Concursuri pe blog & Campania pentru publicare

Participați la concursurile de pe blog (click pe fiecare în parte pentru a afla detaliile).

Click aici pentru a vota publicarea cărților/seriilor voastre preferate în România.

Dacă vreți să arătați și altora biblioteca voastră puteți să o faceți trimițându-mi un mail pe adresa sabinna_alexa @ yahoo.com în care să atașați pozele, numele vostru și câteva cuvinte despre biblioteca voastră (dacă vreți). Voi face chiar și un mic concurs și cea mai frumoasă bibliotecă (în mintea cititorilor blogului) să câștige un mic premiu (o carte bineînțeles). 

Dacă vreți să vedeți lista cu toți câștigătorii blogului de până acum, cât și premiile pe care le-au primit dați un click  pe imaginea din dreapta. Lista e în permanent actualizată.

157 de gânduri despre „Concursuri pe blog & Campania pentru publicare

  1. Cred c-o sa-mi incerc norocul la concursurile tale!:D
    Cine stie,poate castig.:P
    Si la campanie am votat deja.As vrea sa te intreb ceva,sper sa nu te superi:Daca as putea pe pagina mea,sa fac si eu o campanie,doar ca cu alte carti.Desigur,o sa zic ca tu ai venit cu ideea,si tu esti capul ”operatiunii”.Desigur,asta doar cu acordul tau,daca nu vrei,atunci nu fac.

    Apreciază

    • Incearca-ti norocul… nu se stie niciodata.

      Sincer, in legatura cu campania as prefera sa nu o postezi si tu pentru ca sunt atat de multe bloguri care au copiat cel putin un lucru de pe blogul meu incat ti-as face o lista lunga (ca a Mosului) si am vazut blogul tau si pana acum nu am vazut nimic copiat. Ar fi pacat sa il umpli cu postari copiate de la altii. Un blog e mult mai vizitat atunci cand are lucruri originale decat atunci cand devine o imitatie reusita sau nu a altora.

      Sper ca nu te vei supara pe mine.

      Apreciază

      • Ma bucur ca ma intelegi si ca nu te superi pe mine.

        Acum vreo 2 saptamani m-a rugat cineva sa ma uit pe blogul ei si sa imi dau cu parerea si cand am intrat avea vreo 2 posturi copiate de la mine cuvant cu cuvant (avea chiar si greselile mele – imi mai scapa si mie uneori mana pe tastatura) si cand i-am spus nu mai voia sa raspunda. Cand intr-un final mi-a raspuns mi-a spus ca mai multe bloguri au aceleasi posturi si ca sunt revoltatata degeaba, dar in realitate posturile la care facusem eu referire erau despre carti de prin strainatate si nu avea de unde sa ia informatia pentru ca eu o tradusesem singura si o postasem pe blog. Asta e doar una dintre situatii. Dupa ce ca ea ma copiase, tot ea era cea suparata.

        Apreciază

  2. M-am inscris si eu la doua din concursuri si am votat pentru campanie asa cum am facut si la cealalta. In ceea ce priveste copiatul informatiilor mi se pare trist si asa sunt multe bloguri asemanatoare. Sper sa nu-ti fi copiat nici un post pana acum, iar daca m-am folosit de unele noutati pe care de-ai postat pe blog, am inercat sa-mi redactez articolul folosindu-ma de cuvintele mele.

    Apreciază

    • Stai linistita, nu ma refeream la tine, ci la blogurile foarte foarte noi… unul a folosit chiar numele meu, adica a scris numele lui angel for a book… Da-ti seama in ce hal a ajuns romania daca nici macar nu putem sa ne gasim un nume care sa reprezinte ceva pentru noi, nu pentru restul lumii si sa facem din el ceva care sa fie important si pentru ceilalti.

      Apreciază

      • de, este aiurea sa nu ai nici imaginatie pentru a de un nume blogului personal. Eu nu prea accesez bloguri noi, prea putini imi lasa comentarii ca sa le stiu link-urile(cred ca o vor face de acum incolo, pentru ca am primit doua sponsorizari (Litera si All).Eu ti-am trimis solicitarea pe mess.

