Cele mai nebune 20 de biblioteci!

Aceasta este o postare puţin mai diferită deoarece nu vă voi vorbi despre cărţi, ci despre locul în care le ţineţi. Am auzit foarte multe persoane plângându-se de faptul că nu mai au loc în bibliotecă sau că nu mai știu pe unde să își depoziteze cărțile (în curând voi fi și eu una dintre acele persoane).

Dacă v-ați plictisit de bibliotecile formale și monotone cu rafturi simple vă puteți inspira din imaginile de mai jos și poate vă veți face și voi una asupra căreia să vă puneți amprenta.

Sincer, mi-ar plăcea să îmi pun cărțile într-o bibliotecă măcar asemănătoare cu una dintre: 7, 9, 18 (numarul imaginii).  Vouă care vă place cel mai mult?

Click pe fiecare să se mărească.

19 gânduri despre „Cele mai nebune 20 de biblioteci!

  1. sunt superbe! o ador pe 15… pur si simplu mi-ar placea sa citesc printre carti… app si eu sunt una dintre persoanele la care nu-i mai incap cartile in biblioteca… era sa cedeze raftul cand am pus sacrificiul final… mi-ar trebui si mie o biblioteca de asta minune… oricum e super postarea si chiar e mai diferita de cat celelalte…

    Apreciază

    • hi hi ma regasesc si eu in aceasta situatie, motiv pt care acum cartile stau in biblioteca veche a tatalui meu…nu stiu daca o vizualizati in minte, insa este o biblioteca clasica, trainica, care nu mi place ca si aspect, insa care sub greutatea cartilor nu se indoaie, cum am mai patit…

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!