Îngerul Nopții + Crescendo (2) și Tempest (3) de Becca Fitzpatrick

Am citit Îngerul Nopții de Becca Fitzpatrick și vreau să spun că nu mă așteptam să fie o carte atât de bună. Chiar dacă Adriyann îmi spusese că este superbă, nu mă așteptam să aibă atâta dreptate.

Când am aflat că cei de la Litera publică această carte m-am bucurat foarte mult pentru că așa aveam șansa  pe care o voiam ca să citesc seria.

Nu știu ce i-a apucat pe autori în ultimul timp, dar multe cărți trebuie, pur și simplu trebuie să aibă și o scenă în laboratorul de biologie (Twilight), așa că Nora ajunge să stea în aceeași bancă cu Patch, tipul super drăguț și misterios despre care cu siguranță știi că este foarte periculos. Nora tot spune că nu simte nimic pentru el și că este un ciudat, dar până la urmă admite că începe să se îndrăgostească de el.

O scenă foarte haioasă – cel puțin așa mi s-a părut mie – e cea în care Nora se dă împreună cu Patch în parcul de distracții în Arhanghel și ea are senzația că el i-a desfăcut centura și puff.. începe să țipe deși promisese să nu o facă.

Povestea este foarte frumoasă – eu o ador – iar Patch este foarte drăguț pentru este un înger căzut ce încearcă să își recupereze trupul. De asemenea ador și scenele cu Nora și Vee, cea mai bună prietenă a ei.

Uff.. nu știu ce să vă povestesc în așa fel încât să vă determin să o citiți, deși cred că dacă v-aș spune că Patch are nevoie de Nora ca să își recupereze trupul ar fi ceva destul de interesant nu?? Ca să vă fac și mai curioși o să vă spun că Nora găsește o modalitate de a vedea bucăți din trecutul lui Patch și astfel află lucruri la care nu s-ar fi gândit niciodată. Mi-a plăcut și faptul că Nora află că Patch este un înger căzut și nu se panichează sau ceva de genu, totuși cineva tot încearcă să o omoare și asta nu face decât să o apropie și mai mult de Patch.

O carte superbă. Abia aștept următoarele volume, care apropo sunt 2 la număr – seria este o trilogie.

Mai jos aveți un trailer pentru primul volum, coperta și descrierea celui de-al doilea și data de apariție a celui de-al treilea volum.

Nora should have known her life was far from perfect. Despite starting a relationship with her guardian angel, Patch (who, title aside, can be described as anything but angelic), and surviving an attempt on her life, things are not looking up. Patch is starting to pull away and Nora can’t figure out if it’s for her best interest or if his interest has shifted to her arch-enemy, Marcie Millar. Not to mention that Nora is haunted by images of her father and she becomes obsessed with finding out what really happened to him that night he left for Portland and never came home.

The further Nora delves into the mystery of her father’s death, the more she comes to question if her Nephilim bloodline has something to do with it as well as why she seems to be in danger more than the average girl. Since Patch isn’t answering her questions and seems to be standing in her way, she has to start finding the answers on her own. Relying too heavily on the fact that she has a guardian angel puts Nora at risk again and again. But can she really count on Patch or is he hiding secrets darker than she can even imagine?

Cel de-al treilea volum al seriei va fi publicat pe 18 octombrie 2011 (în străinătate).

Tempest

The Hush, Hush series has captivated readers with the story of Nora Grey, her friend Vee, and a mysterious fallen archangel named Patch. In the gripping conclusion of the trilogy, Nora finds that as things start to unravel around her, she is more drawn to the enigmatic Patch. She soon discovers that the answers lie closer to home than she realized, and it is time for her to take control of her destiny once and for all.

109 gânduri despre „Îngerul Nopții + Crescendo (2) și Tempest (3) de Becca Fitzpatrick

    • Stiam ca sunt luate de la mine de pe blog, de aia am si intrebat – ai copiat pana si greselile mele. Si abia acum ai scris sursa. Nu ma supar, dar din moment ce le copiezi de la mine spune-mi si mie ca pana la urma eu le-am tradus din engleza.