        Apreciază

    • Nu stiu foarte multe despre Darul, dar am auzit (de fapt citit) pe net ca e foarte buna, pe multe bloguri era laudata, iar Shauki, traducatorul, mi-a spus ca e o poveste frumoasa.
      Sincer nu stiu daca merita, dar eu mi-o voi cumpara cel mai probabil la targul de carte, in cazul in care ajung.

      Apreciază

  3. Buna din nou Sabinna!
    Ma tot chinui sa gasesc cast-ul oficial de la Vampire Acadmy.
    Stii cumva daca a aparut macar, ca sa nu mai caut ca disperata. Stiu ca mai de mult ai postat ceva despre cast-ul de la Casa Noptii si ma gandeam ca stii ceva si despre cel de la Vampire Academy.
    Mutumesc anticipat!

    Apreciază

    • Buna!

      Actorii pentru Vampire Academy nu au fost alesi inca, asa ca o sa cauti degeaba si in continuare. Urmareste blogul si sigur vei fi printre primii care vor afla cine va juca in rolul personajelor noastre preferate.

      In ceea ce privește Casa Nopții, nu ai citit cu atenție. Am scris clar că acelea sunt imaginile personajelor pe care scriitoarele și le-au imaginat și nicidecum actorii oficiali alesi pentru o ecranizare Casa Noptii.

      Sper ca te-am lamurit. Cu placere anticipat!

      Apreciază

  4. Te pot intreba ceva? Am vazut ca raspunzi la intrebari, ceea ce mi se pare minunat, nu multi fac asta.
    stii daca exista vreo legatura intre mortal instruments si the infernal devices scrise la cassandra clare? Mi se par apropiate..
    Si, daca tot te intreb ceva, imi permit sa pun si a doua intrebare: Mortal instruments are doar 4 volume?

    Apreciază

    • Sigur ca raspund la intrebari. Incerc sa fac asta cat mai repede desi uneori nu imi iese.

      Legatura dintre Instrumente Mortale si The Infernal Devices nu e chiar atat de mare pentru ca cea din urma serie (ID) este un prequel si actiunea se desfasoara in Londra cu 100 de ani inainte de actiunea din Instrumente Mortale. Asadar, personajele sunt diferite, epoca e diferita, totul e diferit, dar unele lucruri se mai leaga intre cele doua serii. Totusi daca citesti IM nu e absolut nevoie sa citesti si ID, dar daca o sa iti placa IM o sa vrei sa citesti si prequelul. Eu o sa citesc si ID pentru ca imi place foarte mult Instrumente Mortale si cred ca merita.

      Instrumente mortale va avea 6 volume in total – peste granite au aparut doar 4 si la noi doar primele 2 volume la editura Leda. In vara va aparea si The Infernal Devices tot la Leda.

      Apreciază

  5. Multumesc!
    E absolut fantastica seria, am citit deja primele doua volume ( orasul oaselor si orasul de cenusa) si de abia il astept pe al 3-lea. Sper sa para cat mai repede.
    Merci de raspunsuri, si chiar ai fost rapida!

    Apreciază

  6. Buna,Sabina!Stiu ca nu e aici locul cel mai potrivit ca sa te intreb,dar sunt foarte curioasa:Cei de la Leda au zis ca o sa publice Strange Angels,dar n-au mai facut-o.Si pe lista pentru cartile care vor aparea in aprilie,mai si iunie n se numara si Strange Angels.Ce se intampla?Cei de la Leda s-au razgandit si nu mai vor sa publice seria?

    Apreciază

    • Sigur ca nu s-au razgandit. Editura Leda ne va incanta cu aceasta serie probabil din vara. Momentan au foarte multe serii incepute si ai incearca sa publice cat mai repede si cat mai mult. Mai ai putina rabdare. Primul volum va aparea sigur anul acesta.

