Surpriza de la Litera: Torment (Lauren Kate) & Burned (Casa Nopții)

Așa cum am promis, am revenit cu o surpriză din partea celor de la Litera.

Torment, al doilea volum al seriei scriitoarei Lauren Kate, va fi lansat în această lună având coperta originală.  Cei care au citit Damnare cu siguranță că abia așteaptă să citească și următorul volum al serie, așa că o să vă dau un mic fragment din Torment. Click aici pentru fragment.

Am o mică surpriză și pentru fanii seriei Casa Nopții. Dacă nu ați citit încă ultimul volum, Tentația, apărut la Litera, nu mai stați pe gânduri și comandați-l de la editura prin intermediul bannerului din bara laterală. Cei care au citit Tentația pot răsufla ușurați pentru că nu vor mai avea de așteptat prea mult până ce vor citit Burned, următorul volum al seriei. Deși nu are un titlu stabilit și nici o copertă finalizată, volumul va fi pe piață în aprilie. Click pentru primul capitol din Burned.

Era să uit să vă spun: mai am câteva surprize și mâine, așa că rămâneți cu ochii pe blog.

40 de gânduri despre „Surpriza de la Litera: Torment (Lauren Kate) & Burned (Casa Nopții)

  1. N-am citit inca Damnare..dar am vazut ca are niste recenzii cam dure.Din seria casa noptii n-am apucat sa citesc decat primul volum.E destul de interesant,sunt curioasa sa vad ce se intampla mai departe.Ma mira ca cei de la Litera publica asa repede vol. urmator.Nici nu sa racit bine Tentatia pe rafturi:))Oricum ar fi bine pentru fanii seriei daca ar aparea in aprilie.

    Apreciază

    • Nici eu nu am citit Damnare inca, desi o am in biblioteca. Lipsa de timp isi spune cuvantul, ca deobicei. O sa incerc sa imi fac timp sa o citesc si o sa vin si eu cu parerea mea.

      Casa noptii e o serie frumoasa. Mie imi place si am citit primele 5 volume.

      Apreciază

  2. am primit Tentatia si po sa spun ca volumul e superb. mai ales coperta, imi place la nebunie si pot sa spun ca e mai frunoasa decat cea americana. desi a durat cam mult Litera a facut o treaba buna si imi place ideea de poveste povestita din mai multe perspective

    Apreciază

  3. am vazut cartea prin multe librari dar eu nu gasesc primul volum din casa nopti!!!mai e pe piata acum ?ca as vrea so cumpar , dar nu o gasesc , avem alte carti de citit atunci cand era pe piata:(

    Apreciază

    • Am facut blogul din placere si din pasiune pentru carti. Si cred ca si acum fac asta tot din acelasi motiv. In plus imi place sa aflu prima noutatile si sa le impart si cu voi (toti cei care urmaresc blogul).

      Apreciază

  4. E bn daca apare in aprilie….sper din tot sufletul sa nu se intample la fel ca si cu tentatia sa o publice tocmai in martie…mai aveam un pic si inebuneam daca nu o publicam….acum astept Burned…..ador seria casa noptii

    Apreciază

  5. sabina eu nu am gasit vol 7 de la casa noptii in librari si vreau sa stiu dak il pot comanda de pe ste-ul litera.ro……………aaaaa si totusi cam cand o sa apara ????:)

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!