Concurs ~ Re-create cover ~ Mai las-o moale cu Fantomele de Megan Crewe

Update: Trebuie să vă anunț că acest concurs își va prelungi termenul deoarece Megan este în Japonia și nu poate juriza de acolo, astfel concursul se va încheia pe data de 24 aprilie și în săptămâna 25 – 31 aprilie va avea loc jurizarea și implicit postarea cu cei care vor câștiga.

Astăzi lansez un nou concurs cu ajutorul editurii Leda și al scriitoarei, Megan Crewe.

Premiile sunt: un exemplar din Mai las-o moale cu Fantomele cu două semne de carte (unul de la editura Leda și unul de la Megan Crewe) și 10 semne de carte de la Megan.

Pentru că Mai las-o moale cu Fantomele (Give up the Ghost) este una dintre cărțile mele preferate, am decis să organizez un concurs puțin mai dificil, așa că am hotărât să mă inspir din modele de concursuri de pe blogurile americane.  Pentru a câștiga cartea sau unul dintre cele 10 semne de carte trebuie să recreați coperta volumului. O puteți recrea pe cea în engleză sau pe cea în română sau, de ce nu, chiar pe ambele. Este alegerea voastră.  Am vorbit cu Megan și ea mă va ajuta să aleg cea mai bună copertă, așa că dați tot ce aveți mai bun.

Mai voiam să vă spun că în e-mailul pe care îl trimiteți la adresa sabinna_alexa@yahoo.com trebuie să scrieți: numele vostru real, să încărcați într-un atașament coperta și să scrieți dacă participați pentru carte sau doar pentru semnele de carte (în cazul în care aveți deja cartea).

Perioada în care se va desfășura concursul este: 22 martie – 9 aprilie 2011. Câștigătorul volumului va fi ales așa cum v-am spus cu ajutorul lui Megan Crewe în săptămâna 11 – 17 aprilie 2011 (în funcție de cât de repede vorbesc și decid câștigătorul cu Megan). Semnele de carte le voi da eu celor mai bune zece coperți.

Dacă aveți vreo nelămurire în legătură cu acest concurs, puteți lăsa un comentariu în care să întrebați și vă voi răspunde cât pot de repede.

P.S. Nu uitați să vă folosiți cât mai mult imaginația și să vă distrați în timp ce o creați. De curând am scris și o recenzie a cărții Mai las-o moale cu fantomele (Give up the Ghost) aici (click), poate vă vine inspirația citind ceea ce am scris. Zilele următoare voi posta și eu o copertă făcută de mine.

33 de gânduri despre „Concurs ~ Re-create cover ~ Mai las-o moale cu Fantomele de Megan Crewe

  1. BtheW, Saby, deci, n-am prea inteles. Noi trebuie sa reproducem aceeasi coperta, sau trebuie sa facem o alta coperta (cum ar veni, sa ne imaginam ca noi creem coperta pentru una din aceste carti, ori chiar ambele)?

    Apreciază

    • Nu trebuie sa o reproduci, poti sa faci ce vrei tu, sa pui o alta imagine, sa combini imagini, sa folosesti coperta originala ca suport si sa mai adaugi elemente, poti face orice, dar trebuie sa aiba titlul si numele autoarei. Poti pune si un scris extra, ceva gen o propozitie scurta despre carte, asa cum mai gasesti pe alte carti – ca un citat.

      Si dat fiind faptul ca voi alege castigatorul cartii impreuna cu Megan, ar fi frumos sa fie coperti si cu titlul in engleza, de aceea am spus k puteti face coperta atat cu numele in romana cat si cu cel in engleza. Puteti face ori una, ori cealalta, ori ambele.

      Apreciază

  2. Imi place originalitatea acestui concurs, dar si implicarea lui Megan. Ador cartea M-ai las-o moale cu fantomele, chiar nu am regretat cand am cumparat-o si pacat ca nu face parte dintr-o serie :(.
    Asa ca voi participa si eu la acest concurs pentru semnul de carte 😀 sa vedem ce va iesi :))

    Apreciază

  3. Stiu ca nu prea are legatura .. dar ai si site cu cartile Casa Noptii?:D A.. si inca o intrevare: sti cumva care este trailerul bun de la Academia Vampirilor si cand apare a 6-a carte??Multumesc.

    Apreciază

  4. Pingback: Concurs! Cele nouă chipuri ale inimii și Viziuni însângerate « Sabinna's Angel for a story

  5. Pingback: Concursuri pe blog & Campania pentru publicare « Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!