Sherlock Holmes – în curând și la Rao

Ieri vă povesteam cât de mult îmi plac misterele lui Sherlock Holmes și vă spuneam că Litera va scoate pe piață o astfel de carte, click aici pentru detalii.

Astăzi am descoperit că și Rao va scoate pe piață încă două volume în seria Sherlock Holmes si Strengari de pe Baker Street scrisă de Michael Citrin și Trancy Mack.

Mai jos aveți detaliile despre fiecare volum în parte, plus un link prin care puteți comanda cărțile seriei.

1. Cei trei magnifici Zalinda – seria Sherlock Holmes si Strengari de pe Baker Street

Draga cititorule, Nu ai auzit inca de cel mai mare detectiv al tuturor timpurilor, domnul Sherlock Holmes? Inseamna fie ca ai trait pana acum in vreo pestera, fie ca ai fost crescut de lupi, în padure. Vorbesc despre cel mai stralucit si mai apreciat dezlegator de mistere dintotdeauna, un adevarat model pentru detectivi. Cei care-l cunosc bine pe domnul Holmes stiu ca el nu lucra niciodata singur.

Traducator: Andreea Raicu

Nr. Pagini: 224

Puteți comanda cartea de aici, la doar 34.99 RON.

2. Misterul spiritului invocat – seria Sherlock Holmes si strengarii de pe Baker Street

A doua carte din seria „Sherlock Holmes şi Strengarii de pe Baker Street” aduce în prim-plan un caz dificil de rezolvat pentru Sherlock şi pentru ajutoarele sale, care vor trece printr-o aventură înfricoşătoare. O tânără pe nume Elsa Hoffman caută serviciile unui detectiv atunci când mătuşa sa moare în mod misterios în timpul unei şedinţe de spiritism. Atunci când Ozzie, Wiggins şi ceilalţi orfani încep să investigheze, ei întâlnesc spirite şi fantome şi trebuie să persevereze în descoperirea adevărului. Holmes şi micii detectivi vor determina dacă există vreo înşelătorie la mijloc şi dacă domnişoara Hoffman se află într-un pericol real.

Traducator: Laura Frunza

Nr. Pagini: 192

Puteți precomanda cartea de aici, la doar 24.99 RON.

3. In cautarea lui Watson – seria Sherlock Holmes si strengarii de pe Baker Street

La Muzeul Britanic, o statuie cade pe Calico Finch, un arheolog excentric. Holmes ştie că nu este deloc o întâmplare pentru că Finch îşi dorea obsesiv să găsească o comoară pierdută. Ştrengarii sunt bucuroşi să ajute la rezolvarea cazului, dar Watson, cel mai bun prieten şi partenerul lui Sherlock Holmes, este răpit! Ozzie, Wiggins şi ceilalţi ştrengari de pe Baker Street vor trebui să descopere aproape singuri misterul răpirii lui Watson, doar cu ajutorul unor indicaţii vagi ale lui Holmes. Între timp, Ozzie Manning îşi caută tatăl natural, iar intuiţiile sale cu privire la identitatea tatălui său vor fi surprinzătoare. Este probabil cel mai palpitant caz din seria lui Tracy Mack şi a lui Michael Citrin. Ştrengarii nu vor mai şti cine este prieten şi cine este trădător şi îşi vor pune viaţa în pericol. Cartea are la sfârşit, ca şi celelalte două din serie, un mic ghid pentru un detectiv în devenire.

Traducator: Laura Frunza

Nr. Pagini: 156

Puteți precomanda cartea de aici, la doar 24.99 RON

Reclame

3 gânduri despre „Sherlock Holmes – în curând și la Rao

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s