Litera te trimite în vacanţă la Viena şi îţi oferă 35% reducere pentru orice titlu!

Litera întâmpină Sărbătorile Pascale cu reducere de 35% pentru orice titlu de pe site-ul http://www.litera.ro. În perioada 15-26 aprilie, oricine cumpără de pe site-ul editurii Litera beneficiază de o reducere de 35 %, alături de înscrierea în tombola pentru câştigarea unei excursii la Viena.

Excursia este pentru două persoane şi va avea loc în perioada 19-23 mai. Câştigătorul nu trebuie să îşi aducă cu el decât buna dispoziţie şi dorinţa de a vizita Viena, totul fiindu-i asigurat – transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun inclus la Hotel Senator 3*, ba chiar şi un voucher de 25 euro/persoană pentru următoarea vacanţă în care va merge prin Alsys Travel.

Viena, capitală a Austriei, păstrează încă atmosfera de lux şi grandoare specifică unui oraş cu adevărat imperial. Câştigătorul tombolei Litera va putea urma traseul regilor şi reginelor, vizitând splendidul palat Schonbrunn, reşedinţa de vară a împărătesei Sisi sau Palatul Imperial, care până în 1918 a fost reşedinţa împăraţilor Habsburg. Viena este totodată o adevărată capitală a lumii moderne, cu magazine luxoase şi restaurante primitoare. Centrul oraşului este în jurul Catedralei St. Stephen, de unde pornesc mai multe străduţe pietonale. Nu departe este şi uriaşa roată, devenită un fel de simbol al Vienei de azi, din gondolele căreia se poate admira întreg oraşul.

Eu vă pot spune că Viena este un oraș absolut superb. Merită vizitat. Am fost acolo de 3 ori în 2 ani și mai vreau să merg. Încă nu m-am săturat de el. Schonbrunn este un palat superb cu niște grădini fantastice. Are chiar și o grădină zoologică în interior. Este foarte mare, dar când am fost eu mă grăbeam și nu am reușit să vizitez interiorul, ci doar curtea interioară și poarta de pe micuțul deal din spatele palatului. Ce să vă mai spun, am fost și în centrul Vienei (cred că acum nu mă mai rătăcesc în centrul Vienei) și am fost și în catedrala Sf. Stephen și într-una din vizite am nimerit la un fel de slujbă… trebuie să auziți orga aceea gigantică pentru că este nemaipomenită și scoate niște sunete incredibile. În toate direcțiile de la catedrală, pe toate străduțele pe care mașinile nu pot intra, ci doar caleștile pe ici și pe colo, sunt cele mai mari branduri. Bineînțeles că am ajuns și în parcul de distracții, am văzut și roata, dar era zi și era destul de pustiu.

Dacă vreți să vedeți câteva fotografii spuneți-mi și voi pune și pe blog câteva.

Anunțuri

6 gânduri despre „Litera te trimite în vacanţă la Viena şi îţi oferă 35% reducere pentru orice titlu!

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s