Concurs Awakened (Casa Nopții #8)

Update: Concursul se prelungeste pana la sfarsitul acestei luni.

Am o nouă surpriză pentru voi!! Ați ghicit deja ce este?

Dacă nu, vă spun eu: Editura Litera organizează un nou concurs. De această dată este unul foarte special deoarece câștigătorul are șansa de a apărea pe coperta volumului 8 al seriei, Awakened și va primi bineînțeles de la editură și volumul, în așa fel încât va avea într-un fel o dovadă a câștigării concursului.

V-am făcut curioși? Acum nu trebuie decât să citiți regulamentul de mai jos cu multă atenție și să participați.

Esti pasionat de carti? Ai citit pe nerasuflate bestsellerul Casa Noptii? Astepti cu sufletul la gura volumul VIII? Ei bine, pentru a-ti face asteptarea mai usoara, Litera si Sabinna’s Angel for a Story te provoaca la realizarea copertei Awakened, volumul VIII din seria Casa Noptii.

Cu alte cuvinte, daca esti sau cunosti un baiat care sa corespunda descrierii personajului Rephaim din acest bestseller, atunci vei aparea pe coperta volumului VIII. Cum faci asta? Simplu: trebuie sa vrei! Bine, bine, ar mai fi si alte cateva conditii, si anume: sa ai peste 18 ani, sa garantezi ca fotografia trimisa drept dovada iti apartine, sa te potrivesti descrierii fizice din carte (par saten-brunet, aspect fizic placut, corp atletic). Daca e totul bifat, atunci trimite-ne fotografia ta pe concurs@litera.ro si ai mari sanse sa fii pe prima coperta a volumui VIII din bestsellerul Casa Noptii!

Vă puteți înscrie doar până pe 11 iulie, așa că grăbiți-vă. Pozele pe care le veți trimite vor fi postate pe blogul editurii pe data de 12 iulie și între 12 și 15 iulie se va vota fotografia câștigătoare. În data de 19 iulie se va anunța fericitul câștigător, așa că stați pe aproape. Eu abia aștept să văd fotografiile concurenților.

Sincer, cred că această ocazie este o șansă unică (ăsta e unul din momentele în care îmi doresc să fi ost băiat, dar n-am ce face) și sper că veți participa într-un număr cât mai mare. Vreau să văd că cel care v-a câștiga concursul a aflat despre el de aici, de pe blog.

Succes tuturor!!!

38 de gânduri despre „Concurs Awakened (Casa Nopții #8)

  1. Hm, sincer nu stiu cat de multi or sa participe. In primul rand nu cred ca toti merg la sala sau fac un sport la 18 ani, baieti, care sa le mentina corpul perfect, conform cerintelor. Sa spunem totusi ca fac un sport, se adapteaza cerintelor, au 18 sau +18, cat la suta credeti ca au citit vreodata Casa Noptii? Ar fi fost ceva frumos sa lase si fetele sa participe, sa se adapteze la cerintele date, si sa fie lasate sa participe la 14 sau +14 ani [ca sa aiba buletin]. Nu stiu cum merg chestiile astea, eu doar mi-am spus punctul de vedere. Totusi, chiar sunt curioasa sa vad cati participa si cine castiga :d

    Apreciază

  2. eu cred ca volumul este deja tradus, doar ca mai au nevoie de o coperta…dupa coperta sigur v-a aparea…si mai mult de o luna nu le poate luna, dar cel tarziu prin septembrie va fi pe piata 🙂

    Apreciază

  3. Mda…cum a zis si Miky nici eu nu cred ca vor fi prea multi participanti.In primul rand nu sunt foarte multi baieti care citesc carti si mai ales nu peste 18 ani.Banuiesc ca vor fi baieti care se vor inscrie probabil pentru prietenele lor.Pacat ca nu pot concura si fetele:(
    Da…si sunt deacord si cu Casiana.Probabil au nevoie de o coperta si nu au gasit inca una buna si se folosesc de acest concurs pentru a gasi una potrivita.Oricum ideea este ca va aparea cartea vacanta asta cu sau fara concurs important e ca apare :X:X:X:X:X:X

    Apreciază

  4. Pingback: Castiga sansa de a aparea pe coperta volumului 8 al seriei “Awakened” | Concursuri Online

  5. Salut fratilor:) am citit toate volumele de pana acuma apărute (7. Si sunt băiat xD)… Dacă îmi spune si mie careva dacă știe când in decursul lunii acesteia apare al 8-lea volum va rog? Multumesc:)!

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!