Concurs Morganville partea a II – a

Update: Random.org a decis că din cei 70 de participanți câștigătoarea este concurenta cu numărul 51, adică Rxn1. Sper că nu am greșit cu număratul. Câștigătoarea trebuie să trimită datele pentru expedierea premiului până pe 5 iunie la ora 8 seara prin intermediul formularului de aici. Rxn1 nu a trimis datele, așa că am folosit din nou Random.rog și a ieșit numărul 68, adică Madda Ilade. Aștept datele prin formular până pe 7 iunie, 8 seara.

Probabil v-ați înscris la primul concurs Morganville (dacă nu ați făcut-o deja, grăbiți-vă) și așa cum ați observat era doar prima parte. Astăzi dau startul unui alt concurs ce are ca premiu tot o carte din seria Vampirii din Morganville. Probabil v-ați dat deja seama că vorbesc despre volumul 4 al seriei, Banchetul Nebunilor de Rachel Caine.

Concursul este la fel de ușor ca și celălalt. Tot ce trebuie să faceși este să scrieți într-un comentariu mai jos câți ani aveți. Așa cum v-am spus și data trecută sunt curioasă cam care ar fi media celor care mă urmăresc (oare cine e cel mai tânăr??) .

Concursul se va desfășura tot pe o perioadă de 10 zile, adică până pe 2 iunie, iar pe 3 iunie voi afișă câștigătorul ales prin tragere la sorți.

Succes tuturor!!

83 de gânduri despre „Concurs Morganville partea a II – a

  1. Pingback: Concursuri pe blog & Campania pentru publicare « Sabinna's Angel for a story

  2. Decii…eu am 14 ani si cam jumatate ..si ma cheama Cimpan Gabriela.Si in luna urmatoare voi avea o gramada de hopuri de trecut,iar mai apoi sper sa ma apuc serios de citit..Si sper sa castig cartea asta :-<.

    Apreciază

  3. Probabil sunt cea mai „batrana”,daca nu chiar cea mai in varsta dintre toate,eu am 41 de ani si acum cateva zile ma uitam pe net dupa niste lucruri si uite ca ti-am descoperit blog-ul:)

    Apreciază

  4. Da-mi voie sa zic ceva: ultima carte cumparata este Jurnalele Vampirilor, pe care am asezat-o frumusel in biblioteca ca sa nu ma ating de ea. De ce? Pt ca mai intai trebuie sa termin Patul lui Procust, teribil de plictisitoare.
    Uitandu-ma intamplator pe blogul tau am simtit nevoia sa o miros…doamne ce placut e.
    ok ok am 18 ani!

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!