La colet! (8)

Leda este o editură fantastică și nu datorită faptului că publică fantasy, ci pentru că publică atât de multe serii minunate pe care nu le dorim si pentru că ne împlinește o mulțime de mofturi. Zilele trecute am primit un colet destul de generos de la ei. Mai jos aveți poze și linkuri de comandă.

Click pe imagini ca să se mărească. Puteți comanda volumele de pe site-ul editurii cu o reducere de 20% și aveți și transportul gratuit, chiar dacă alegeți curierul sau poșta română.

Eu deja am început să citesc Orașul Oaselor și tot ce pot să vă spun este că povestea este pur și simplu superbă. Îmi place cartea mai mult decât mă așteptam. V-o recomand din toată inima.

Pregătiți-vă pentru concursuri. Stați cu ochii pe blog, sau abonați-vă scriindu-vă adresa de e-mail în coloana din dreapta, exact sub bannerul de la litera (cel cu tentația).

 

14 gânduri despre „La colet! (8)

  1. Eu sunt foarte curioasa cu privire la cartea lui L.J.Smith-Ritualul. Pt. ca sunt o mare fana JV, iar creatile lui Smith nu trebuie sa imi scape niciodata 😀
    Si de Orasul Oaselor am auzit ca este o carte buna, mai ales ca are si un numar impresionant de pagini. 8)

    Apreciază

  2. am primit j eo banchetul nebunilor… a fost superba cartea, mai superba decat celelalte… j orasul oaselor mi-a placut, desi s-a terminat cam ciudat… orikm p site-ul leda scrie k link-ul de preco la vol. 2 va aparea in 25 martie j eo ink nhu l-am detectat… e vreo problema cu pc-ul meu sau ink nu lau pus?

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!