Micuțele Mincinoase de Sara Shepard

Revenind la recenzii, vreau să vă spun câte ceva despre Micuțele Mincinoase. Volumul a apărut la editura Leda și este disponibil pe site cu o reducere de 20%, dar îl puteți găsi și în librăriile din toată țara.

Sincer, mie mi s-a părut o lectură foarte plăcută deoarece e plină de momente amuzante, iar acțiunea decurge de la sine. Povestea celor 4 prietene, cândva 5 este foarte interesantă. Este o poveste care atrage pur și simplu și o dată ce începi să o citești nu te mai poți opri.

Prietenia celor 5 tinere în momentul în care una dinre ele dispare începe să se răceasc, fiecare continuându-și viața uitând de relația dintre ele. Aria pleacă în Islanda, Emily se dedică înotului, Hanna se schimbă complet și Spencer devine mai retrasă.

După 3 ani de la dispariția lui Alison, Aria se întoarce în oraș, iar lucrurile încep să se schimbe și devin tot mai ciudate.

A fost atât de amuzant să descopăr o Hanna puțin cam hoață sau o Emily care începe să se îndrăgostească, dar nu chiar de persoana la care se așteaptă toți, o Spencer puțin, doar puțin cam trădătoare și o Aria care nu se poate abține să nu comită aproximativ greșeala tatălui ei atunci când îl cunoaște pe Ezra. Și totuși, fetele astea se dau de ceasul morții atunci când primesc mesaje misteriose din partea cuiva care pare să știe prea multe, iar lucrurile sunt și mai stranii din moment ce persoana care trimite mesajele se semnează „- A”  Cine ar putea fi persoana care trimite mesajele?

Și până la urmă unde e Alison? S-au mai bine spus ce s-a întâmplat cu ea?

Unele întrebări își găsesc răspunsul în primul volum, dar altele nu. Totuși povestea este una plină de suspans și peripeții amuzante. Să vă dau un exemplu? Vreți să știți cum se face praf un BMW? Nicio problemă! Hanna vă învață cum să faceți și asta, fără prea mult efort.

După mesajele anonime ce ar mai putea urma? Touși, o descoperire incredibiă îi șochează pe toți și întreaga situație devine și mai tensionată.

Nu ratați primul volum al unei serii de succes după care s-a realizat și serialul Pretty Little Liars (serial ce va fi difuzat și la noi în țară, în curând).

Anunțuri

14 gânduri despre „Micuțele Mincinoase de Sara Shepard

    • Pai incearca mai intai cartea… serialul cel putin sezonul 1 depaseste cartea 1… Eu am citit mai intai cartea. Ma refer daca te uiti la serial nu o sa mai ai chef sa citesti 🙂

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s