Sete de Sânge (Jurnalele lui Stefan #2) de L.J. Smith din 21 iunie numai cu revista Bravo

Nu rata revista BRAVO din 21 iunie!

Editura LEDA şi BRAVO ţi-au pregătit o mega surpriză!

În premieră în România şi în exclusivitate pentru cititorii săi

BRAVO şi editura LEDA vă oferă volum 2 al seriei

JURNALELE LUI STEFAN de L.J. Smith –

SETE DE SÂNGE

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a petrecut în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor.

Când prima lui dragoste, Katherine, îl transformă în vampir, Stefan Salvatore îşi vede lumea — şi sufletul — distruse. Acum, el şi fratele său, Damon, sunt nevoiţi să fugă din oraşul natal, unde riscă să fie descoperiţi… şi nimiciţi.

Cei doi fraţi se îndreaptă spre New Orleans, căutând un adăpost sigur. Însă oraşul este mai periculos decât şi-ar fi închipuit vreodată, deoarece este plin de vampiri… şi de vânători de vampiri. Oare viaţa veşnică a lui Stefan va fi blestemată pentru totdeauna?

  Traducere de Adrian Deliu

Format: 10,5 x 17,5 cm, 288 pagini, copertă broşată

Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 21 iunie)


24 de gânduri despre „Sete de Sânge (Jurnalele lui Stefan #2) de L.J. Smith din 21 iunie numai cu revista Bravo

  1. Imi place mult coperta si abia astept data de 21 iunie! ❤ Am citit primul volum in cateva ore si sunt curioasa cum va continua povestea celor doi.:D

    PS: Tocmai am vazut ca sunt noua castigatoare a concursului Morganville si am trimis datele mele prin formular. Sper ca nu e prea tarziu si ca e totul in regula.
    Iti multumesc tare mult!

    Apreciază

  2. abia ast… am citit primul vol si semana cu serialul… adica erau secventele din trecut numai ca mult mai dezvoltate… e bine ca putem insfarsit sa aflam ce s-a intamplat defapt cu damon katherine si stefan… prima parte a fost interesanta, sa vedem cum va fi si urmatoarea…. 🙂

    Apreciază

  3. Mie coperta nu-mi place.Imaginea e draguta,dar n-are nicio legatura cu continutul cartii.Pe coperta e Elena,iar cartea nu are nicio legatura cu Elena,are cu Katherine.Si nici cu titlul nu are nicio legatura.Sunt cam prost alese copertele din aceasta serie….
    Dar,eh,ce mai conteaza?!Important e continutul.

    Apreciază

    • Trebuie sa mai ai putina rabdare. Voi anunta pe blog linkul princ are se va putea comanda de la editura cartea, dar acest lucru se va intampla probabil saptamana viitoare. Ramai pe aproape si o sa afli sigur.

      Apreciază

  4. as vrea si eu sa stiu de unde as mai putea sa fac rost de al doilea volum din jurnalele lui stefan in afara de a da comanda pe internet.Se poate gasi cumva la librarie sau la editura respectiva?

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!