The Look Book de Nina Garcia în curând la Litera

The Look Book  Ținuta perfectă pentru orice ocazie de Nina Garcia

Click pe imagine pentru a o precomanda.

Click aici pentru a vedea câteva pagini din interiorul cărții. 

Atunci când vine vorba de îmbrăcăminte, aproape nimeni, dintr-un motiv sau altul, nu poate rămâne indiferent; dacă nu îi preocupă propriile haine, îi vor preocupa ale celorlalţi. Elizabeth Bowen

Cu ce să mă îmbrac?“ Fiecare dintre noi și-a pus de nenumărate ori această întrebare – cu ce să ne îmbrăcăm la birou, când mergem la cumpărături, la o petrecere sau în club, la un concert rock, la o primă întâlnire sau în atâtea alte ocazii.

De ce este acest lucru atât de important pentru noi? Pentru că felul în care ne îmbrăcăm comunică lumii întregi cine suntem cu adevărat, fără să rostim un singur cuvânt. Regulile stricte, riguroase sunt inamicul stilului adevărat. Însă, de la situaţie la situaţie, există indicii, contexte şi limbaje vestimentare diferite. Fiecare eveniment impune un anumit stil şi un anumit impact, iar stăpânirea unui echilibru între aceste două aspecte este o artă care se poate învăţa. Cheia succesului constă în descoperirea stilului şi în însuşirea fără efort a limbajului modei.

Look Book te va învăţa acest limbaj şi cum să te îmbraci la evenimentele obişnuite din viaţa ta, astfel încât hainele pe care le porţi să te reprezinte cel mai bine. Vei învăţa să te îmbraci potrivit fără să fii pudică, să fii creativă, dar nu şi caraghioasă; încrezătoare, dar nu şi arogantă. Să nu uiţi niciodată că stilul autentic vine dinăuntru şi că trebuie să rămâi mereu fidelă propriului stil. Să nu-ţi fie teamă să adaugi fler ţinutelor recomandate în carte. Îndrăzneala este o parte integrantă a inovaţiei. Nu uita: indiferent ce haine ai purta, poartă-le cu o încredere nemaivăzută.

Nina Garcia este critic și editor de modă, fost fashion director la publicația Elle, iar în prezent la Marie Claire. O autoritate recunoscută în domeniul modei internaționale, face parte din juriul Project Runway și este frecvent invitata unor emisiuni de televiziune, precum: The Today Show, The View și Good Morning America.

A mai publicat: The Little Black Book of Style (2007), The One Hundred: A Guide to the Pieces Every Stylish Woman Must Own (2008), The Style Strategy: A Less-is-More Approach to Staying Chic and Shopping Smart (2009).

Scopul ei, scrie Nina Garcia, este să transforme stilul femeilor, dându-le astfel încredere pentru a-și schimba viețile

Copertă: Flexi
Format: 145 x 192 mm
Număr pagini: 272
Data apariţie: 23 iunie 2011
Preț: 39.9 lei

Un gând despre „The Look Book de Nina Garcia în curând la Litera

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s