Campania pentru publicarea cărților preferate revine!!

Nu am reușit să postez această revenire a campaniei în weekend, dar vreau să vă spun că m-am întors cu forțe noi și, în plus am parte și de ajutorul lui Adriyann și sper că voi reuși să fac ceea ce mi-a propus.

Regula rămâne aceeași: vor apărea poll-uri cu câte trei cărți/serii din care veți putea vota doar una. Sub fiecare poll veți găsi linkuri către paginile cu detalii (despre fiecare serie/carte) traduse de mine sau de Adriyann din engleză.

Angelfire de Cortney Allison Moulton

Fallen Angel de Heather Terrell

Breath of Angel de Karyn Henley

Chemical Garden (Wither) de Lauren DeStefano

The Body Finder de Kimberly Derting

Hereafter de Tara Hudson

PS: M-am distrat enorm chinuindu-l pe Adriyann cu traducerea la Hereafter…>:)

Halo de Alexandra Adornetto

Firelight de Sophie Jordan

Paranormalcy de Kiersten White

În curând și sinopsisurile traduse.

În curând vor fi disponibile și alte poll-uri.

70 de gânduri despre „Campania pentru publicarea cărților preferate revine!!

  1. Daughters of the Sea de Kathryn Lasky
    Kiss Me Kill Me de Lauren Henderson
    Once a Witch de Carolyn MacCullough
    Sunt cele mai frumoase serii , le ador :X , m-as bucura enorm daca vor aparea si la noi 🙂

    Apreciază

  2. Sabinna , vreau sa te ajut si eu cumva sa promovezi cartile astea , bine-nteles , daca vrei.Eu ma gandeam sa fac si eu un post pe blogul meu despre campanie , care sa directioneze pe aceasta pagina . Bine-nteles , o sa specific ca tu esti „capul” la toata chestia asta. Ce zici?

    Apreciază

  3. Pingback: Campania de publicare a cartilor preferate! « bianca2b

  4. Sabinna,ce parere ai despre seria The Sword of Truth de Terry Goodkind?Eu personal o ador si as dori sa mi-o achizitionez,dar as fi intr-al 9 cer daca ar aparea in Romania.Ati vrea sa includeti seria intr-unul dintre polluri?
    Seria are o gramada de fani,ca sa nu mai vb de fanii serialului Legenda Cautatorului facut dupa carti.Eu chiar cred ca merita si ca aparitia seriei ar face fericiti o gramada de fani

    Apreciază

  5. Ce placere!Sincer imi vei face o mare favoare
    Tu ai fost la Gaudeamus ..poti sa imi spui si mie te rog ce reduceri au fost la editura rao,leda si tritonic,deoarece as vrea sa stiu la ce sa ma astept pt Bookfest din mai

    Apreciază

    • Am fost si la Gaudeamus, dar si la Bookfest (vara trecuta). Reducerile la Rao sunt deobicei in functie de cate carti cumperi. La prima carte cumparata ai reducere de 10% sau 15%, la a doua carte ai 30%, dar mai au si oferte speciale, deobicei duminica cand unele carti au un super pret (eu mi-am luat Gazda cu 30 lei, mai era pe acolo Bestia, tot cu 30lei). Au destul de multe oferte. Cei de la Leda au si ei oferte destul de mari. Orice carte achizitionata la targ e cu o reducere de 25%, dar mai au si carti la 10, 15 lei, deobicei cele putin mai vechi au astfel de reduceri. La tritonic lucrurile stau putin altfel. Nu prea mi-am luat carti de la ei pe la targuri, dar stiu ca au pachete promotionale de carti (asa cum aveau si pe site).

      Sper ca te-am lamurit cat de cat.

      Apreciază

    • Andreea, te rog frumos, ai rabdare. Asa cum am tot repetat, o sa mai pun si alte polluri, dar trebuie sa intelegi ca sunt clasa a 12-a si am foarte multe de facut (teste, atestat la engleza, de invatat pentru bac etc.). Din moment ce am spus ca o sa mai postez, o sa o mai fac, in plus trebuie sa vorbesc cu Adrian pentru ca l-am rugat si pe el sa faca niste traduceri la sinopsisuri.

      Apreciază

  6. Pingback: Concursuri pe blog & Campania pentru publicare « Sabinna's Angel for a story

  7. Pingback: Paranormalcy « Sabinna's Angel for a story

  8. Pingback: Hades (Halo #2) de Alexandra Adornetto « Sabinna's Angel for a story

  9. sabina ?? vreau si eu sa propun nijte titluri de carti 😀 continuarea de la the vampire asistant scrisa de darren shan si celelalte carti scrise tot de darren shan 🙂 ar fi fain sa apara 😀

    Apreciază

  10. Astea sunt toate ? Haide mai si alte poll-uri !! nu mai faci pt ca : a) nu mai ai idei de carti ; b) nu mai ai timp ; c)te-ai plictisit sa-ti mai bati capu cu campania sau d) altceva din ce am precizat mai sus .
    M-am uitat la mai multe articole mai vechi … acum e mai liniste pe aici … am vazut ca atunci erau mai multe comentari … acum debea sunt vro 20 si cv de comentari la cate o carte …. Ce s-o fi intamplat :(?

    Apreciază

    • Sincer, imi cer scuze, dar din toate variantele, cea corecta e b) nu mai am timp. Zilele astea nici nu am mai reusit sa raspund pe la intrebari pentru ca nu sunt acasa, sunt in Bucuresti si am fost mereu pe drumuri inscriindu-ma la facultati si dand si un examen la una dintre ele. Sper sa imi fac mai mult timp in zilele ce urmeaza si sa mai postez.

      Apreciază

  11. Sabina … sti cumva daca ” the ghost and the goth ” de Stacey Kade va fi publicata si la noi , daca nu ai putea s-o treci intr-un poll ?!

    P.S. : Cand va aparea ” Hex Hall ” de Rachel Hawkins ???

    Apreciază

  12. Sabina, ai putea sa-mi recomanzi niste carti cu varcolaci ( in afara de :nu plange sub clar de luna; nascuta la miez de noape ; fior ; altfel de ingeri si de triologia lu Kelley Armstrong ca pastea deja le-am citit ). M-am ca-m plictisit de cartile astea cu vampiri , asa ca am hotarat sa fac o pauza , pana imi recapt ” pofta” de carti din nou.

    P.S. :As fi mai mult decat recunoscatoare daca si ceilalti , nu numai Sabina , mi-ar face niste recomandari de carti bune :D!!!

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!