Concurs Sacrificiu Final (Academia Vampirilor #6) – partea 2

Update: Concursul a ajuns la sfarșit astăzi. Acum puteți vedea câștigătoarea în poll mai jos. Ea este Grosu Geanina. Te rog să îmi trimiți numele și adresa complete folosind formularul de aici până pe 31 mai ora 8 seara. Felicitări tuturor. Sper că veți participa și la celelalte concursuri și că nu veți fi dezamăgiți că nu ați câștigat de această dată.

Prima fază a concursului s-a încheiat și îmi pare foarte rău că au participat puține persoane. Sper că la următorul concurs de acest gen vor fi mai mulți participanți.

Oricum, bănuiesc că sunteți nerăbdători să vedeți creațiile nu-i așa?

1. Troie Monica Alexandra

2. Terchi Laura

3. Ramona Badea

5. Grosu Geanina

6. Nadrag Larisa – Am incercat sa oun intr-o singura infatisare toate cele trei specii ( dhampiri, moroi si strigoi ).

7. Cocos Cristina

8. Cîrstian Alexandra

9. Patrascu Sorina Ana-Maria

1. 2.

3.

5. 6.

7. 8.

9.

Puteți vota doar o singură creație.

50 de gânduri despre „Concurs Sacrificiu Final (Academia Vampirilor #6) – partea 2

  1. Pingback: Concursuri pe blog & Campania pentru publicare « Sabinna's Angel for a story

  2. Hey 😀 Eu sunt una dintre participante. Banuiesc ca mi’e totalmente interzis sa ma votez pe mine (si nu am s’o fac) dar am voie sa votez un alt concurent?

    P.S.: Cum putem vedea si noi rezultatele pollului? Intre timp?

    Apreciază

    • Nu. Nu ti-e interzis sa te votezi… In plus, eu nu vad pe cine ai votat tu, ci rezultatele. Asa ca…. poti vota pe cine vrei.

      Rezultatele le veti vedea cu totii o data cu incheierea perioadei de votare.

      Apreciază

  3. nu vreau sa fiu rea ,dar una dintre imagini este luata de pe net.uitat-va aici: http://ladyandreea.wordpress.com/2011/01/29/academia-vampirilor-fan-made/ si ca sa va convingenti doua dintre commentari suna asa: „Foarte frumoase.Sunt facute de tine?”raspunsul este”Nu, sunt luate de pe net. Nu sunt priceputa la asa ceva, de fiecare cu talentele lui.”
    nu vreau sa se supere nimeni pe mn,eu imi zic parerea.deoarece nu este corect ca cineva care a muncit sa faca o imagine fie el si desen(care e mai greu)si sa vina altcineva cu o imagine luata de pe net.
    Nu stiu nimic despre celelalte imagini,doar pe acesta am gasit-o.
    Imi pare rau daca am suparat pe cineva cu acest comentariu.

    Apreciază

    • poate..dar unul dintre lucrrle pe care le`am invatat in minunata mea viata este ca nu ajungi nicaieri cu presupusurile. asa ca…daca ea a creeat`o bravo ei, dar nu poate sa dovedeasca:) si daca poate..sa spuna cum.si eu sunt de parerea ca trb descalificata

      Apreciază

  4. Intr-adevar,acea imagine am vazut-o si eu pe internet.Pe Google parca.Sabinna,acea persoana ar trebui descalificata.Uite-o aici:http://fc02.deviantart.net/fs71/i/2010/303/4/3/vampire_academy_wallpaper_by_lovewillbiteyou-d31shmp.png
    In rest sunt foarte frumoase imaginile si desenele.
    Cred ca nu puteti vedea rezultatele pana la inchierea concursului,ca sa nu va faceti sperante sau ceva de genu’.Sabinna stie mai bine,doar ea a facut asta…:))
    Oricum,super interesant concursul ,Sabinna!

    Apreciază

    • Bianca, eu cred ca este mai bine ca voturile sa nu se vada, nu este chestia de speranta aici, dar la genul acesta de concursuri, ma refer cu votari, conteaza cati prieteni ai ca sa zic asa si nu cat de buna este lucrarea respectiva. Cred ca ai inteles de ce am zis asta. Sa nu se vada raspunsurile, impiedica oarecum, pentru ca persoanele nu mai stiu de cate voturi sa aiba nevoie pentru a castiga. Este foarte bine ca ai hotarat sa le lasi ascunse Sabina 🙂 asa cum am observat ca sunt si la celalalt concurs.

      Apreciază

      • Da, ai perfecta dreptate. Daca toata lumea ar fi vazut rezultatele in orice moment ar fi stiut exact de cate voturi mai are nevoie ca sa castige si ar fi rugat diferite persoane sa voteze. Ma i sunt si persoane care chiar voteaza ceea ce le place si cred ca cel mai corect este sa arat rezultatele exact la final, cand inchid pollul si afisez castigatorul.

        Apreciază

  5. Am votat si eu!Succes tuturor!
    Sabina,imaginea aceea este de foarte mult timp pe internet.Nu vreau sa fiu rea,imi place imaginea,dar n-am votat-o pentru ca nu cred ca este creatia ei.

    Apreciază

  6. Am vorbit cu Teodora in legatura cu problema iscata si ea a spus ca imaginea este creata de ceva timp de o prietena de-a ei, cea care are si contul pe Deviantart, dar a decis sa se retraga pentru a evita orice fel de discutii, asa ca ea a iesit din concurs, iar cei care au votat-o pot vota alta imagine.

    Sper ca toata lumea este impacata cu decizia pe care am luat-o impreuna cu ea.

    Apreciază

  7. Pot sa spun pe cine am votat? Mie mi s-a parut multa munca la Alexandra (Cirstan), si chiar a iesit ceva frumos. Desigur, si Geanina a lucrat ceva timp la aceea imagine, dar mi s-a parut mai special un desen facut de mana. Felicitari Geanina si lectura placuta!

    Apreciază

    • Roxana, sigur ca poti spune pe cine ai votat. Si eu am votat-o pe Alexandra, dar si Geanina a lucrat la imagine, asa ca… ce pot spune?? ea a avut cele mai multe voturi, asa ca ea este castigatoarea. Oricum vor mai fi si alte concursuri asemanatoare cu acesta.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!