Biblioteca ta! (2)

Larissa este a doua curajoasă care își arată biblioteca pe blogul meu. Sper că vă va plăcea.

Ea spune că:

„Nu sunt toate cartile mele, insa am reusit sa fac la o parte din ele:) Nu este cine stie ce..stiu asta, insa pentru mine e destul de importanta:) si..un secret? de fiecare data cand ma simt agitata ma pun sa imi asez cartile. Pentru mine..oarecum..aceste carti [ putine cate sunt ele ] sunt intr-un fel cele mai bune prietene, avand in vedere ca am ocazia sa cunosc pe altcineva care ma poate face mai puternica. Deci..biblioteca mea e o parte din mine:)”

       

12 gânduri despre „Biblioteca ta! (2)

    • Pai este in perioada anului 1800 si este vorba despre ultimii vampiri din europa care alcatuiesc sase clanuri care se luptau mereu intre ei ptr a vedea care este cel mai bun, insa si-au dat seama ca asta duce la disparitia lor.
      Ajung la un acord si fac pace, iar tinerii vampiri [ descendentii lor ] sunt trimisi la roma ptr a invata cum sa se lupte ptr a supravietui, dar un vanator de vampiri incepe sa omoare mai multi membri ai clanului italian, insa il cauta si reusesc sa il ucida.
      apoi se intorc in irlanda unde vor sa faca cunoscuta aventua lor din roma, dar acolo se gasesc in mijlocul unui razboi de multa vreme: vampiri contra varcolaci.

      Apreciază

  1. Pingback: Concursul Biblioteca ta! « Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!