Concurs Jurnalele Vampirilor 5

Update: Castigatoarea acestui concurs este Simion Alexandra Stefania.

O să încep acest post rugându-i pe cei ce se înscriu la concursurile de pe acest blog să nu mai participe dacă nu reuşesc să meargă până la poştă să îşi ridice coletul. Astăzi am fost la poştă, am expediat coletele pentru câştigătorii concursului aniversar şi a trebuit să iau şi coletul ce a venit retur pentru că o anumită persoană nu a fost în stare să meargă la poştă să îşi ridice coletul timp de 10 zile.

Nu uitaţi când îmi trimiteţi adresa (valabil pentru câştigători) să o verificaţi de 10 ori şi apoi să o trimiteţi ca să nu existe nicio greşeală.

Astfel am un nou concurs pentru cei ce îşi doresc să câştige şi să citească o carte bună.

Ce trebuie să faceţi? E simplu. Scrieţi-mi pe adresa sabinna_alexa@yahoo.com care este momentul care v-a impresionat cu adevărat (și de ce?) din întreaga serie (primele 4 volume) în aproximativ 10 rânduri. Nu uitați să scrieți în mail și numele vostru adevărat. Concursul se desfășoară între 22 decembrie 2010 și 8 ianuarie 2011. Pe data de 9 ianuarie voi anunța aici, pe blog, câștigătorul concursului. Câștigătorul este rugat să trimită numele șă adresa completă până pe data de 11 ianuarie pentru a-și primi premiul. Dacă nu va trimite mailul, voi alege un alt câștigător.

Succes tuturor!!!

Anunțuri

27 de gânduri despre „Concurs Jurnalele Vampirilor 5

  1. Multumim Sabinna pentru acest nou concurs! sper sa nu se supere nimeni ca spun asta, dar e mare pacat sa castigi si sa nu-ti ridici premiul cand altii chiar isi doresc sa castige. in fine….succes participantiilor!

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s