La colet! (4) Give up the Ghost de Megan Crewe

E atât de frustrant să stai pe geam și să aștepți să treacă poștașul (în cazul meu poștărița) și să aibă ceva și pentru tine. Așteptarea e… nu cred că o să găsesc un cuvânt suficient de bun ca să o definească și totuși, atunci când coletul vine, bucuria (cel puțin a mea) pe care o simți este ceva ce nu poate fi descris. Astăzi când îmi aruncam ochii leneși pe fereastră văd poștărița apropiindu-se de poartă și sar ca arsă și zbor pe scări să ajung să văd ce am primit. Surpriza a fost și mai frumoasă când îmi spune că am un colet extern și îl scoate din geantă. Săream de bucurie, la propriu. Ceea ce așteptam a ajuns. Mai jos aveți ceea ce am așteptat aproximativ 3 săptămâni. Megan este o persoană superbă. Thanks Megan.

Acum am propria mea copie cu autograf și mi se pare că arată superb.

Click să se mărească.

Mâine după-amiază lansez un super concurs, așa că nu lipsiți.

33 de gânduri despre „La colet! (4) Give up the Ghost de Megan Crewe

  1. E de la Megan Crewe?? Foarte tare , sa o citesti , e superba , eu am terminat-o in cateva zile 🙂
    In legatura cu coletul , asa fac si eu , in cazul meu merg eu al posta in fiecare zi si o intreb pe postarita , iar cand se uita la mn si zice ca nu am nimic mor:))

    Apreciază

  2. WOW….e super!!! Bravo! Cat de taree…eu am primit-o ieri si am citit 5 capitole…si acum vreau sa continui.Este superba ,chiar daca sunt doar la capitolul 5 pot spune asta.:X:X:X:X:X:X
    Spor la citit ,si felicitari pentru carte! 😉
    :*:*

    Apreciază

  3. cum ai reusit sa intri in legatura directa cu megan ?!

    Stii cumva cand vor incepe livrarile la bal mascat , mai las-o moale cu fantomele si micutele mincinoase ?

    Am vazut ca ai postat ceva de seria „lux” de la nemira , in ce gen e scrisa ?

    merci ,
    XoxO

    Apreciază

    • Sunt o blogarita, asa ca eu consider ca trebuie sa iau legatura cu toata lumea si sa aflu cele mai noi vesti si sa va informez si pe voi. Megan este una dintre persoanele minunate pe care am reusit sa le contactez si sa stau la discutii.

      Livrarile la bal mascat au inceput de pe 7 feb., dar daca ai avut comanda si pentru micutele mincinoase, comanda a plecat ieri de la editura.

      Seria lux este in genul seriei Gossip Girl din cate am auzit, dar unii spun ca e chiar mai buna.

      Apreciază

      • sunt de acord , dar in general autorii nu ne prea iau in seama , ceea ce este un lucru cu adevarat derajant . Ma bucur sa aflu ca mai exista autori fara fite ( cu tZ , bineinteles :)) ) , care comunica in mod direct cu cititorii lor , in fond , daca n-am fi noi , ei nu ar mai avea din ce trai ( fara suparare)

        in legatura cu bal mascat & co. , nu le-am comandat , pt ca de fiecare data cei de la tce sibiu mi-au ratacit coletul , asa ca prefer sa le iau din librarie 🙂 ) ( la alexandria le aduc abia dupa cateva saptamani de la lansarea in librarii 😐 , de obicei le iau de la diverta )

        Apreciază

  4. Felicitari Sabina! La un moment dat vroiam si eu sa imi fac un blog, tot despre carti fantasy, bla, bla, dar am renuntat pentru ca stiu ca nu as putea concura cu tine sau cu multi altii, asa ca am lasat-o balta. Sunt atat de multe carti aparute, si e groaznic sa te gandesti „care sa fie urmatoarea?” Inca odata felicitari pentru carte si autograf , dar si pentru blog!

    Apreciază

  5. avand in vedere ca nu au aparut mi-ar face placere sa le citesc online dar nu am gasit nici un site bun.(bineinteles cartea sa fie in engleza ca in romana chiar nu se gasesc)Nu stii cumva unul?

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!