Concurs Moștenirea ucigașă de Gareth P. Jones

Update: Concurs încheiat. Câștigătoarele sunt: Diana Cozma și Monea Simina. Aștept mail (sabinna_alexa @ yahoo.com) cu numele și adresa completă până pe 15 mai ora 8 seara. 

Vreți să vedeți ce au scris fetele?

Diana Cozma – „Prima mea carte de la editura litera a fost primul volum din casa noptii : Semnul. Am citit despre carte pe internet , si mi-a placut atat de mult in cat a doua zi am si luat-o. Este o carte fascinanta , pe care as putea sa o citesc de mii de ori , pt ca nu m-as plictisi de ea. Cel mai mult m-a impresionat faptul ca este scrisa de 2 persoana, mama si fica. In carte sunt momente amuzante , triste , frumoase si emotionante. Cand m-am apucat sa o citesc pur si simplu nu am mai putut sa o las din mana. Cartea este destinata adolescentilor, dar din punctul meu de vedere , adultii ar putea-o adora fara nicio problema . Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa o citesc , si o recomand tuturor cu placere!”

Monea Simina – „Care a fost prima mea carte pe care am cumparat-o de la Litera? A fost „Damnarea” de Lauren Kate.
Prima data o gasisem pe un site in varianta engleza. Atunci cand am vazut coperta parca toate sentimentele m-au cuprins. Dupa ce am citit sinopsul, am fost asa entuziasmata ca am gasit o carte ca aceasta, dar totodata furioasa ca nu va aparea si la noi in tara. Imi placea ca la ea nu gaseai aceleasi „chestii” ca in seria „Amurg” de Stephenie Meyer. Nu mai erau vampiri contra varcolaci sau altele. Chiar daca a reveniit la moda stilul vampiresc asta nu inseamna ca trebuie sa ne scufundam in romane cu vampiri. Mie imi place sa incerc de fiecare data ceva nou, o carte cu ingeri era ideala pentru Craciun.
Si in plus cartea de Lauren Kate avea ceva diferit de celalalte carti pe care le-am citi eu pana atunci. Nu gasisem o carte(dintre cele pe care le am eu) care sa aiba o problema amoroasa ca cea dintre Daniel si Luce. Asta a fost prima lovitura care ma indemanat s-o citesc. Cea de-a doua a fost ca parul lui Daniel era blond, iar eu sunt moarta dupa baietii cu parul blond.
Dupa lungi cautari pe internet am aflat ca primul volum din serie a fost publicat la Litera. Iar 2 saptamani mai tarziu, dupa ce mi-am innebunit tatal sa-mi cumpere cartea, am primit-o.”

Ce părere aveți de un nou concurs?

De această dată sponsorul este editura Litera!

Premiul constă în 2 exemplare din Moștenirea ucigașă de Gareth P. Jones, deci vor fi doi câștigători. Sună destul de interesant pentru voi??

Tot ce trebuie să faceți pentru a câștiga una dintre cele două cărți este să completați formularul de mai jos, răspunzând și la întrebarea:

Care a fost prima carte de la Litera citită și cum de te-ai decis să o citești? (Răspundeți la întrebare în câteva rânduri. Cei doi câștigători vor fi aleși prin tregere la sorți.)

Concursul se desfășoară între  28 aprilie și 12 mai, câștigătorii urmând să fie anunțați pe 13 mai.

Succes tuturor!

Cartea poate fi și comandată cu un click aici. 

39 de gânduri despre „Concurs Moștenirea ucigașă de Gareth P. Jones

  1. sabinna,imi spui te rog si mie care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a cere o sponsorizare de la litera sau leda?ce date personale trebuie sa dau?multumesc anticipat!

    Apreciază

    • Tu iti dai seama ce spui? Dupa ce ca mi-ai furat numele (blogului) cu atata nerusinare mai indraznesti sa ma intrebi cum poti obtine o sponsorizare?? Tu chiar esti nesimtit la faza asta. Iti dai seama nu? Iti trebuie fa rost, nu mai veni cu intrebatul pe la altii. De cat timp ai blogul? 3 luni? Cine crezi ca iti da sponsorizare dupa 3 luni?

      Vrei sponsorizare cauta si nu mai cere altora sa isi spuna ce trebuie sa faci. Viata e grea si nimeni nu e obligat sa te ajute. Asa cum nici pe mine si nici pe altii nu ne-a ajutat nimeni. Descurca-te.

      Apreciază

  2. Pingback: Concursuri pe blog & Campania pentru publicare « Sabinna's Angel for a story

  3. Super blog Sabinna 🙂 tine`o tot asa :* Imi place tema cu concursul 🙂 Sper ca o sa mai fie si altele .P.S: sper ca nu te`ai suparat ca am scris la nume Sabina.. dar chiar asa ma cheama 🙂

    Apreciază

  4. nici eu n-am reusit prima oara… dar am incercat inka o data si mi-a dat confirmare… poate e din cauza ca nu ai lasat spatiu liber sau asa ceva… knd am incercat a doua oara am lasat spatiu si dupa am inceput sa scriu datele personale…

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!