First Look (1) Everlasting de Alyson Noel

O nouă rubrică pe blog! În cadrul acesteia vă voi prezenta, așa cum spune și titlul (First Look), primele noutăți cu privire la apariția unei cărți/serial/film și orice încă nu mi-a trecut prin minte.

Cu 4 zile înainte de lansare puteți vedea primele 15 secunde din trailerul cărții Everlasting, ultima din seria Immortals. Această serie este în curs de publicare și la noi, iar primul volum se numește Evermore și îl puteți găsi prin librării sau pe site-ul editurii Rao de unde îl puteți și comanda.

Autoarea dezvăluie online și primele 4 capitole. Click aici pentru a citi primele 2 capitole sau aici pentru a le asculta. Capitolele 3 și 4 pot fi ascultate sau citite pe facebook, aici.

9 gânduri despre „First Look (1) Everlasting de Alyson Noel

  1. dar sabinna, sau voi fetelor, ce stiti de acesta serie, chiar nu mai au de gand sa scoata nicio carte? si de cartea aceea fior, sabinna stii ceva de ea? a aparut? pentru ca eu cred ca e ceva de capul ei, adica e mai interesanta:D

    Apreciază

    • Pai… sa vedem…. In seria Nemuritorii ar fi trebuit sa apara Luna Albastra inca de pe la inceputul lunii, asa ca ma gandesc eu ca va aparea undeva pana la Gaudeamus. Fior a aparut pentru ca am vazut-o in niste poze de la Bookfest, deci ar trebui sa o gasesti si prin librarii desi pe site nu este inca. Sincer nu stiu cat de buna este pentru ca nu am citit-o dar am auzit o multime de pareri bune despre ea si o voi citi cu siguranta.

      Apreciază

  2. se misca tare greu… adica priml volum a fost publicat undeva prin septembrie-octombrie anul trecut… si uite ca suntem deja in iunie! ce e asade greu sa continuie sa traduca seria… mai ales ca alte edituri traduc mult mai mult seri, mult mai voluminioase in mult mai scurt timp…daca continua sa se miste asa cred ca ne vom trezi prin 2014 si tot nu vom avea toate volumele

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!