Concurs ~ Ritualul de L.J. Smith

Update: Câștigătoarea este STANESCU ANA MARIA. Din moment ce STANESCU ANA MARIA nu a mai trimis datele pe care le-am cerut pentru a expedia preimul, am ale un alt castigator: Anisie Roxana Andreea.  Te rog să îmi trimiți numele și adresa completă tot prin formularul pe care l-ai completat atunci când ai participat la concurs (îl găsești puțin mai jos) până pe data de 26, ora 8 seara.  

Un nou concurs își face apariția pe blog astăzi. Am de oferit primul volum al seriei Cercul Secret, Ritualul. Acest volum face parte dintr-o serie scrisă de cunoscuta L.J. Smith, celebră pentru seria Jurnalele Vampitilor. Deși peste granițe seria este publicata de aproape 20 de ani, la noi abia anul acesta Leda s-a hotarat să o publice, ținând cont de succesul pe care l-au avut jurnalele Vampirilor.

Concursul este foarte simplu și pentru a câștiga nu trebuie decât să completați formularul de mai jos cu înformațiile cerute. Concursul se desfășoară până pe 21 aprilie, iar pe 22 voi afișa castigătorul. În câmpul Comentariu răspundeți la întrebarea: De cine se îndragostește Cassie?

Succes tuturor!!!!

 

29 de gânduri despre „Concurs ~ Ritualul de L.J. Smith

  1. Pingback: Concursuri pe blog & Campania pentru publicare « Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!