      Apreciază

      • Ok… oricum am vazut ca nu esti singura care imi cam copiaza ideile.

        Asa cum ti-am spus nu ma supar, dar cand am citit la tine – de curiozitate sa vad cat de asemanatoare e cu a mea.. boom mi-a picat fata ca erau exact la fel ba chiar si greselile – la Mortal Instruments il loc sa scriu tatuaje ciudate am scris cudate si la tine pe blog erau la fel.

        Apreciază

    • E cu adevarat superba. O sa iti placa. Are si momente de dragoste si foarte mult suspans. Dupa trei sferturi de carte am inceput sa inteleg toate lucrurile, pana atunci ma tot intrebam ore cine e cel ce incearca sa o omoare, oare de ce incearca si tot felul de chestii.

      Apreciază

  1. Am citit primul capitol din carte si am adaugat cartea la lista lu’ mosu, darr mosull nu mi-a mai adus-o si ma intrebam unde as putea gasi urmatoarele capitole din carte:D…thanks

    Apreciază

    • Nu e chiar asa de mult pana in vara, dar gandeste-te ca si in strainatate nu au aparut decat primele doua volume. Daca Litera scoate acum volumul 2, s-ar putea sa asteptam un an sau chiar mai mult pana la volumul 3.

      Apreciază

  2. Am citit si eu cartea acum ceva timp si e una din preferatele mele.Dar ma gandeam daca poti sa imi dai si mie linkul cu primele capitole in engleza sa vad care e stilu in care a scris autoarea in limba ei.Multumesc.

    Apreciază

  3. Hm..eu o mi-am cumparat-o de curand. Vineri sa spun, dar odata cu asta mi-am luat si Nopti de sucub si vampirii din Morganville, acum mai am de citit numai Balul fetelor maorte si imediat ma apuc de ea. Din cate am citit aici, chiar merita si abea astept sa vad ce se intampla:x

    Apreciază

  4. cand o sa apara si la noi crescendo?Chiar vreau sa o citesc, pentru ca am citit si ingerul noptii si mi-a placut la nebunie si deabia astept continuarea, asa ca va rog sa-mi spuneti cand o sa apara si la noi!!!!!!!!!!!
    P.S.:nu conteaza unde in bucuresti in sibiu in pitesti, in oricare oras mare este bine numai sa fie.

    Apreciază

      • Astia de la Litera incep sa ma scoata din minti. Tentatia trbuia sa iasa pe piata inca din ianuarie si nu e in librarii nici macar azi si acum schimba data de la Crescendo?? Eu i-am intrebat pe mail acum ceva timp si mi-au spus ca apare in martie, o data cu Ratacire (vol 2 de la Damnare). Nici nu stiu ce sa mai cred. Ma dau total peste cap… acum apare in martie, acum apare in mai… si diferenta e mare. Oare chiar nu se pot hotara cand ne spun chestii de genul?!

        Mersi de informatie.. m-a cam luat valul si am uitat sa spun mersi.

        Apreciază

  5. cat ma bucur ca sunt atatea persoane carora le-a placut minunata carte.Nici nu stiam ca mai sunt 2 volume.D-abea astept sa le citesc..daca apare vol 2 sa ma anuntati si pe mine.Multumesc

    Apreciază

  6. Ok,pana atunci imi strang bani pt carte. Cat m-am inveselit cand am vazut ca exista si alte carti.Mai nou,am descoperit ca sunt si multe filme facute dupa carte.Ai idee de unde le pot lua?tu le-ai vazut?

    Apreciază

  7. Nu am citit inca carte….azi vreau sa ma apuc de ea…..si sunt foarte curioasa cum e….adica….eu nu pot sa citesc orice carte…doar de actiune si SF si dragoste si Fantasty…..si sper ca o sa imi placa….:XSabinna nu stii daca or sa para toate sase volume in Romania???