      Apreciază

  7. Am vazut ca ne oferi posibilitatea sa aratam lumii bibleoteca noastra…
    Am o propunere: nu vrei sa ne arati si tu bibleoteca ta?ca sunt forte curioasa:)

    Apreciază

  8. Am si eu o intrebare pentru tine, Sabinna. Te-ar deranja daca as posta si la mine pe blog o trimitere catre campania ta? Sau poate sa adaug un widget? Imi place foarte mult ideea ta si cred ca (,) cu cat are mai multa publicitate cu atat mai bine.
    P.S.: Felicitari pt initiativa!

    Apreciază

  9. Buna Sabinna!
    Am o mica intrebare, cat o sa mai dureze concurul BIBLIOTECA TA?
    Pentru ca urmeaza sa-mi „renovez”, de fapt sa-mi schimb biblioteca(ca mobilier) si mi-ar placea sa trimit si eu poze…Dar acum cartile mele sunt cam dezordonate…

    Apreciază

    • Sincer nu am mai auzit nimic, dar dat fiind faptul ca are lansarea in UK pe 1 septembrie, la noi nu cred ca va aparea la Gaudeamus ca si celelalte volume. Probabil va aparea in iarna-primavara 2012.

      Apreciază

      • Ok.Deci pana atunci o sa devorez Tunele 4,si apoi vad eu ce fac…:D
        Dar oare ce s-a intamplat cu Corint Junior,de cateva luni bune n-au mai lansat nicio carte,cu exceptia cartii Capcana.Oare ce se intampla cu ei?

        Apreciază

      • La Corint Junior au aparut in ultimele luni mai multe carti. Seria lui LJ Smith, autoarea Jurnalelor Vampirilor, „Cercul secret”, vol.1 „Ritualul”, volumul 2 „Captiva”, acesta foarte recent, si urmeaza vol.3 „Puterea”, in iunie-iulie. E o serie foarte frumoasa cu vrajitoare. Apoi din seria „Profetiile oracolului”, a aparut volumul 1 „Oracolul”, urmeaza in iunie-iulie volumul 2 „Arhonul”. A aparut si volumul 2 din seria Ursulei Le Guin „Cronicile tinuturilor din apus”, „Voci”. Si sunt in pregatire si alte carti. Daca vrei sa afli mai multe despre viitoarele aparitii, intra pe blogul surorii mai mari a Corint Juniorului, ledabooks. Acolo se pun linkuri de precomanda cu reducere 25% si pentru cartile de la Junior.
        Sabina, sper sa nu te superi ca am intervenit.

        Apreciază

  10. Stiu ca n-ar trebui sa pun atatea intrebari,dar cred ca ti-ai dat seama ca sunt o fire foarte curioasa.Asa.Deci mai am inca 2 intrebari care ma chinuie:Fior cand se va lansa,pana la urma,pentru ca pe site-ul editurii n-o gasesc(cartea)si a doua intrebare:Ce se mai aude de continuarea cartii Evermore?Dar de continuarea cartii A doua Luna Plina?Multumesc Anticipat.

    Apreciază

  11. Pingback: Leapsa! « bianca2b

  12. Sabinna, am primti cartea. Mulţumesc foarte mult! O cunosc pe Mujea de ceva timp, dar nu am avut ocazia să-mi achiziţionez cărţi de-ale ei până acum.
    Vreau să ştiu dacă eşte deacord cu un link exchange. Poate pe viitor şi la ceva parteneriat… Te-am adăugat deja. 🙂

    Apreciază

  13. Hei sabi..scuze ca deranjez pg asta… dar.. nu am reusit sa gasesc pg pt „Darul” de Kristin Cashore… ma intrebam daca poti sa-mi dai si mie ste-ul …. :s

    Apreciază

    • Hai ca iti raspuns eu 😀 .Sper sa nu fie vreo problema.
      Asa deci:reducerea de 20% se aplica doar cartilor care nu au pretul deja redus.De exemplu daca o carte costa 50 lei si pe site este un pret redus de exemplu 35 lei acea reducere de 20% nu se mai aplica considerandu-se ca deja pretul e redus.Daca cartea este si pe site tot 50 lei atunci cand o ai in cos ti se aplica reducerea de 20% si scrie acolo.
      Sper ca nu te-am incurcat mai mult si te-am lamurit 😀

