If I Stay (Dacă aș rămâne) de Gayle Forman în curând la Rao

Editura Rao va publica în curând (nu am o dată exactă încă) primul volum al seriei If I Stay scrisă de Forman Gayle. Drepturile pentru ecranizare au fost achiziționate de  Summit Entertainment, iar filmul va fi regizat de Heitor Dhalia (în cazul în care nu îl schimbă). Mai multe detalii despre film nu există încă. Se vehicula că Dakota Fanning ar putea-o juca pe Mia, personajul principal, dar se pare ca erau doar zvonuri și că ea nu face parte din distribuție.

Mai jos puteți vedea cele două coperți, cea pentru varianta hardcover și cea pentru paperback, dar și sinopsisul tradus de mine și trailerul.

Hardcover                                    Paperback

 

Într-o zi care a început ca oricare alta…

Mia avea totul: o familie iubitoare, un viitor strălucit plin de muzică și plin de opțiuni.

Apoi, într-o clipă, aproape tot îi este luat. Prinsă între viață și moarte, între un trecut fericit și un viitor necunoascut, Mia își petrece o zi critică contemplând singura decizie care i-a mai rămas – cea mai importantă decizie pe care o va face vreodată.

Tragică și plină de speranță în același timp, aceasta este o poveste romantică, extrem de interesantă și în cele din urmă înălțătoare despre memorie, muzică, viață, moarte, iubire.

Un alt sinopsis în engleză:

In a single moment, everything changes. Seventeenyear- old Mia has no memory of the accident; she can only recall riding along the snow-wet Oregon road with her family. Then, in a blink, she fi nds herself watching as her own damaged body is taken from the wreck…

A sophisticated, layered, and heartachingly beautiful story about the power of family and friends, the choices we all make – and the ultimate choice Mia commands.

Click pe citește mai departe pentru a vedea detalii despre cel de-al doilea volum al seriei.

It’s been three years since the devastating accident . . . three years since Mia walked out of Adam’s life forever.

Now living on opposite coasts, Mia is Juilliard’s rising star and Adam is LA tabloid fodder, thanks to his new rock star status and celebrity girlfriend. When Adam gets stuck in New York by himself, chance brings the couple together again, for one last night. As they explore the city that has become Mia’s home, Adam and Mia revisit the past and open their hearts to the future – and each other.

Told from Adam’s point of view in the spare, lyrical prose that defined If I Stay, Where She Went explores the devastation of grief, the promise of new hope, and the flame of rekindled romance.

Anunțuri

7 gânduri despre „If I Stay (Dacă aș rămâne) de Gayle Forman în curând la Rao

  1. prima coperta paperback si a doua coperta din al doilea volum arata cel mai bine:dsi sper ca Rao sa nu schimbe copertile asa cum au facut la a 16-a luna de Kami Garcia si Margaret Stohl.

    Apreciază

  2. Am citit despre ele in urma ce aprox. 2 saptamani pe un site din afara, mi s-au parut interesante si chiar ma gandeam daca vor aparea si la noi. Nu ma asteptam sa vad atat de repede ca le va publica o editura de la noi ;)). Si intr-adevar, copertile sunt foarte reusite, dar, personal, nu cred ca cei de la Rao le vor pastra; am vazut multe coperti schimbate de cei de la editura si nu intotdeauna cu altele mai bune.

    Apreciază

  3. ar fi mare pacat sa le schimbe… sunt superbe…. desi… la cat de incet publica ei cartile, nu cred ca vor aparea prea curand pe la noi… dar totusi sinopsis-ul suna bine si cred k e o carte frumoasa 😀

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s