Biblioteca ta! (8)

Astăzi puteți vedea biblioteca lui Mihali Mara. Ce părere aveți?

Ea spune că:

Biblioteca mea, este singurul loc care ma accepta mereu. Nervoasa, suparata sau fericita, ea e aici tot timpul cumine. Poate n-as pute-o numi biblioteca deoarece doar cateva rafturi sunt chiar ale mele, celelate fiin pline de dictionare si carti de-ale familiei. Oricum, desi e mic numarul de carti pe care il detin ( si probabil ca imi lipsesc o groaza de serii), pe aceste rafturi sunt carti pe care chiar le ador si le-as putea citi de nenumarate ori. In urma cu vreo doi ani, sa citesc mi se parea o pierdere de timp, pana cand, am descoperit intr-o revista seria Jocurile Foamei si, cu ajutorul ei, mi s-a deschis apetitul de a devora carti. Desi, orice carte are sfarsitul ei, nu voi uita niciodata noptile tarzii de vara in care am plans si am ras cu Rose, vacanta de iarna in care nu puteam sa ma dezlipesc de lumea lui Katniss, sau zilele in care, desi aveam scoala, trebuia sa continui sa citesc cartea pe care o aveam in mana. Acum,pot sa spun, ca ma declar fana devotata a cititului.

     

14 gânduri despre „Biblioteca ta! (8)

  1. imi place biblioteca, dar imi place mult si felul in care ai descris-o. Nici eu nu pot uita serile in care am plans alaturi de Rose si in care am ras cu ea de Christian. Imi aduc aminte cum ma enervam alaturi de ea chiar si din cauza lui Dimitri:)) sunt clipe minunate, chiar daca nu iti apartin, dar te multumesti ca cineva le imparte cu tine:)
    Eu nu am citit jocurile foamei. Adica nu pe toate. M-am apucat de curand si abea sunt la cartea a2a, insa nu pot uita cat am plans in locul lui Katniss cand a murit Rue si cum imi venea sa strig la ea: „Fi cu Peeta, fi cu Peeta!”:))

    Apreciază

  2. Pingback: Concursul Biblioteca ta! « Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!