    Apreciază

    • Citeste ce am scris in post. Eu am citit cartea si am spus cum mi s-a parut si cam ce se intampla in volum.

      Cine ti-a spus ca seria are 6 volume?? Sunt doar 4. Primele doua au aparut deja, iar coperta celui de-al treilea va fi dezvaluita prin mai.

      Litera va publica toate volumele. Al doilea volum va fi publicat pe la sfarsitul lui martie.

      Apreciază

  8. am eu probleme cu ochelarii sau ce???:))la mn in carte scrie clar de vreo 20 de ori „Marcie Molnar” si aici zice „Marcie Millar”.nu inteleg…..aaa…si app. sunt suuuper fericita k a aparut si vol 2,dar eu nu l-am gasit nicaieri….si nici pe siteuri romanesti

    Apreciază

    • Povestea e mai complicata, dar daca intri pe site-ul scriitoarei si te uiti la sinopsisul pentru Crescendo vei vedea ca e Marcie Millar.

      Cine ti-a spus ca a aparut volumul 2?? Inca nu a aparut. Mai e putin. O sa anunt eu pe blog cand va fi pe piata si o vei gasi in librarii.

      Apreciază

  9. Le-am trimis un email si am primit raspunsul urmator:

    „Crescendo de Becca Fitzpatrick se va lansa pana la sfarsitul lunii daca nu intervin alte probleme de natura tehnica (tipografie) si in acest caz cel mai tarziu va ajunge la noi la inceputul lunii mai”

    Apreciază

  10. Am citit si eu Ingerul noptii si mi-a placut extrem de mult.As vrea sa stiu daca pot lua volumul 2 de la Bookfest 2011 ca in magazine nu l-am vazut dar in mall da.Abia astept sa citesc si volumul 2.

    Apreciază

  11. Am citit 1 parte Ingerul Noptii si a 2-a parte Crescendo de cate 2-3 ori….as vrea totusi sa stiu…cand o sa apara vol.3…Tacerea…sunt ff nerabdoatoare ….cine ar putea sa mi spuna sa ma contacteze pe id Crazy_Denisuk10….Multumesc Anticipat!

    Apreciază

  12. Hei , suntem deja in 14 oct , nu postezi cv in legatura cu al 3-lea vol ? Si mie mi-a placut la inebunie cartea , si sunt nerabdatoare sa aud ceva despre cand va aparea al 3-lea vol !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  13. eu am citit ingerul noptii volumul 1 si 2 pot spune ca ingerul noptii mia placut foarte mult cat despre crescendo la inceput ma cam plicitsit de ea si cam pe la ijloc a inceput sa imi palca ce pot sa spun ?? mi a placut foarte mult faptul ca a detaliat foarte bine sentimentele norei pentru patch … in shcimb restu.l porbabil ca o s ale spun la recenzia mea de pe blog …

    Apreciază

  14. Tocmai mi-am luat cartea… acum citesc vol 8 din Casa Noptii, mai am cateva pagini! Nu stiu ce sa incep, Ingerul Noptii sau Mai las-o moale cu fantomele… tu ce-mi sugerezi????

    Apreciază

  15. am citit doar ingerul noptii pana acuma vreau neaparat sa le citesc si pe celelalte:X..oricum am auzit ca ar fi film la aceste carti….asa e??stie cineva..?va rog daca stiti despre film spuneti-mi

    Apreciază

    • Cei de la Litera au spus ca va aparea volumul 4 anul acesta, dar nu se stie o data concreta. Sper sa apara in Iunie.. sau in timpul vacantei de vara, sa nu mai tot amane, cum a facut 2 ani.

      Apreciază

    • Primul volum are 30 de capitole,etc. Nu-s cine stie ce lungi. Seria asta merita! O sa te indragostesti instant de personajul masculin :)) dar si de relatia dintre el si personajul feminin. Patch & Nora ❤

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!