Războiul Reginelor II de Oana Stoica-Mujea

Dacă ați citit deja primul volum al seriei sunt sigură că vreți și al doilea volum pentru că povestea este absolut fantastică. Oana m-a cucerit cu primul volum, dar sincer am fost și mai impresionată de Războiul Reginelor II.

În acest volum, distrugerea lui Yannir este prioritatea și pentru ca acest lucru să se întâmple, popoarele se aliază. Dacă în primul volum acțiunea a fost mai slăbuță pentru că trebuia să cunoaștem mai bine personajele, în acest volum acțiunea și suspansul sunt „ca la ele acasă”.

Yassuna trebuie să descopere o mulțime de lucruri despre originea ei și trebuie să lupte pentru a-și ocupa locul alături de cei din poporul ei. Totuși, fiind o adolescentă, Yassuna are parte și de câteva surprize din partea lui Beor care își mărturisește sentimentele în fața acesteia. O să vedeți și voi cât de emoționantă este acea scenă.

Pentru a-l înfrânge pe Yannir, Yassuna trebuie să facă o mulțime de sacrificii și să se lupte și cu un zeu. Totuși, popoarele sunt puternice și luptă de partea Yassunei pentru a câștiga un război ce va aduce (ca și în realitate) numai dezastre.

Cartea are și momente mai puțin plăcute, ca cel în care Yassuna este prizonieră și nu vreau să vă spun mai mult de atât. Dacă vreți să știți ce se întâmplă cu ea și dacă reușește să scape trebuie să citiți și voi seria.

Eu sunt sigură că voi mai citi volume scrise de Oana și sper că și voi veți încerca una dintre cărțile ei pentru că sunt cu adevărat captivante și detaliile pe care Oana reușește să le surprindă sunt fantastice.

Cartea poate fi comandată de aici (click) la doar 24de lei.

Anunțuri

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s