Gaudeamus 2010

Târgul de carte Gaudeamus din acest an s-a desfașurat de pe 18 până pe 22 noiembrie tot în pavilionul central de la Romexpo. Ca și anul trecut, lumea se înghesuia să vadă ofertele, să întrebe și să cumpere cărți. Am fost plăcut surprinsă când am văzut că lumea nu doar întreabă, ci și cumpără, indiferent de criza în care ne aflăm. Mă bucur să știu că în România încă mai există tineri care citesc.

Trecând peste  asta, am făcut și câteva poze pe la editurile mele preferate, dar ca de obice am fost pe fugă și am uitat aparatul de fotografiat, așa că am făcut poze cu telefonul mobil.

Datorită persoanelor minunate de la editura Leda am plecat acasă de la târg cu mai multe cărți decât mă așteptam.

În primul rând o să vă arăt pozele de la târg și apoi achizițiile mele.

Grupul Editorial Corint

Leda

Corint Junior

 

 

 

Vamppy Hour a fost un succes total. Era plin de adolescenți care mișunau printre volumele cu vampiri.

 

Editura Leda merită felicitată pentru eforturile depuse în acest an.

 

 

 

 

Rao

Anul acesta am fost surprinsă când am văzut că și cei de la Rao au niște reduceri consistente. Duminică Gazda, Noua și scurta viață a lui Bree Tanner și Bestia au costat 30 lei. În rest au avut reducere de 15% la prima carte cumparată și 35% la a doua (cea cu prețul mai mic avea 35%).

 

 

 

 

Litera

Nemira

Vreau să vă prezint și achizițiile mele din acest an – cred că au fost cele mai bogate. Click să se mărească.

Mulțumesc încă o dată adminului pentru cd-ul True Blood.

Cărțile mele de la Leda, Corint Junior, Rao, Litera și Nemira.

Cd-ul True Blood de la Leda.

În curând – concurs aniversar sponsorizat de editura Leda.

 

49 de gânduri despre „Gaudeamus 2010

  1. Deci… din cate am auzit la Rao ai cam fost plangeri cu niste detectoare. Oare chiar se temeau ca o sa fie furati? Pricum, in rest numai de bine. Imi pare rau ca am ratat targul 😦

    Apreciază

  2. @ sabinna , imi pare fff rau ca nu am ajuns si eu la targ 😦 .,.,. ai mei n-au avut timp sa ma aduca si bunica acum isi face carnetul de sofer ( :)) ) dar fad ca ai achizitionat ceva , nu gluma :d

    Apreciază

  3. Buna Sabinna! vreau sa te intreb cand anume in 2011 va mai avea loc targul ( gaudeamus, bookfest, etc). De asemenea as vrea sa stiu dak cei de la Leda vor mai face vreun Vamppy Hour sau cv asemanator…??eu din pacate n-am ajuns la targ..:(( ms.

    Apreciază

    • Ioana, inca nu se stie data exacta in care se va desfasura targul de carte Bookfest, dar va fi in luna iunie, iar Gaudeamus in noiembrie 2010. Ofertele de carte se vor mai schimba intre timp si nu se stie inca ce promotii vor fi.

      Apreciază

  4. Am fost si eu vineri seara, am incercat sa evit aglomeratia de weekend, dar tot aglomerat a fost. La Litera cel putin era agitatie mare, se lansa vol. acela din Casa Noptii cred. De la Leda mi-am luat AV5, Rafuiala si Calatoria mincinosilor. Pe la oferte nu am putut sa umblu, se filma si n-am avut acces. Nu cred ca am pierdut mare lucru, am luat multe carti la oferta de la ei la Kilipirim.
    Cei mai multi bani i-am cheltuit la ed. Trei, pe ultimele romane politiste aparute, au o colectie foarte reusita si bine tradusa.

    Apreciază

    • Nici chiar asa, dar teleportarea mi-ar face viata mai usoara, totusi pana atunci incerc sa ma impart intre scoala si blog suficient cat sa nu neglijez niciuna dintre parti. Oricum mi-as dori o zi de 48 de ore ca sa imi ajunga sa fac tot ce imi propun.
      Multumesc!

      Apreciază

    • De fapt nimeni nu a scris nicaieri ca volumul 6 din JV ar trebui sa apara la Gaudeamus. Acest volum va aparea la inceputul lui 2011.

      Pe acel afis ai vazut doar copertile unor carti ce vor aparea la Leda la inceput de 2011.

      Apreciază

  5. O prietena de-a mea a fost la Gaudeamus si mi-a adus si mie o mica carticica cu primele doua capitole din Evermore,iar pe spate scria:
    Din seria Riley: Stralucire. Scanteiere.
    De aceea te intreb pe tine.

    Apreciază

  6. eu am vazut prea tarziu ca aparuse obsesie si nu mai aveam bani de cheltuit pe carti. poate la anul mi-o cumpar si eu. sa-mi spui daca a fost mai buna decat prima. Fascinatie chiar a fost foarte misto, exceptand finalul care sa zpunem ca nu m-a incantat peste masura.

    Apreciază

    • Eh… ar fi trebuit sa il intrebe pe acel domn care sunt acele edituri mari pentru el. Mie mi-a placut la targ si singurul regret pe care il am e ca nu am putut sta mai mult ca sa pot sa il cunosc si pe adminul de la Leda – in fine, sunt doua regrete, dar cine le mai numara?

      M-am uitat pe la televizor in prima zi si un anumit post tv – nu imi amintesc acum care – a spus ca targul e deschis de pe 18 pana pe 21 si apoi dupa 10 minute ca sa indrepte greseala asu spus ca targul s-a prelungit pana luni pe 22.

      Apreciază

  7. Off.. 😦 imi pare rau ca n-am putut sa ajung la targ anul asta! daar totusi, am un targ la mine in oras(brasov) prin martie 2011…. targul anual de carte si muzica . asteptarea e grea…:( poate vi,sabina :>

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!