În curând la Rao – Minciunile lui Locke Lamora (Ticalosul Gentilom #1)

O nouă serie va debuta la Rao. Ce părere aveți? Mie mi se pare destul de interesantă și are o copertă foarte misteriosă.

Minciunile lui Locke Lamora (Ticalosul Gentilom #1) de Scott Lynch

Se spune despre Ghimpele din Camorr că este un spadasin neîntrecut, un maestru într-ale hoţiei, o fantomă care poate trece prin ziduri. Jumătate din oamenii oraşului sunt convinşi că este avocatul celor săraci. Cealaltă jumătate crede că el nu este decât un mit stupid. Nici unii, nici ceilalţi nu cunosc însă întregul adevăr. Subţirel şi fără prea mare agilitate în mânuirea sabiei, Locke Lamora este, spre marea sa supărare, legendarul Ghimpe. Cu siguranţă că nu a încurajat zvonurile cu privire la aventurile sale. La fel de sigur este şi că Locke fură de la cei bogaţi (de la cine altcineva ar merita să furi?), dar la săraci nu ajunge nici un sfanţ. Locke adună bani doar pentru el şi pentru banda lui de Ticăloşi Gentilomi. Capricioasa şi colorata lume subterană a vechiului oraş Camorr este căminul lor de când se ştiu. Dar acum un mister ucigător a început să terorizeze oraşul şi un război clandestin ameninţă să dezbine lumea subterană. Prinşi într-un joc ucigaş, Locke şi prietenii săi vor fi nevoiţi să lupte pentru viaţa lor.

Nr. Pagini: 604 

Reclame

3 gânduri despre „În curând la Rao – Minciunile lui Locke Lamora (Ticalosul Gentilom #1)

  1. Am citit ambele volume aparute pana acum („Lies of Locke Lamora” si „Red Seas Under Red Skies”) si acum inteleg de ce fanii (Lynch are deja multi fani pe unde a fost publicat) asteapta disperati volumul 3 – „Republic Of Thieves”. Intriga bine tesuta, personaje misterioase si rasturnari de situatii interesante.

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s