Altfel de îngeri (Strange Angels) de Lili St. Crow din iulie la Leda

Vă amintiți că acum aproximativ un an vă prezentam această serie în cadrul campaniei pentru publicarea volumelor preferate, aici și vă rugam să o votați? Ei bine, Leda s-a hotărât să ne facă vara și mai fierbinte cu primul volum al seriei Strange Angels, sau ar trebui să îi spun Altfel de îngeri pentru că deja avem coperta și titlul. Sper să vă bucurați la fel de mult ca și mine de această veste superbă, să comandați cartea și să o citiți (așa cum voi face eu, fără să mă opresc).

Ce părere aveți??

ALTFEL DE ÎNGERI, o serie de Lili St. Crow

Volumul 1: ALTFEL DE ÎNGERI

Traducere de Alexandra Muşat

DRU ANDERSON NU SE TEME DE ÎNTUNERIC, DEŞI AR TREBUI.

Dru Anderson călătoreşte prin toată America alături de tatăl ei, vânător de creaturi supranaturale: zombi, vampiri, vârcolaci, poltergeisti… Iar Dru îl ajută câteodată, dar mult mai puţin decât ar vrea ea. În definitiv, e doar o adolescentă obişnuită, de şaisprezece ani – de fapt, nu chiar obişnuită, căci nu toate fetele de şaisprezece ani se pricep să mânuiască o armă şi nici nu ştiu prea multe despre Lumea Reală, lumea creaturilor întunecate. În plus, are ceea ce bunica ei numea „har”.

Când, într-un orăşel cufundat în zăpadă din Dakota de Sud, tatăl lui Dru încearcă să distrugă un vampir puternic numit Sergej, el este transformat într-un zombi. După ce îl împiedică pe tatăl ei să o omoare, Dru îşi dă seama că a devenit următoarea ţintă a creaturilor nopţii şi trebuie să facă orice ca să-şi salveze pielea. Iar dacă vrea să supravieţuiască, trebuie să se bazeze pe ce au învăţat-o tatăl şi bunica ei: să înceapă să aibă încredere în oameni.

Alături de Graves, un coleg de clasă care este muşcat de o fiinţă stranie şi transformat într-un loup-garou (pe jumătate vârcolac), şi de Christophe, un djamphir (vânător de vampiri, pe jumătate vampir şi el), Dru se angajează într-o luptă pe viaţă şi moarte cu maleficul Sergej.

Altfel de îngeri este primul volum din seria care poartă acelaşi nume, şi aici facem cunoştinţă cu personajele principale. Deşi Graves pare să fie cel preferat de Dru, este clar că amândoi băieţii sunt suficient de atrăgători pentru a promite o anumită tensiune a relaţiilor în volumele viitoare. Iar Dru Anderson este o eroină fascinantă, credibilă, care aduce un suflu proaspăt în literatura de gen, puternică, îndrăzneaţă şi nicidecum perfectă, dură, dar în acelaşi timp vulnerabilă.

DRU ANDERSON

Nimeni nu îi poate spune ce să facă.

„Întunecată, periculoasă, sexy! Dru Anderson este o nouă eroină dură a cărei poveste o veţi citi dintr-o suflare.” – Richelle Mead, autoarea bestsellerului Academia Vampirilor

Pentru mai multe informaţii despre această serie şi despre autoare, vizitaţi http://www.strange-angels.com si http://www.lilithsaintcrow.com.

Date tehnice pentru primul volum: format 13 x 20 cm, cartonat, 352 pagini, preţ de listă 34,90 lei

Anunțuri

11 gânduri despre „Altfel de îngeri (Strange Angels) de Lili St. Crow din iulie la Leda

  • O sa-ti raspund eu la intrebari. Sper sa nu se supere Sabina. 😀

   Admin, de pe blogul Ledei, a spus ca la inceputul saptamanii viitoare, apare link-ul de precomanda pentru Altfel de ingeri si atunci vom afla data de aparitie.
   Seria Strange Angels cuprinde cinci volume: Strange Angels, Betrayals, Jealousy, Defiance si Reckoning (apare in 1 noiembrie 2011). 🙂

   Apreciază

  • Nu ma supar.
   Andreiuk, nu iti face griji, cartea sigur iese pe piata luna aceasta, probabil in ultima saptamana, dar luna asta. Leda e o editura foarte seriosa si daca e sa se produca vreo intarziere va fi din cauza tipografiei, nu a lor.

   Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s