      Apreciază

  14. Hei Sabina,ma ajuti si pe mine cu ceva?
    Vreau sa imi dau si eu comanda de seria ‘Jocurile Foamei’ de la Nemira.Pe situl editurii arata ca nici pachetul si nici ultimul volum nu mai sunt in stoc.Stii de unde pot sa comand ultimul volum sau ar trebui sa trimit un mail editurii si sa intreb daca cumva mai au vreun volum ratacit pe undeva? 😀

    Apreciază

    • Sincer nu stiu ce sa faci. Trimite-le un mail si vezi ce iti spun, daca nu mai au ultimul volum, incearca sa le cumperi de pe site-uri precum elefant.ro, libris.ro sau prin rafturile de carti din Cora (ei au destul de multe reduceri).

      Apreciază

  15. scuzama ca te intreb dar ai citit gazda de stephenie meyer, nu? crezi ca merita citita? pt ca am am citit rezumatul de la sfarsitul cartii si nu mia parut cine stie ce…ms

    Apreciază

  16. sorry daca e o intrebare banala dar care dintre cartile gen vampiri si mister e cea mai reusita sau sunt daca sunt mai multe ? ms. inca ceva : REUSIT SITE (spun asta pt ca sunt noua)!

    Apreciază

  17. Buna 🙂 Sunt numarul 87 de la concursul Ingerul mecanic 😀
    Am trimis formularu pentru concurs, doar ca sunt foarte curioasa daca l-ai primit si daca e totul ok 😀 In fine… toate cele bune, si continua munca buna pe care o faci.
    Adriana 🙂

    Apreciază

  18. probabil ca nu are nici o legatura cea ce scriu eu in comentariul acesta dar nu stiu unde as putea sa il pun. stie cineva daca se pot downloada micutele mincinoase sau cele 9 vite ale lui chloe king sau carti de genul (cu cat mai multe cu atat mai bine) pt ebook. as prefera sa stiu daca sunt in romana pt ca in engleza le gasesc si eu. va multumesc anticipat si imi pare rau daca vam batut la cap.

    Apreciază

  19. Scuze ca postez aici, dar voiam sa iti spun ca ai un blog foarte frumos si la multi ani blogului tau!
    P.S. Am si eu un blog, inabookshelf.wordpress.com
    Sunt inca noua si mi-ar placea o parere (poate si un follower :D) O zi frumoasa!

    Apreciază

  20. buna sabina…nu stiam unde sa intru sa iti scriu..asa ca am sa iti las acest mesaj aici…am gasit pe internet o carte…se numeste MUCH ADO ABOUT VAMPIRES de KATIE MACALISTER si ma gandeam sa te intreb pe tine daca stii..se gaseste cartea la noi sau urmeaza sa apara? dar serai CHICAGOLAND VAMPIRES?

    Apreciază

    • Poti sa scrii unde vrei. Much Ado about Vampires nu cred ca are drepturile de publicare cumparate in Romania, iar Chicagoland Vampires are sanse destul de bune sa apara la Leda. Asta daca seria Elita Intunecata a autoarei va prinde la publicul de la noi. Ar trebui sa incerci si aceasta serie chiar daca este despre vrajitoare.

      Apreciază

    • Cu placere. O sa uit cu siguranta sa iti trimit mail. Mai bine iti pui tu adresa de e-mail in coloana dreapta a blogului si astfel te abonezi la blog si esti anuntata pe e-mail de fiecare data cand postez.

      Apreciază

  21. am si eu o intrebare…seria cercul secret are 3 sau 4 volume…eu am intrat pe wikipedia si am cautata the secret circle iar acolo apare ca mai exista si cel de al 4 lea volum the divide…eu am doar primele 3 volume cele care s-au dat cu revista bravo si bravo girl…si una eu stiu ca e o triologie…si am citit seria si nu mi se pare ca ar mai trebuii sa aiba continuare.

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!