Nesațul (Jurnalele lui Stefan #3) din 19 iulie cu revista Bravo

Pe data de 19 iulie editura leda împreună cu revista Bravo lansează cel de-al treilea volum al seriei Jurnalele lui Stefan. Astăzi am o surpriză pentru voi și cu ajutorul Ioanei (Miss Fitzynger) vă dezvălui coperta volumului Nesațul. Nu ratați acest volum superb!!

Mie îmi place coperta deși aș fi preferat-o pe cea cu Nina îmbrăcată cu rochia roșie. Voi ce părere aveți??

Click pe imagini pentru mărire.

 

 

17 gânduri despre „Nesațul (Jurnalele lui Stefan #3) din 19 iulie cu revista Bravo

      • Stiu, dar mi se par cam seci. Nu prea imi exprima mai nimic. Niste postere pe care le-am vazut de cateva ori. Sunt sigura ca n-au avut mana libera. Dar alte coperti se compenseaza (cum ar fi, acum, Puterea-mi se pare absolut superba coperta!)

        Apreciază

      • pentru ca sunt 7 carti din seria ¨Jurnalele Vampirilor¨ si 4 carti din seria ¨Jurnalele lui Stefan¨ , de aia zice trilogie ca au aparut 3 din ¨Jurnalele lui Stefan ” si va mai aparea una

        Apreciază

      • Imi pare rau sa iti spun, dar gresesti. Jurnalele Vampirilor nu are numai 7 carti si acest lucru nu are nimic de-a face cu seria Jurnalele lui Stefan. O trilogie inseamna o serie de 3 carti si atat fie ele publicate sau nu, pe cand Jurnalele lui Stefan va avea mai mult de 3 carti asa cum a anuntat si autoarea. Deja se scrie volumul 4 si din cate stiu va exista si un al cincilea.

        Apreciază

      • Buna,

        Scuze, dar ca idee pe site-ul oficial al lui L. J. Smith (autoarea seriilor) scrie foarte clar ca Seria The Vampire Diaries contine 7 carti – 4 in seria originala + trilogia The Return cu cele 3 carti.
        Da, niste autori fantoma vor scrie volumele 8-9-10, si cine mai stie cate altele, la fel cum Jurnalele lui Stefan/Jurnalele lui Damon nu au nicio treaba cu ea.
        Puteti confirma informatia pe site-ul ei oficial: http://www.ljanesmith.net/www/author/booklist

        Ma gandeam doar ca cei interesati de carti ar fi interesati de viziunea autorului, nu de orice mai arunca editurile catre cititori in ideea de-a face mai multi bani.

        Apreciază

      • Eu stiam tot. L.J. Smith a fost concediata, asa ca nici trilogia ce continua Jurnalele Vampirilor cu volumele 8, 9 si 10 nu e scrisa de ea, ci doar sub numele ei. Povestea continua desi nu e scrisa in continuare de ea, dar fanii o cumpara in continuare pentru ca e inca interesanta.

        Si nu trebuie sa iti ceri scuze.

        Apreciază

  1. Mi-ar placea sa nu mai continue seria.Sa ramana o trilogie.Deja incep sa ma satur..toate seriile se intind pe cate 10 volume si incep sa fie slabute cu cat seria inainteaza in volume,cum am patit cu „Casa Noptii”.Deja seria nu prea mai are niciun farmec.Seria „Jurnalele lui Stefan” ar fi perfecta numai cu 3 volume…

    Apreciază

  2. Buna , tocmai am descoperit sait-ul si imi place foarte mult cum raspunzi la toate intrebarile cat mai curand posibil. Credeti ca o sa mai apara primu volum din Jurnalele lui Stefan in revista Bravo? N-am apucat s-o cumpar si ma gandeam ca poate o sa mai apara inca o data(Se vinde ca painea calda ).
    Dar cartile din revista sunt mult mai mici decat cartile din librari . Cum incape poveste din ditamai cartea in carticica mica din revista ?

    Apreciază

    • Buna! Ma bucur ca iti place. Trebuie totusi sa iti spun ca amesteci rau cartile. Jurnalele lui Stefan nu sunt acelasi lucru cu Jurnalele Vampirilor pe care le gasesti in librarii. Jurnalele lui Stefan spun povestea din momentul in care cei doi frati o intalnesc pe Katherine. Primul volum il poti cumpara online la acelasi pret, cu transport gratuit si primesti cartea in aproximativ 3 zile. Click aici: https://sabinna.wordpress.com/2011/06/23/comanda-jurnalele-lui-stefan-1-de-la-editura-leda/ si urmeaza linkul de acolo.

      Ca sa te mai lamuresti cu povestea Jurnalelelor, atat ale Vampirilor cat si ale lui Stefan mai citeste postarile mai vechi legate de carti. Daca nu reusesti sa le gasesti anunta-ma.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!