Obsesie (vol. 2 Fascinație) de la Rao la Gaudeamus

Așa cum promitea, Rao scoate pe piață la târgul de carte Gaudeamus cel de-al doilea volum al seriei Fascinație, Obsesie. Mai jos aveți și frumoasa copertă. Volumul are 352 de pagini.

Departe de ochii muritorilor, într-o lume de umbre şi primejdii, are loc o aprigă luptă pentru putere. După secole de stabilitate, echilibrul dintre Curţile zânelor a dispărut şi Irial, stăpânitorul Curţii Întunecate se luptă să-şi ţină unite zânele rebele şi devenite recent foarte vulnerabile. Dacă nu va reuşi, vor urma vărsări de sânge şi multă brutalitate. La 17 ani, Leslie nu ştie nimic despre zâne şi intrigile lor. Când se simte atrasă de un prea frumos tatuaj format din ochi şi aripi, nu ştie decât că şi-l doreşte din tot sufletul, convinsă că va fi un simbol tangibil al schimbărilor pe care şi le doreşte cu disperare în viaţa ei. Tatuajul va aduce schimbări, dar nu cele la care visa Leslie, ci schimbări sinistre, profunde, care vor fi mai mult decât simbolice. Aceste schimbări îi vor apropia pe Leslie şi pe Irial, atrăgând-o pe Leslie tot mai adânc în tărâmul zânelor, unde, incapabilă să reziste farmecelor acestei lumi, va fi expusă multor pericole. Melissa Marr continuă poveştile despre zâne cu o istorie întunecată, despre tentaţii şi consecinţe şi eroism în cele mai neaşteptate momente.

Anunțuri

9 gânduri despre „Obsesie (vol. 2 Fascinație) de la Rao la Gaudeamus

 1. Ca sa fiu sincer, coperta romaneasca e mai faina decat cea americana. 😀
  Insa tatuajul lui Leslie (care apare si pe coperta americana, dar si in interiorul cartii, la sfarsit) e mult mai fain decat cel romanesc.

  Apreciază

 2. oke inteleg a venit si volumul 2, dar pe mine ma intereseaza cand vor veni volumele 3 si 4, tocmai ce Am terminat volumele 1,2 si tanjesc dupa urmatoarele..dupa cate am auzit in 3 revine povestea de dragoste dintre seth si ash, iar in 4 este vorba de Ani
  Intru pe rao si vad ca n-au mai aparut noutati despre serie….
  Sincer abia astept urmatoarele volume

  Apreciază

  • Si eu am primele doua volume, dar inca nu le-am citit.

   Planul pe care il are Rao pt 2011 – in materie de carti – nu este gata inca. Totusi cred ca vor scoate si vol 3, 4 anul urmator. Cand am mai multe informatii revin.

   Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s