La Leda in 2011!!!

Mai jos aveți lista volumelor pe care editura Leda si-a propus sa le publice în primul trimestru al anului 2011/

Pe scurt, acestea sunt titlurile pe care sperăm să vi le putem oferi în lunile ianuarie, februarie şi martie ale anului următor. E prea devreme să vă arăt coperţile, sunt în diverse stadii de elaborare. La începutul fiecărei luni voi reveni cu date concrete despre cărţile care vor apărea în cursul ei (titlurile în limba română, traducători, coperţi, număr de pagini, preţuri). În plus, voi actualiza şi calendarul de precomenzi şi apariţii de pe coloana din dreapta paginii de blog.

Click pe numele cartilor – unele serii au fost si in campania mea pentru publicarea cartilor preferate (daca va mai amintiti).

Click pe imagini să se mărească.

 

 

 

 

 

1.Give Up the Ghost, Megan Crewe
2.Aleea Întunericului, vol. 3 din seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine
3.Pretty Little Liars, vol. 1 din seria Pretty Little Liars, Sara Shepard
4.Nopţi de sucub, vol. 2 din seria Georgina Kincaid, Richelle Mead
5.Bal mascat, vol. 2 din seria Sânge albastru, Melissa de la Cruz
6.Feast of Fools, vol. 4 din seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine
7.Strange Angels, vol. 1 din seria Strange Angels, Lili St. Crow
8.City of Bones, vol. 1 din seria Mortal Instruments, Cassandra Clare
9.Swoon, Nina Malkin
10.Last Sacrifice, vol. 6 din seria Academia Vampirilor, Richelle Mead
11.Întoarcerea: Shadow Souls, volumul 6 din seria Jurnalele Vampirilor, L. J. Smith
12.Lord of Misrule, vol. 5 din seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine

Mi-aş dori ca titlurile să fie pe gustul vostru şi să vă bucuraţi de ele. Dintre reeditările de remarcat, vă amintesc ediţia hardcover a volumului I, Morţi până la apus, din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris. Nu vă speriaţi, avem şi volumul al doilea din Trilogia mistică de Traci Harding, dar e prins în planul de literary fiction, thriller/mister, love&life şi SF/fantasy pe care îl voi prezenta zilele următoare.

Aş vrea să vă atrag atenţia asupra unui aspect: întrucât numărul de serii on-going s-a mărit considerabil, vom avea un interval mai mare între volumele unora dintre acestea. Criteriul determinant în stabilirea unei frecvenţe mai mari sau mai mici – nu vă ascund – va fi cel al vandabilităţii.

29 de gânduri despre „La Leda in 2011!!!

  1. abia astept sa citesc mortal instruments….ma bucura enorm vestea. felicitari sabinna pentru campanie…se pare ca mortal instruments a fost cea mai votata serie si insfarsit o sa fie tradusa.

    Apreciază

  2. sabinna ai putea scoate din campanie cartile care urmeaza sa fie traduse si sa le inlocuiesti cu sugestii facute de cititori. stiu ca sunt o multime de serii foarte frumoase, cum ar fi The Books of Ember de Jeanne DuPrau. papa

    Apreciază

  3. am vazut ce a aparut din serialul pretty little liars, si din cate am inteles cartile au aproximativ 100 pagini/volum… oare cam cat ar costa?:-?? daca sunt asa scurte, nu mi se pare prea convenabil sa fie 40 lei:-?

    Apreciază

    • Autoarea a mai scris încă o carte.Se numește „The Gathering”.Acțiunea se petrece în același univers din care fac parte primele 3 volume dar personajul principal este o adolescenta pe nume Maya, nu Chloe Saunders.

      Apreciază

  4. Off sacrifiul final ultima carte din seria AV..ce greu o sa imi fie sa ma despart de rose si de dimitri…:(…orikm sti cumva can apare la noi cartea a6a..cu toate ca imi va fi greu sa ma despaart de ea si de povestea de dragoste dintre cei doi, astept cu nerabdare sa o citesc:xxx …daca sti makar luna cand va fi pblicata e mai mult dkt perfect:xx merci anticipat

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!