Fior (Shiver) – Maggie Stiefvater la Rao din 8 aprilie

Editura Rao ne face o surpriză de proporții. Vă mai amintiți că v-am spus de o nouă serie cu vârcolaci la Rao?? Ei bine, Shiver sau mai bine spus Fior va fi în disponibilă în librării din 8 aprilie.

Așa cum probabil știți deja, traducătoarea volumului este Laura Frunză.

Fior – seria Lupii din Mercy Falls, vol.I

Maggie Stiefvater

De mulţi ani Grace îi observa pe lupii din pădurile aflate în spatele casei ei. Un lup cu ochii galbeni – lupul ei – a reprezentat mereu o prezenţă fără de care nu mai putea să-şi închipuie viaţa. Între timp, Sam trăia două vieţi: iarna, în pădurea îngheţată, protejat de haită şi mereu în compania unei fete neînfricate, iar vara, puţine şi preţioase luni petrecute ca om… până când frigul îl făcea să se transforme la loc. Acum, Grace face cunoştinţă cu un băiat cu ochii galbeni, care i se pare atât de cunoscut, încât i se taie răsuflarea. Este lupul ei, el trebuie să fie. Dar, pe măsură ce iarna se apropie, Sam trebuie să se lupte ca să îşi păstreze forma umană sau să rişte să o piardă pe Grace, dar să se piardă şi pe sine… pentru totdeauna.

Anunțuri

29 de gânduri despre „Fior (Shiver) – Maggie Stiefvater la Rao din 8 aprilie

 1. tocmai am comandat o carte de la editura RAO. am primit e-mail cum ca pachetul a fost trimis, iar ca formulta de incheiere:

  Pentru alte intrebari, informatii va stau la dispozitie cu multa placere.

  Cu deosebita stima,

  Dana Slavescu

  Iar la capat de mail, o lista cu adrese de e-mail, ultima fiind a acestei Dane Slavescu. Imi invhipui ca detine mai mult decat informatii legate de comenzi, geseli facute in comanda etc. N-am incercat, dar poate incercati voi. Probabil va va raspunde ea: dana.slavescu@raobooks.com

  Apreciază

  • Doamna Dana Slavescu e o doamna foarte amabila care răspunde mereu mail-urilor/apelurilor telefonice. Într-un timp o sunam tot la doua zile sa întreb de cartea „Draga John”. Mereu mi-a răspuns imediat, foarte amabila. Toata stima pt dansa.

   Apreciază

 2. Pingback: La colet! (24) | Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s