta volumului 7.

Aceasta este coperta finalizată volumului 7 al seriei Jurnalele Vampirilor. 

32 de gânduri despre „Posibila copertă pentru Jurnalele Vampirilor 7

    • O sa vedem ce va fi. Mi-e imi plac toate, asa ca nu o sa fac mofturi.

      In plus, pana va aparea volumul o sa mai apara si alte imagini promotionale cu ei, asa ca nu se stie ce si cum va fi. Eu am vrut doar sa fac asteptarea mai placuta cu cateva imagini ce s-ar putea transforma intr-o coperta superba.

      Apreciază

  1. eu sincer nu inteleg nici acum de ce sctorii din serial,care nu au sub nicio forma vreo asemanare cu personajele din carte sa fie pe coperta.personal sunt foarte dezamagita de acest lucru.primele patru carti erau superbe si pozele aratau exact ca descrierea din carte.pana si cotorul cartii avea un scris stilizat superb pe care il admiram si cand stateau carile in biblioteca.Pozele cu cei din serial sunt geniale si nu pot sa contest nimic la ele decat ca sunt foarte bune pentru afisele sau promo-urile serialului.Este parerea mea personala dar imi stica toata imaginea pe care o aveam in minte despre cum aratau ei in carte…:-J

    Apreciază

  2. am auzit k vol 6 e ultimul scris de autoare. ca cica a fost concediata pt k ea vroia k elena sa fie cu daman si editura nu vroia asa k nu va mai scrie ea vol 7.

    Apreciază

    • Ioana, te-au informat prost. L.J Smith a fost concediata, dar trilogia Intoarcerea, adica volumele 5, 6 si 7 sunt scrise in intregime de ea. Urmatoarea trilogie in serie, numita The Hunters va contine volumele 8, 9 si 10 si din aceste 3, doar inceputul volumului 8 este scris de autoare, restul e scris de autori fantoma. Sper ca te-am lamurit.

      Apreciază

  3. ce? mai continua seria:D minunat!! dar cum, oare autorii aceia fantoma vor opta pentru continuarea relatiei dintre damon si elena, caci am citit ca noii regizori de la CW asta vor face:D

    Apreciază

  4. Buna, stii cumva daca urmatoarea serie The hunters va fi in continuarea acesteia sau cartile vor fi asa numitele jurnalele lui stefan???Adica…din cate am inteles vol 7 se termina trist intr-un fel si as fi vrut sa stiu daca va mai fi cv….:D

    Apreciază

  5. Deci….Eu am citit toate cele 6 volume JV.Stiu ca apae Volumul 7 si Jurnaele lui Stefan.The Hunters este continuarea?Sau este aceeasi carte doar ca facuta dupa serial?ps:Imi plac cartile la nebunie.

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!