Concurs Impecabil (Micuțele Mincinoase #2) de Sara Shepard

Concurs încheiat!!!

Ce spuneți de un nou concurs?? 

De această dată pun la bătaie un exemplar din cel de-al doilea volum al seriei Micuțele Mincinoase, Impecabil.

Sunt sigură că și voi ați mai spus câte o mică minciunică din când în când. Chiar dacă a fost una mică și nevinovată nu-i așa? Și cred că ați fost nevoiți/te să păstrați și secrete dacă nu mă înșel. Astăzi, ca să puteți participa la concurs și să puteți câștiga cartea vreau să îmi spuneți  ce ați face voi ca să păstrați un secret atunci când cineva face tot posibilul ca să scoată adevărul la iveală??

Răspunsul la întrebare îl puteți scrie în formularul de mai jos. Concursul se desfășoară până pe 15 iunie, iar pe 16 iunie voi afișa tot aici câștigătorul, așa că reveniți ca să vedeți dacă ați câștigat.

Mulțumesc editurii Leda și Succes tuturor!!!

 

16 gânduri despre „Concurs Impecabil (Micuțele Mincinoase #2) de Sara Shepard

  1. Pingback: Concursuri pe blog & Campania pentru publicare « Sabinna's Angel for a story

  2. As avea grija s-o tin departe de dovezile ce-mi contrazic minciuna [de exemplu, pe mama de note :))], ori i-as spune ca am ceva care-mi sustine „adevarul” si chiar i-as mai servi o alta minciuna cu asta. Iar in cel mai extrem caz [daca descopera pana la urma], as gasi o explicatie pe moment care sa ma scoata teafara din situatie.

    Apreciază

  3. daca facem un fel de povestioara (scurta) e bine? adica nu ceva de gen „daca cineva mi’ar cunoaste secretul as face bla bla bla”.. (scuze exprimarea :)) ).

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!