First Look (2) The Way We Fall de Megan Crewe

Acum ceva timp vă povesteam că Megan (Mai las-o moale cu fantomele) lucrează la o nouă carte și astăzi vreau să vă arăt cum arată deoarece ea a primit deja ARCs (Advanced Reader Copy) și tot ce pot spune este că am rămas fără cuvinte. Carte arată fantastic deși încă nu este în varianta finală. Sincer sper că cei de la Leda o vor publica și la noi, imediat după apariția ei în străinătate pe 24 ianuarie 2012.

Deocamdată nu sunt foarte multe detalii despre carte. Tot ce se știe despre această nouă carte găsiți mai jos:

16-year-old Kaelyn challenges her fears, finds a second chance at love, and fights to keep her family and friends safe as a deadly new virus devastates her island community.

și

Megan Crewe’s THE WAY WE FALL, in which a 16-year-old challenges her fears, finds a second chance at love, and fights to keep her family and friends safe as a deadly new virus devastates her island community, to Catherine Onder at Disney-Hyperion, in a significant deal, at auction, in a three-book deal, for publication in Winter 2012, by Josh Adams at Adams Literary (NA). 

Mai jos aveți câteva imagini cu noua ei carte. Sper să vă placă.

 

Probabil ați văzut deja că pagina cu titlul are un fel de efect de imagine pe cealaltă parte. Mie mi se pare super interesantă. Cartea nu este împărțită pe capitole, ci pe jurnale împărțite în 3 secțiuni (sper că ați înțeles cum).

Ce părere aveți? V-ar plăcea să o citiți si în română (de la Leda)??

14 gânduri despre „First Look (2) The Way We Fall de Megan Crewe

  1. Din trei randuri mi-a stranit interesul…Si coperta…doar atat despre ea 😡 Si mi se pare foarte dragut ca nu e impartita in capitole. Sustin si eu pe cei care isi doresc aceasta carte si in Romania. Doar daca pastram coperta si designul primelor pagini. 😀

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s